Carrier X-Power Ion Plus: Υψηλή απόδοση και έξυπνος έλεγχος κλίματος στον χώρο σου!

by Aggeliki Tsoukana

Οι ακραίες εναλλαγές των κλιματολογικών συνθηκών, οι απότομες αυξομειώσεις της θερμοκρασίας, είναι καταστάσεις με τις οποίες φαίνεται πως θα πορευτούμε τα επόμενα χρόνια. Το κόστος προμήθειας του ηλεκτρικού ρεύματος, η τιμή του πετρελαίου και του φυσικού αερίου, η ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος, επιβάλλουν την αναζήτηση ενεργειακά αποδοτικών και βιώσιμων λύσεων, τόσο για την ψύξη, όσο και για τη θέρμανση. Είναι σίγουρο πως δεν «λειτουργείς» με την ίδια διάθεση και δεν έχεις τις ίδιες επιδόσεις όταν βρίσκεσαι σε έναν χώρο που δεν σου παρέχει την επιθυμητή θερμική άνεση. Λύσεις υπάρχουν και εμείς σου προτείνουμε τα Κλιματιστικά Inverter Carrier 42QHG012D8SHR2 X-Power Ion Plus και Carrier 42QHG009D8SHR2 X-Power Ion Plus. Η υψηλών προδιαγραφών σειρά κλιματιστικών X-Power της Carrier εγγυάται σταθερή θερμοκρασία στον χώρο σου, με τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας. Έτσι, δεν θα σε πιάνει πανικός μέχρι να ανοίξεις τον λογαριασμό του ρεύματος. Με ενεργειακή απόδοση A+++ σε ψύξη και θέρμανση*, τεχνολογία Wi-Fi και ιονιστή για καθαρή ατμόσφαιρα, σίγουρα θα τα λατρέψεις από το πρώτο άγγιγμα στο πλήκτρο ON.
*στη θερμή ζώνη

 

Ενεργειακή απόδοση Α+++ για μέγιστη οικονομία

Πολλά κλιματιστικά υπόσχονται να σε δροσίσουν ή να σε ζεστάνουν. Το ζήτημα είναι να μην απαιτείται να βάζεις το χέρι όλο και πιο βαθιά στην τσέπη για να απολαμβάνεις την τέλεια ατμόσφαιρα εσύ και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Αυτό είναι κάτι που δεν διαπραγματεύεται η σειρά κλιματιστικών X-Power της Carrier, καθώς με ενεργειακή απόδοση A+++ σε ψύξη και θέρμανση, θα σου προσφέρει την ευκαιρία να έχεις ένα αναβαθμισμένο επίπεδο διαβίωσης, χωρίς να έχεις το μυαλό σου στον λογαριασμό του ρεύματος.

Επιπλέον, η λειτουργία X-ECO διατηρεί τη θερμοκρασία στο επιθυμητό επίπεδο με έως και 60% μικρότερη κατανάλωση ρεύματος σε σύγκριση με την παραδοσιακή λειτουργία. Αυτό σημαίνει ότι καταναλώνεις μόνο την ενέργεια που χρειάζεσαι, εξοικονομώντας χρήματα και προστατεύοντας το περιβάλλον.

Μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας πραγματοποιείται και μέσω της λειτουργίας Sleep. Είτε κρύο, είτε ζέστη, το κλιματιστικό Carrier X-Power αντισταθμίζει τη θερμοκρασία μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, προσφέροντάς σου έναν άνετο ύπνο, που θα σε γεμίσει ενέργεια για να ανταπεξέλθεις στις προκλήσεις της επόμενης ημέρας. Δίχως να ξυπνάς απότομα ιδρωμένος ή να αναζητάς επιπλέον σκεπάσματα για να ζεσταθείς.

Η χαμηλή κατανάλωση αντανακλάται ακόμα και στην κατάσταση αναμονής (stand by), με τη συσκευή να απαιτεί μόλις 1W ώστε να είναι απόλυτα έτοιμη τη στιγμή που θα χρειαστείς τις υπηρεσίες της.

