CES 2021: H ROG παρουσίασε το gaming Notebook Flow X13

by K-Admin 1

 

Μέσα από μια εντυπωσιακή, virtual παρουσίαση, που έγινε στο πλαίσιο της CES 2021, η ASUS παρουσίασε στο κοινό το εντελώς νέο convertible gaming laptop Flow X13, που ανήκει στη γκάμα Republic of Gaming. To Flow X13 έρχεται με οθόνη 13,4 ιντσών και τεράστιες δυνατότητες gaming χάρη στη χρήση του mobile επεξεργαστή Ryzen 9 5980HS της AMD, αλλά και της κάρτας γραφικών GeForce GTX 1650 της NVIDIA.

 

 

360 μοίρες gaming

Πέρα, όμως, των υψηλών τεχνικών χαρακτηριστικών του, το Flow X13 ξεχωρίζει με την προσθήκη της οθόνης αφής που διαθέτει, η οποία μπορεί να αναδιπλωθεί σε 360 μοίρες, γεγονός που το μετατρέπει σε ένα πανίσχυρο “tablet” με μια και μόνο κίνηση. Η οθόνη των 13,4 ιντσών του Flow X13 έχει αναλογία 16:10, όταν κάνεις χρήση της τεχνολογίας αφής θα μπορείς να χρησιμοποιείς είτε τα δάχτυλά σου είτε γραφίδα, ενώ για την προστασία της η ROG έχει εφαρμόσει στην οθόνη το υπέρ-ανθεκτικό Corning Gorilla Glass. Σε ό,τι αφορά στην τεχνολογία της, η οθόνη του Flow X13 θα γίνει διαθέσιμη σε δύο εκδόσεις, μια στα 1080p με ρυθμό ανανέωσης 120Hz και μια με ανάλυση 4K. Επίσης, θα υποστηρίζει adaptive sync και πιστοποίηση Pantone color.

 

 

Επιδόσεις με διάρκεια

Η ASUS δήλωσε ότι το ROG Flow X13 θ διαθέτει μπαταρία με διάρκεια που θα αγγίζει τις 18 ώρες ή 10 ώρες συνεχόμενης παρακολούθησης περιεχομένου σε video. Η φόρτιση της μπαταρίας θα γίνεται με έναν παρεχόμενο φορτιστή USB Type-C ισχύος 100W, o οποίος θα είναι σε θέση να φορτίζει το laptop σου στο 60% της χωρητικότητας της μπαταρίας σε μόλις 39 λεπτά!

Ένα ακόμα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του Flow X13 είναι η δυνατότητα αλλαγής μεταξύ τεσσάρων διαφορετικών προφίλ με μια κίνηση. Αυτά θα είναι τα regular laptop, tablet, tent και stand modes, που στόχο έχουν να παρέχουν τις κατάλληλες επιδόσεις και την ιδανική διάρκεια μπαταρίας για κάθε ανάγκη σου.

Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία διάθεσης αλλά και το κόστος του ROG Flow X13.

 

Μπορείς να δεις ακόμη