CES 2018: νέο DJI Osmo Mobile 2 για απόλυτα σταθερές λήψεις βίντεο με το smartphone

by K Admin

 

 

Το νέο της Gimbal για smartphones, το Osmo Mobile 2 παρουσίασε στη φετινή CES η DJI για απόλυτα σταθερές λήψεις με τη φωτογραφική κάμερα του smartphone σας.

Το Osmo Mobile 2 διαθέτει σημαντικά καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά από την προηγούμενη γενιά, ενώ και η τιμή του είναι άκρως ανταγωνιστική. Σε ότι αφορά την εμφάνιση, το Osmo Mobile 2 έρχεται σε γκρι χρώμα ενώ το κράτημά του είναι πιο σταθερό, κάτι που βοηθάει και το μικρότερο βάρους του στα 480 γραμμάρια.

Το ρόλο της κάμερας για απόλυτα σταθερές λήψεις βίντεο αναλαμβάνει το iPhone ή το Android smartphone μας που θα συνδέσουμε πάνω του. Μάλιστα αν η μπαταρία του smartphone μας είναι σε επικίνδυνα χαμηλά επίπεδα, μπορούμε να το φορτίσουμε συνδέοντάς το απλά με τη βάση του Osmo Mobile 2 που αναλαμβάνει το ρόλο του φορτιστή. Η ίδια η αυτονομία της συσκευής είναι σημαντικά καλύτερη αφού η DJI αναφέρει 15 ώρες συνεχούς λειτουργίας.

Μία άλλη αλλαγή με βάση την προηγούμενη γενιά είναι η τοποθεσία του trigger το οποίο πλέον γίνεται πλήκτρο στην εμπρόσθια επιφάνεια. Ακόμα υποστηρίζονται δημοφιλή video modes όπως τα Motion Timelapse, Hyperlapse video, Panorama, , LightTrail και Long Exposure, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι πάντα εντυπωσιακό. Επιπλέον η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα ζωντανών μεταδόσεων μέσω της επίσημης εφαρμογής της, με το smartphone να «κλειδώνει» σε κάθετη θέση.

 

Μπορείς να δεις ακόμη