CES 2021: QNED MINI LED τηλεοράσεις από την LG

by K-Admin 1

 

Η LG Electronics είναι από τις πλέον γνωστές εταιρείες στον χώρο των Τηλεοράσεων και των Οθονών Υπολογιστών. Μάλιστα, διακρίνεται για την καινοτομία, τις νέες τεχνολογίες και κυρίως για την εξαιρετική της παρεχόμενη εγγύηση. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι μέσω αυτών των προϊόντων δημιούργησε το μεγάλο αυτό brand name της, ενώ πλέον κατασκευάζει πέρα από τηλεοράσεις και πληθώρα άλλων ηλεκτρονικών συσκευών, gadget, αλλά και οικοσκευές.

Έτσι, ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι στη φετινή εικονική CES 2021 ανακοινώθηκε ότι θα επιδείξει νέα προϊόντα με έως και 30K μικροσκοπικά LED, με εξαιρετική φωτεινότητα και έντονη αντίθεση. Δηλαδή, για άλλη μία φορά η LG θέτει υψηλά standard για τις LCD TVs, ενώ παράλληλα η σειρά για το 2021 θα περιλαμβάνει 10 νέα 4K και 8K μοντέλα σε διάφορα μεγέθη οθόνης (έως και 86 ιντσών).

 

 

Εξαιρετική Ποιότητα Εικόνας και Νέα Εμπειρία Θέασης

Ήδη οι καταναλωτές είχαν αγκαλιάσει τα OLED μοντέλα με τα αυτοφωτιζόμενα pixels, οπότε ο ερχομός των QNED Mini LED θα αποτελέσει ένα ακόμα κίνητρο ώστε να αγοράσεις ξανά μία καινούρια LG τηλεόραση!

Ειδικότερα, το νέο panel που θα ενισχύεται από τον προηγμένο οπίσθιο φωτισμό Mini LED της LG θα έχει ως αποτέλεσμα απίστευτης ακρίβειας χρώματα. Την ίδια στιγμή, θα σου προσφέρει ακόμα πιο έντονη αντίθεση και βαθύτερο μαύρο για εξαιρετικά ζωντανές και ρεαλιστικές εικόνες. Επίσης, χάρη στις τεχνολογίες quantum dot και NanoCell με Mini LED ως πηγή φωτός, η φωτεινότητα και η αντίθεση θα είναι εξαιρετικά ανώτερες σε σχέση με τις προηγούμενης γενιάς τηλεοράσεις. Επιπλέον, όλα αυτά θα συνδυάζονται με ρυθμό ανανέωσης έως 120Hz για να αποδίδεται πιο ομαλά και φυσικά η κίνηση. Εν ολίγοις, φαντάσου την εμπειρία του να βλέπεις HD streaming ταινίες και σειρές ή να παίζεις videogames με τη νέα γενιά κονσολών σε μία τέτοια TV!

Ύστερα, να σημειωθεί ότι αυτός ο καινοτόμος οπίσθιος φωτισμός Mini LED της LG περιλαμβάνει έως και 30.000 μικροσκοπικές λυχνίες LED που παράγουν απίστευτη φωτεινότητα και λόγο αντίθεσης 1.000.000:1 (όταν συνδυάζονται με έως και 2.500 dimming zones). Άρα, για αυτό μιλάμε για εξαιρετικής ποιότητας εικόνα HDR με πρωτοφανή αντίθεση και απόλυτο μαύρο, αλλά και πλούσια χρώματα με ακρίβεια. Θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς ότι «ζωντανεύουν» οι εικόνες στο σαλόνι και μοιάζουν να ξεφεύγουν από τα όρια της οθόνης και τελικά να εισέρχονται στον χώρο σου!

Γενικά, αυτές οι νεότερες τηλεοράσεις της LG αντιπροσωπεύουν ένα ακόμα τεράστιο άλμα όσον αφορά στην ποιότητα εικόνας των LCD TVs και όπως δήλωσε και ο senior vice president of R&D της LG Home Entertainment Company «οι συγκεκριμένες τηλεοράσεις ξεχωρίζουν από τις άλλες LCD TVs, αναδεικνύοντας τη δέσμευσή μας για καινοτομία και θέτοντας υψηλά standards».

 

Τέλος, στο εικονικό εκθεσιακό περίπτερο της LG κατά τη διάρκεια της CES 2021 θα παρουσιαστεί και η κορυφαία τηλεόραση 8K QNED 86 ιντσών της εταιρείας.

 

Μπορείς να δεις ακόμη