IFA 2016: Παρουσιάστηκε το νέο Huawei MediaPad 3

by K-Admin

MediaPad M3 1

Μπορεί τα Huawei Nova και Nova Plus να συγκέντρωσαν δικαιολογημένα πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο η Huawei είχε έναν ακόμη κρυμμένο άσσο στο μανίκι της, καθώς παρουσίασε το MediaPad 3, ένα tablet το οποίο διακρίνεται για τις “παραδοσιακές” σχεδιαστικές γραμμές του και της εξαιρετικές multimedia δυνατότητες που σου προσφέρει.

Το Huawei MediaPad M3 έρχεται με επεξεργαστή Kirin 950 SoC (octa-core επεξεργαστής με τέσσερις πυρήνες στα 2,3GHz και τέσσερις στα 1,8GHz), ο οποίος συνοδεύεται από 4GB μνήμης RAM και 32 η 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου (υποστηρίζονται microSD cards με χωρητικότητα που φτάνει τα 128GB. Επιπλέον, η πρόταση της Huawei έρχεται με μπαταρία στα 5.100mAh και ένα ζεύγος καμερών στα 8MP.

Huawei MediaPad M3.jpeg

To MediaPad M3 φοράει Android 6.0 Marshmallow με το Emotion UI 4.1, ενώ κυκλοφορεί και σε έκδοση που υποστηρίζει 4G LTE. Το νέο MediaPad αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Σεπτεμβρίου σε μία σειρά από ευρωπαϊκές χώρες και το “core” μοντέλο με τα 32GB storage και την υποστήριξη Wi-Fi να στοιχίζει ελαφρώς λιγότερο από την έκδοση με τα 64GB (Wi-Fi) και τα 32GB (4G LTE).

Μπορείς να δεις ακόμη