CES 2021: Η gaming υπηρεσία Stadia έρχεται στις τηλεοράσεις της LG

by K-Admin 1

 

Ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στο gaming κάνει η LG μετά την ανακοίνωσή της, στο πλαίσιο της CES 2021, ότι οι τηλεοράσεις της θα ενσωματώνουν την cloud gaming υπηρεσία Stadia της Google. Η LG Electronics έχει σκοπό την ενσωμάτωση της υπηρεσίας Stadia στις τελευταίες smart τηλεοράσεις webOS στο δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, ενώ μόλις η Stadia είναι διαθέσιμη στην Google TV, η LG θα είναι ο πρώτος κατασκευαστής τηλεοράσεων που θα υποστηρίζει το Stadia gameplay μέσω της πλατφόρμας webOS.

Η LG έχει έναν σαφή προσανατολισμό και μια δέσμευση να ενισχύσει το premium gaming στις υπερσύγχρονες οθόνες της, το οποίο θα έχει υποστήριξη για ανάλυση 4K και ήχο 5.1 αν είσαι χρήστης του Stadia Pro. Η υπηρεσία Stadia σε τηλεοράσεις LG θα σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις άμεση πρόσβαση σε παιχνίδια Stadia όπως τα Cyberpunk 2077, NBA 2K21, Assassin’s Creed: Valhalla και Watch Dogs: Legion με ένα χειριστήριο Stadia, χωρίς να απαιτείται επιπλέον hardware ή κατέβασμα του παιχνιδιού σε σκληρό δίσκο.

 

 

Κορυφαίο gaming χωρίς ανάγκη ύπαρξης κονσόλας ή PC

Η LG σκοπεύει να ξεκινήσει τη συνεργασία με τη νέα υπηρεσία κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2021 στις LG Smart TVs με webOS 6.0. Οι τηλεοράσεις LG με webOS 5.0 θα διαθέτουν τη σχετική υπηρεσία αργότερα μέσα στο έτος. Η υπηρεσία θα δίνεται ως εφαρμογή, με δυνατότητα λήψης της από το LG Content Store στις χώρες όπου είναι διαθέσιμη η υπηρεσία Stadia. Η πλατφόρμα Stadia προσφέρει ήδη περισσότερα από 130 παιχνίδια ενώ αναμένεται  να προστίθενται ακόμα περισσότερα σε τακτικές περιόδους.

Θα μπορείς να αγοράσεις παιχνίδια μεμονωμένα ή να παίζεις όσα διατίθενται δωρεάν μέσα από τη συνδρομή στο Stadia Pro, που περιλαμβάνει αποκλειστικές εκπτώσεις και ανάλυση έως 4K. Το gaming με τον εξαιρετικό ήχο surround 5.1 καναλιών και την υποστήριξη ανάλυσης 4K, με τεχνολογία HDR και 60 fps, καθιστά την streaming πλατφόρμα Stadia ως μια σπουδαία επιλογή για εσένα που αναζητάς κορυφαία gaming εμπειρία χωρίς να χρειάζεται να έχεις στην κατοχή σου κονσόλα παιχνιδιών ή έναν πανίσχυρο υπολογιστή.

 

 

OLED και Stadia: Κορυφαίος συνδυασμός

Ο συνδυασμός της υπηρεσίας Stadia και των τηλεοράσεων LG OLED αναμένεται να προσφέρει μια κορυφαία εμπειρία. Τα αυτοφωτιζόμενα pixels των τηλεοράσεων OLED θα εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας HDR με το απόλυτο μαύρο και εξαιρετικά ακριβή χρώματα. Με τη μακρά τεχνογνωσία της στον τομέα (η LG υπήρξε η πρώτη εταιρεία που κυκλοφόρησε 4K OLED τηλεοράσεις με δυνατότητα HDR το 2015 και περιεχόμενο σε τηλεοράσεις OLED) και την υψηλή τεχνολογία, που χαρίζει χρόνο απόκρισης απόκρισης 1ms, η υπηρεσία Stadia αναμένεται να “λάμψει” στις τηλεοράσεις της LG.

Οι τηλεοράσεις LG OLED που είναι ιδανικές για gaming, οι νέες LG QNED Mini LED TVs (με την τεχνολογία quantum NanoCell και τον οπίσθιο φωτισμό mini LED), καθώς και οι αναβαθμισμένες LG NanoCell παρουσιάστηκαν στο virtual booth της LG κατά τη διάρκεια της CES 2021.

 

Μπορείς να δεις ακόμη