CES 2021: Συσκευές υψηλού σχεδιασμού από την LG

by Aggeliki Tsoukana

 

Πρεμιέρα στη CES 2021 θα κάνει η μοναδική διαδραστική εμπειρία Furniture Concept Appliances της LG Electronics, μέσω της οποίας θα έχεις την ευκαιρία να σχεδιάσεις έναν εικονικό χώρο διαβίωσης με συσκευές που μπορούν να προσαρμοστούν στις δικές σου προτιμήσεις. Τα νέα προϊόντα της εταιρείας αποτελούν έναν συνδυασμό υπερσύγχρονων οικιακών συσκευών και υψηλού σχεδιασμού επίπλων για κάθε ανάγκη. Στη συλλογή αυτή περιλαμβάνονται ο ψυγειοκαταψύκτης InstaView Door-in-Door, ο φούρνος μικροκυμάτων, το πλυντήριο πιάτων, ο καθαριστής νερού, το πλυντήριο ρούχων WashTower αλλά και το Styler.

 

 

Μεγάλο εύρος χρωμάτων και σχεδίων για να ικανοποιήσουν κάθε γούστο

Μέσα από το μεγάλο εύρος πολυτελών υλικών και σύγχρονων χρωμάτων που μπορούν να συνδυαστούν άρτια μεταξύ τους, αυτά τα προϊόντα έχουν τη δυνατότητα να ενσωματώνονται εύκολα στο δικό σου περιβάλλον. Η σειρά Furniture Concept Appliances της LG προσφέρει πολλαπλούς συνδυασμούς υλικών και χρωμάτων για να επιλέξεις, επιτρέποντάς σου να προσαρμόσεις κάθε προϊόν που σου προσφέρει η εταιρεία σύμφωνα με τις προσωπικές σου προτιμήσεις και τη διακόσμηση οποιουδήποτε δωματίου του σπιτιού σου.

 

Καινοτόμα υλικά και πρωτοποριακό design

Αυτή η κορυφαία εμφάνιση της σειράς Furniture Concept Appliances επιτυγχάνεται και από τα μοναδικά φινιρίσματα διαφόρων υλικών, όπως το ανοξείδωτο ατσάλι, το γυαλί, το μέταλλο και το FENIX, ένα καινοτόμο υλικό με προηγμένη τεχνολογία επίστρωσης που σχεδιάστηκε από την ιταλική Arpa Industriale. Αδιαφανές, ανθεκτικό στα δακτυλικά αποτυπώματα και ευχάριστο στην αφή, το FENIX προσφέρει εξαιρετική αντοχή, διαθέτοντας διαχρονική αλλά διακριτικά μοντέρνα εμφάνιση, που θα είναι ιδανική για τον χώρο σου.

 

Δες τα όλα στην CES 2021

Μέσα από την πρωτοποριακή εμπειρία που προσφέρει το εικονικό showroom της CES 2021, η LG θα σου προσφέρει την ευκαιρία να ανακαλύψεις διαδικτυακά την αξεπέραστη ευελιξία της νέας σειράς προϊόντων, να σχεδιάσεις το εσωτερικό περιβάλλον των ονείρων σου και να το γεμίσεις με προϊόντα της σειράς LG Furniture Concept Appliances, με χρώματα και φινιρίσματα της επιλογής σου. Μπορείς να επισκεφθείς το εικονικό περίπτερο της LG στη CES 2021 για να ζήσεις την εμπειρία των LG Furniture Concept Appliances σε έναν εικονικό χώρο.

Μπορείς να δεις ακόμη