Asus Zenpad 3S 10, το απίστευτα λεπτό tablet που κάνει θραύση στην IFA 2016!

by K Admin

asus-zenpad-3s-10-z500m-titanium-grey

Η Asus δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα ακόμη μεγάλο ραντεβού στην έκθεση IFA του Βερολίνου, δίνοντας έμφαση στο press event της για μία ακόμη φορά σε προϊόντα που διακρίνονται για την αξιοπιστία και την υψηλή αισθητική τους. Ένα τέτοιο προϊόν είναι και το Asus Zenpad 3S 10, το οποίο φωνάζει τη λέξη:”premium” από όποια πλευρά και εάν το κοιτάξεις!

 

Ξεκινώντας πρώτα από την εξωτερική του εμφάνιση, το υλικό του είναι είναι αμμοβολημένο αλουμίνιο με ματ υφή, και ελκυστικές καμπύλες, ενώ το πάχος του είναι μόλις 5,8 χιλιοστά, μικρότερο από τα 6,1 χιλιοστά του iPad Pro! Η οθόνη του, βρίσκεται στις 9,7 ίντσες με ανάλυση 2048×1536 pixels, ενώ συμπληρώνεται από την τεχνολογία True2Life της Asus, που βελτιώνει το χρώμα, τη φωτεινότητα, την αντίθεση και την ευκρίνεια, κατά την αναπαραγωγή βίντεο, αναλύοντας κάθε καρέ ξεχωριστά. Ως λειτουργικό σύστημα θα έχει το Android Marshmallow, και όχι το Nougat, τουλάχιστον σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες.

asus-zenpad-3s-10-glacier-silver (Large)

 

Στο εσωτερικό του βρίσκεται ένας επεξεργαστής (αγνώστου μοντέλου) της MediaTek, και 4 GB RAM, ποσό αρκετό ακόμα και για τις πιο απαιτητικές εφαρμογές. Για αποθηκευτικό χώρο έχει 64 GB RAM, επεκτάσιμα μέσω κάρτας microSD-XC. Σημειώστε ότι για πρώτη φορά σε tablet της Asus, έχει παρουσία και ένας reader δακτυλικών αποτυπωμάτων, για ευκολία ξεκλειδώματος της συσκευής και άμεση έγκριση αγοράς εφαρμογών. Ενισχυμένα χαρακτηριστικά, σε σχέση με τον ανταγωνισμό, έχει όμως και η συνολική υποδομή ήχου της συσκευής. Διαθέτει 2 στερεοφωνικά ηχεία με 5 μαγνήτες το καθένα, συνοδευόμενα από έναν ενσωματωμένο ενισχυτή NXP, που σύμφωνα με την Asus διορθώνει τις παραμορφώσεις στην αναπαραγωγή ήχου. Το δε chipset ήχου υποστηρίζει 24bits στα 192khz, όταν οι περισσότερες συσκευές σήμερα «παίζουν» στα 48khz. Μάλιστα όταν χρησιμοποιείτε ακουστικά, ενεργοποιείται ένα εφέ virtual surround ήχου, που εξομοιώνει την εμπειρία 7.1 ηχείων.

 

Η μπαταρία των 5.900 mAh τροφοδοτεί 12 ώρες αυτονομίας με τυπική χρήση ή 10 ώρες αναπαραγωγής βίντεο, ενώ η συμβατότητα με την τεχνολογία QuickCharge 3.0 υπόσχεται πλήρη φόρτιση σε 3 ώρες. Επίσης η συσκευή είναι συμβατή με τη γραφίδα Z Stylus της Asus, ώστε να δουλεύεις με μεγαλύτερη ευκολία και ακρίβεια. Το Zenpad 3S 10 θα διατεθεί σε γκρι και ασημί χρώματα, ενώ η τιμή του, χωρίς να υπάρχει επίσημη εκτίμηση από την Asus, εικάζεται στα 350 δολάρια.

 

Μπορείς να δεις ακόμη