 

Wi-Fi Active

Η σειρά κλιματιστικών Carrier X-Power δεν είναι μόνο άκρως αποδοτική ενεργειακά, αλλά αποτελεί και μέρος ενός «έξυπνου» σπιτιού. Κατεβάζεις τη δωρεάν εφαρμογή Carrier Air Conditioner στο smartphone ή το tablet σου και έχεις όλες τις λειτουργίες σε μια οθόνη, όπου και αν βρίσκεσαι, δίχως την απαίτηση για αγορά επιπρόσθετου εξοπλισμού. Κάθε φορά θα βρίσκεσαι ένα, άντε δυο κλικ μακριά από το να φέρεις τον χώρο στην επιθυμητή θερμοκρασία, ακόμα και τη στιγμή που επιστρέφεις από τη δουλειά, έχεις βγει για φαγητό, είσαι στο σινεμά ή για ψώνια.

 

Ατμόσφαιρα που σε γεμίζει ευεξία

Είναι κάτι παραπάνω από σημαντικό να μπορείς να είσαι γεμάτος ζωντάνια είτε στο σπίτι είτε στο γραφείο. Για πολλούς και διάφορους λόγους, η ατμόσφαιρα εντός των εσωτερικών χώρων ίσως είναι επιβαρυμένη, οπότε ο ιονιστής των Carrier X-Power, θα σε ανεβάσει σε νέα επίπεδα ευεξίας, χάρη στο ειδικό φίλτρο Negative Ion, που εκπέμπει αρνητικά ιόντα. Ο φρέσκος αέρας, η αναζωογονητική και καθαρή ατμόσφαιρα, θα κάνουν τον χώρο σου τον απόλυτο προορισμό όχι μόνο για εσένα αλλά και για όλους τους αγαπημένους σου. Ε, κάποια στιγμή θα πρέπει να τους αποκαλύψεις το μυστικό του ιονιστή των Carrier X-Power, για να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο.

Εκτός από τον ιονιστή, η σειρά Carrier X-Power διαθέτει και το φίλτρο Cold Catalyst, το οποίο αποτελεί ένα ακόμα βήμα προς την απόλυτη αναβάθμιση της ατμόσφαιρας του χώρο σου. Το φίλτρο Cold Catalyst εξουδετερώνει αποτελεσματικά δυσάρεστες οσμές και παγιδεύει πτητικές οργανικές ενώσεις (VOCs), οι οποίες μπορεί να βλάψουν την υγεία σου. Σε αντίθεση με άλλα φίλτρα, το Cold Catalyst διατηρεί την αποδοτικότητά του με την πάροδο του χρόνου, χωρίς να χρειάζεται συχνή αντικατάσταση.

Εκτός από τον καθαρό αέρα και την υγιεινή ατμόσφαιρα, η σειρά Carrier X-Power φροντίζει και την υγεία της επιδερμίδας σου με το φίλτρο βιταμίνης C. Η δράση της βιταμίνης C είναι άκρως ευεργετική για την υγεία της επιδερμίδας, λόγω του σημαντικού της ρόλου στη σύνθεση του κολλαγόνου. Με τη διάχυση της βιταμίνης C στον χώρο, το δέρμα σου αποκτά μεγαλύτερη ελαστικότητα και ενυδατώνεται ενώ το κλιματιστικό βρίσκεται σε λειτουργία.

 

Λειτουργίες “Follow Me” και “Wind Avoid Me” για ιδανική θερμοκρασία σε κάθε σημείο

Ξέχασε τα άβολα ρεύματα αέρα και τις ασταθείς θερμοκρασίες! Τα κλιματιστικά Carrier X-Power φέρνουν την επανάσταση στην εμπειρία σου με τις πρωτοποριακές λειτουργίες «Follow Me» και «Wind Avoid Me».

Με τη λειτουργία «Follow Me» το κλιματιστικό ανιχνεύει τη θέση του τηλεχειριστηρίου και ρυθμίζει τη θερμοκρασία με βάση το σημείο που βρίσκετε το τηλεχειριστήριο. Τοποθέτησε το τηλεχειριστήριο δίπλα σου και άφησε το Carrier X-Power να φροντίσει για την άνεσή σου.

