CES 2021: Λειτουργία air sous vide της LG

by K-Admin 1

 

Η LG Electronics θα παρουσιάσει στη φετινή εικονική CES 2021 τη νέα σειρά InstaView® με Air Sous Vide με σκοπό να αλλάξει και να διευκολύνει τη μαγειρική διαδικασία, αλλά και να βελτιώσει την υγιεινή και γαστρονομική εμπειρία στο σπίτι για εσένα και την οικογένειά σου! Δηλαδή, θα πρόκειται για μία ολοκληρωμένη οικιακή λύση, η οποία θα αξιοποιεί νέες έξυπνες τεχνολογίες, όπως είναι η λειτουργία Air Fry, η πόρτα φούρνου InstaView και η συνεργασία με app μέσω κινητού.

Τελικός στόχος είναι η ευκολία και η μαγειρική στο σύγχρονο, έξυπνο και διασυνδεδεμένο σπίτι, αλλά και η δυνατότητα να ικανοποιηθεί ακόμη και ο πλέον απαιτητικός καταναλωτής, που επιθυμεί έντονες γαστρονομικές εμπειρίες και γκουρμέ γεύματα!

 

 

Νέες τεχνολογίες στην υπηρεσία της… γεύσης!

Συγκεκριμένα, με την καινοτόμο λειτουργία Air Sous Vide αυτή η σειρά συσκευών προσφέρει κάθε φορά άψογο και επαγγελματικό γευστικό αποτέλεσμα. Αυτό γιατί παρέχει ακριβή έλεγχο της χαμηλής θερμοκρασίας και της ροής αέρα, ώστε τα τρόφιμα να «ελευθερώσουν» στο μέγιστο τη γεύση και τα αρώματά τους. Η θερμοκρασία μπορεί να διατηρηθεί σταθερή μεταξύ 38 έως 96 βαθμών Κελσίου για έως και 48 ώρες χωρίς νερό.

Επιπρόσθετα, με την τεχνολογία LG InstaView και χτυπώντας δύο φορές τη γυάλινη πόρτα του φούρνου ανάβει αυτόματα ένα εσωτερικό φως. Δηλαδή, απλά και γρήγορα, αλλά και χωρίς να ανοίγεις το πορτάκι του φούρνου, τσεκάρεις και ελέγχεις την πρόοδο του φαγητού.

Ύστερα, υπάρχει και το EasyClean® ώστε να διατηρείς τον φούρνο και τις εστίες καθαρές πολύ εύκολα, χωρίς χημικές ουσίες, γρήγορα (σε 10 μόλις λεπτά) και χρησιμοποιώντας μόνο νεράκι!

Επιπλέον, τα προϊόντα αυτά διαθέτουν την τεχνολογία ProBake® Convection της LG για γρήγορο και σχολαστικό μαγείρεμα χωρίς προθέρμανση (δηλαδή έχεις οικονομία ρεύματος), ενώ υπάρχει και η πρακτική λειτουργία Air Fry, η οποία προσφέρει γευστικές τηγανητές λιχουδιές χρησιμοποιώντας πολύ λιγότερο λάδι (γεγονός πολύ σημαντικό για όλους και ειδικά για τα παιδιά).

 

 

Έξυπνες Δικτυωμένες Συσκευές για την Οικογένεια

Στα πλαίσια της δικτύωσης, του έξυπνο σπιτιού και του Internet of Things η LG σου προσφέρει την εφαρμογή ThinQ™ για επιπλέον έλεγχο και λειτουργίες. Ειδικότερα, μπορεί να συνδεθεί με το Google Assistant ή με τα έξυπνα ηχεία Alexa της Amazon και από εκεί να ελέγξεις και να παρακολουθήσεις τη συσκευή σου. Ταυτόχρονα, η LG συνεργάζεται με τις SideChef, Innit, Drop και Tovala ώστε να έχεις πρόσβαση σε εκατοντάδες συνταγές και γαστρονομικές ιδέες! Το ενδιαφέρον είναι ότι μόλις επιλέξεις μία συνταγή οι οδηγίες αποστέλλονται στον φούρνο, ο οποίος στη συνέχεια ορίζει την κατάλληλη λειτουργία και θερμοκρασία!

Στην ίδια λογική, με το Drop και το έξυπνο Thermomix, η παρασκευή πίτσας στο σπίτι γίνεται πανεύκολη, καθώς το ThinQ ελέγχει τις ρυθμίσεις του Thermomix και το LG InstaView Range προθερμαίνει τον φούρνο αυτόματα έτσι ώστε όταν η ζύμη και τα υλικά της πίτσας συμπληρωθούν ο φούρνος να είναι έτοιμος.

Τέλος, η νέα σειρά υποστηρίζει και το Proactive Customer Care, δηλαδή τη λύση υπηρεσιών AI (τεχνητής Νοημοσύνης) της LG όπου μέσω του smartphone και της εφαρμογής ThinQ, μπορείς ως χρήστης να διατηρήσεις τη βέλτιστη αποδοτικότητα των συμβατών LG προϊόντων για πολλά χρόνια. Δηλαδή, φροντίζεις την εύρυθμη λειτουργία της συσκευής και ελέγχεις το καθετί σχετικό με αυτήν.

 

Συμπερασματικά, η σειρά 2021 LG InstaView Range ενσωματώνει τις πιο καινοτόμες τεχνολογίες μαγειρικής, οι οποίες θα ενθουσιάσουν και τον πιο απαιτητικό μάγειρα.

Μπορείς να δεις ακόμη