IFA 2016: Lenovo Miix 510. Το υβριδικό tablet που συνενώνει δύο κόσμους!

by K Admin

 Μπορεί το Lenovo Yoga Book να έκλεψε την παράσταση με τον ιδιαιτέρως καινοτόμο χαρακτήρα του, ωστόσο η press conference της Lenovo είχε και μία ακόμη ευχάριστη έκπληξη, η οποία ακούει στο όνομα Miix 510 (άλλωστε είναι γνωστό ότι η Lenovo «ειδικεύεται» στην παραγωγή 2in1 ή hybrids).

 

Lenovo-Miix-510 (1)

H συσκευή δημιουργήθηκε με γνώμονα τις επαγγελματικές ανάγκες των χρηστών, προσφέροντας display στις 12.2 ίντσες (1920×1200 pixels) που σημαίνει ότι καθίσταται ιδανικό για μίνι επαγγελματικές παρουσιάσεις. Το Miix 510 έρχεται με αποσπώμενο keyboard, το οποίο ξεχωρίζει για το ενσωματωμένο touchpad και για τον backlit φωτισμό, ενώ επιπλέον το stylus είναι σίγουρα μία ευχάριστη προσθήκη για τον επαγγελματία. Όπως όλα τα hybrids έτσι κι αυτή η πρόταση της Lenovo μπορεί να μεταμορφωθεί εύκολα σε tablet, γεγονός που σημαίνει ότι θα ικανοποιήσει τους users που αναζητούν το κάτι παραπάνω στον τομέα της ψυχαγωγίας.

 

Lenovo-Miix-510

 

Σε ότι έχει να κάνει με το hardware του, το Lenovo Miix 510 θα έρχεται με διαφορετικά configurations, όπου ο επεξεργαστής που βρίσκεται στο εσωτερικό του θα μπορεί να φτάσει μέχρι 6ης γενιάς Core i7, η μνήμη θα μπορεί να αγγίξει τα 8GB RAM και ο σκληρός δίσκος SSD θα προσεγγίζει ακόμη και το 1TB.

Lenovo-Miix-510 (2)

 

Μπορείς να δεις ακόμη