Η λειτουργία «Wind Avoid Me» κατευθύνει τη ροή του αέρα μακριά από εσένα, εξασφαλίζοντας αίσθηση δροσιάς χωρίς ρεύματα. Ξέχασε το άβολο αίσθημα του κρύου αέρα που σε «χτυπάει». Ρύθμισε τη θερμοκρασία που επιθυμείς και χαλάρωσε.

 

Αυτόματη απόψυξη

Ακόμα και όταν έξω επικρατεί θερμοκρασία -15οC, το κλιματιστικό σου δεν θα σταματήσει να λειτουργεί, χάρη σε μια ειδική ηλεκτρική αντίσταση, που εμποδίζει το πάγωμα του συμπυκνωτή. Έτσι έχεις την εγγύηση ότι ακόμα και σε συνθήκες υπερβολικού ψύχους, η μονάδα θα συνεχίσει να σου προσφέρει τις κατάλληλες συνθήκες διαβίωσης.

 

Δικλείδες ασφαλείας για μείωση του κόστους συντήρησης

Το χαμηλό κόστος λειτουργίας ενός κλιματιστικού δεν περιλαμβάνει μόνο τη δαπάνη ηλεκτρικής ενέργειας, αλλά και το κόστος συντήρησης και επισκευών που απαιτούνται. Έχοντας πάντοτε ως στόχο την πρόληψη, η μονάδα διαθέτει λειτουργία αυτοδιάγνωσης που ανιχνεύει πιθανές δυσλειτουργίες και τη θέτει αυτόματα εκτός λειτουργίας για να αποτρέψει μεγαλύτερα προβλήματα. Στην οθόνη της εσωτερικής μονάδας εμφανίζεται ο σχετικός κωδικός σφάλματος, για καλύτερη επικοινωνία και προετοιμασία του τεχνικού που θα σε επισκεφτεί για να διορθώσει το πρόβλημα.

Επιπλεόν, με τις διακυμάνσεις ρεύματος να είναι πολύ συχνές, ειδικά όταν το δίκτυο διανομής είναι υπερφορτωμένο, έχεις έναν ακόμα λόγο να αισθάνεσαι ασφάλεια. Η μονάδα λειτουργεί απροβλημάτιστα με τάση ρεύματος από 168 έως 264V.

Ακόμα και σε περίπτωση διαρροής ψυκτικού υγρού, το οποίο είναι απαραίτητο για την ορθή λειτουργία του κλιματιστικού, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Η μονάδα θα σταματήσει να λειτουργεί και στην οθόνη της θα εμφανιστεί ο αντίστοιχος κωδικός σφάλματος. Εσύ θα πρέπει απλά να επικοινωνήσεις με το τμήμα service για την άμεση αποκατάσταση της βλάβης δηλώνοντας απλά τον κωδικό σφάλματος.

Τέλος, χάρη στην αποκλειστική αντιδιαβρωτική επίστρωση τύπου Golden Fin, τα κλιματιστικά Carrier X-Power προσφέρουν ασύγκριτη αντοχή στο χρόνο. Η ανθεκτική επίστρωση Golden Fin θωρακίζει την εξωτερική μονάδα από τις καιρικές συνθήκες διατηρώντας την άριστη λειτουργία της.

Η σειρά κλιματιστικών Inverter Χ-Power της Carrier διαθέτει όλα τα πλεονεκτήματα που την καθιστούν ιδανική για να διεκδικήσει μια μόνιμη θέση στο νοικοκυριό σου. Με τη μικρότερη δυνατή κατανάλωση ρεύματος, συνολικά χαμηλό κόστος λειτουργίας, μηχανισμούς αυτοπροστασίας, έλεγχο μέσω Wi-Fi από όπου και αν βρίσκεσαι και ιονιστή για βελτιωμένα επίπεδα ευεξίας, δεν μπορεί παρά να τραβήξει την προσοχή σου. Τί πρέπει να κάνεις για να αναβαθμίσεις το κλίμα του χώρου σου; Επισκέψου το site μας, ή ένα κατάστημα Κωτσόβολος, όπου το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας θα απαντήσει σε κάθε σου ερώτηση και θα σε καθοδηγήσει βήμα προς βήμα για την ιδανική κάλυψη των αναγκών σου.

Μπορείς να δεις ακόμη