Αυτό είναι το εντυπωσιακό Starfield Gaming PC της AMD

by Manos Kavvalos

Αν και στον Κωτσόβολο ξέρουμε πολύ καλά τι πάει να πει custom gaming PC builds, δεν μπορούμε να μην θαυμάζουμε ή ακόμα και να ζηλεύουμε ορισμένες τέτοιες κατασκευές. Στην προκειμένη περίπτωση το PC Build που θα θέλαμε να έχουμε στο γραφείο μας, αποτελεί προϊόν συνεργασίας της Bethesda, της AMD, και του γνωστού modder Modsbyben, με την αφορμή της κυκλοφορίας του Starfield σε Windows PC και Xbox Series X|S.  Οι δύο εταιρείες συνεργάστηκαν με τον modder για να φτιάξουν ένα εντυπωσιακό gaming σύστημα εμπνευσμένο από το νέο διαστημικό Action RPG της Bethesda, στην καρδιά του οποίου βρίσκονται οι ειδικές συλλεκτικές starfield edition κάρτες γραφικών της Radeon RX 7900XTX της AMD οι οποίες κυκλοφόρησαν σε μόνο 500 αντίτυπα.

 

Απόλαυσέ το!

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώPlayStation 5PlayStation 4Nintendo SwitchXbox Series X, Xbox Series SPC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη