Apple event: Αποκαλύφθηκαν τα iPhone 14, Apple Watch Ultra και η νέα γενιά AirPods Pro

by K-Admin 1

Το μεγάλο φθινοπωρινό event της Apple με ονομασία Far Out έφερε στο φως σημαντικές αποκαλύψεις, με το μεγαλύτερο βάρος να πέφτει φυσικά στη νέα σειρά iPhone. Πρόκειται για τα iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max που θα κυκλοφορήσουν στις 16 Σεπτεμβρίου 2022.

Ο αμερικανικός κολοσσός ανακοίνωσε επίσης τα νέα wearables Apple Watch Series 8, Apple Watch SE και Apple Watch Ultra, το ανθεκτικότερο smartwatch που κυκλοφόρησε ποτέ η εταιρεία. Εκτός αυτών, πήραμε και μια πρώτη γεύση από την ολοκαίνουργια γενιά των AirPods Pro.

 

 

iPhone 14

Ο CEO της Apple, Tim Cook, παρουσίασε το iPhone 14 με οθόνη 6,1 ιντσών και το iPhone 14 Plus με οθόνη 6,7 ιντσών. Το iPhone 14 Plus είναι ο διάδοχος του iPhone 13 mini. Αμφότερα έχουν OLED displays και υποστήριξη Dolby Vision, μεγαλύτερη μπαταρία, καλύτερη επίδοση της μπροστινής κάμερας σε χαμηλούς φωτισμούς και βελτιωμένο σταθεροποιητή βίντεο με το Action Mode.

Τα iPhone 14 Pro των 6,1 ιντσών και iPhone 14 Pro Max των 6,7 ιντσών επιβεβαίωσαν τις φήμες περί εγκατάλειψης του notch για την εμπρόσθια κάμερα. Τα δύο ακριβότερα μοντέλα της σειράς iPhone 14 θα φέρουν την μπροστινή – selfie camera εντός μιας εγκοπής στο σχήμα ενός χαπιού. Τα δύο αυτά μοντέλα θα προσφέρουν always-on display, δηλαδή η οθόνη τους θα μπορεί να μένει ενεργοποιημένη ακατάπαυστα, απεικονίζοντας ένα screensaver μαζί με την ημερομηνία και την ώρα. Θα χρησιμοποιούν τον νεότερο επεξεργαστή της Apple, A16 Bionic (4nm), θα απαθανατίζουν καλύτερες φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό και η βασική τους κάμερα είναι 48MP με μεγαλύτερο αισθητήρα.

Όλα τους αναμένεται να διατεθούν στην αγορά στις 16 Σεπτεμβρίου 2022.

 

 

Apple Watch

Το πρώτο νέο smartwatch που αποκάλυψε η Apple είναι το Apple Watch Series 8. Η νέα συσκευή είναι ανθεκτικότερη των προκατόχων της και φέρει έναν καινούργιο αισθητήρα θερμοκρασίας που στοχεύει στην ενημέρωση των γυναικών – χρηστών της για την υγεία τους (συμπεριλαμβανομένης της ωορρηξίας τους). Οι δυνατότητες του νέου wearable πάνε ακόμα παραπέρα, κρατώντας ένα πολύτιμο αρχείο καταγραφών με στατιστικά της υγείας του χρήστη του, περιέχοντας πολλαπλά modes  επίτευξης στόχων.

Το Apple Watch SE είναι η πιο προσιτή λύση για όσους αναζητούν ένα αξιόπιστο smartwatch που θα τους ακολουθεί παντού και το Apple Watch Ultra η ισχυρότερη των τριών επιλογών. Απευθύνεται σε όσους υποβάλλονται σε αντίξοες συνθήκες, είτε λόγω εργασίας, είτε λόγω άθλησης – εξερεύνησης και βάζει ισχυρή υποψηφιότητα για το δυνατότερο wearable που είδαμε ποτέ.

 

 

AirPods Pro

Η νέα γενιά των Apple AirPods Pro έρχεται στις 23 Σεπτεμβρίου 2022. Η ένταση του ήχου τους μπορεί να ελεγχθεί εύκολα με την αφή, η μπαταρία τους είναι μεγαλύτερη και φτάνει τις 6 ώρες συνεχόμενης αναπαραγωγής και μπορούν να φορτιστούν MagSafe. Στο εσωτερικό τους βρίσκεται ο νέος επεξεργαστής Apple H2, η αναβάθμιση του Apple H1 που βρίσκονταν στην προηγούμενη γενιά AirPods Pro.

 

 

Μείνε συντονισμένος και μέσα στις επόμενες ώρες θα μάθεις τα πάντα και με κάθε λεπτομέρεια για όλες τις ανακοινώσεις της Apple.

Για να μάθεις τα πάντα για τα νέα προϊόντα Apple, πρώτος από όλους:

  • Αν είσαι από Ελλάδα συμπλήρωσε εδώ τα στοιχεία σου.
  • Αν είσαι από Κύπρο συμπλήρωσε εδώ τα στοιχεία σου.

 

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη