CES 2019: σπιτική μπύρα από την LG Homebrew

by K Admin

 

Οι καφετιέρες με κάψουλα έφεραν την επανάσταση, καθιστώντας δυνατή την παρασκευή καφέ με το πάτημα ενός πλήκτρου. Εύκολα και γρήγορα, ο χρήστης δε χρειαζόταν να κάνει τίποτε περισσότερο από το να βάλει την κάψουλα με την ποικιλία καφέ της επιλογής του, να πατήσει το «μαγικό κουμπί» και μέσα σε δευτερόλεπτα, ο καφές του βρισκόταν μπροστά του. Πώς θα σας φαινόταν το κόνσεπτ αυτό… με μπύρα;

Η LG Homebrew είναι μια από τις συσκευές που κλέβουν την παράσταση στη φετινή CES. Πρόκειται για μια μηχανή κατασκευής μπύρας που λειτουργεί με κάψουλες, επιτρέποντας στον καθένα να παρασκευάσει τη δική του craft μπύρα στο σπίτι! Με προσεγμένο design, αν και αναμενόμενα πιο ογκώδης από μία αντίστοιχη μηχανή καφέ, η Homebrew έρχεται με ειδικό αλγόριθμο ζύμωσης για ακριβή παρακολούθηση θερμοκρασίας και πίεσης και μηχανισμό αυτοκαθαρισμού που απαιτεί μόνο ζεστό νερό.

 

Όσο για τις κάψουλές της, αυτές περιέχουν όλα τα απαραίτητα συστατικά –βύνη, λάδι, ζύμη και αρώματα. Ο χειρισμός της Homebrew είναι πανεύκολος με την LG να παρουσιάζει στη CES και τη συνοδευτική εφαρμογή που επιτρέπει τον απομακρυσμένο χειρισμό της –ώστε η μπύρα σας να σας περιμένει με το που επιστρέψετε στο σπίτι. Η Homebrew μπορεί να παράγει έως και πέντε λίτρα σε δύο εβδομάδες (ανάλογα με τον τύπο μπύρας) ενώ σε πρώτη φάση θα διατεθούν κάψουλες πέντε ποικιλιών: Czech Pilsner, English Stout, Belgian-style Witbier, American Pale Ale και American IPA.

Η διάθεση της Homebrew αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στο πρώτο εξάμηνο του έτους.

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη