Davoline: Ο Σύμμαχός σου για τις Πασχαλινές Προετοιμασίες

by Zikou Stella

Το ελληνικό Πάσχα, ο τρόπος με τον οποίο γιορτάζουμε το χαρμόσυνο γεγονός της Ανάστασης, είναι μοναδικό στον κόσμο. Μοναδικές είναι και οι στιγμές που θα θελήσεις να περάσεις για μια ακόμα χρονιά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, οπουδήποτε και αν βρίσκεσαι, είτε στην πόλη είτε στο χωριό. Ήδη έχεις βάλει στο μυαλό σου ένα ψυγείο γεμάτο με φρέσκα φρούτα και λαχανικά, τη συκωταριά για τη μαγειρίτσα, τα κοψίδια, το κοτόπουλο, τα λουκάνικα, το κοκορέτσι, τις μπύρες, το κρασί και τα αναψυκτικά, τα απαραίτητα υλικά για να ετοιμάσεις ένα ξεχωριστό τραπέζι, γεμάτο αγάπη.

Πιθανό να είσαι και από εκείνους που δεν προτιμούν τα κάρβουνα, είτε γιατί δεν έχεις χώρο, είτε γιατί προτιμάς λύσεις εντός του σπιτιού, οπότε ο θάλαμος του φούρνου θα πρέπει να είναι έτοιμος να δεχτεί τα ταψιά και να ετοιμάσει τα μυρωδάτα κουλουράκια, το λαχταριστό τσουρέκι, το ζουμερό ψητό κρέας με τις χρυσαφένιες πατάτες, τα ψητά λαχανικά που θα γαργαλίσουν ευχάριστα τον ουρανίσκο όσων τα γευτούν, τα τυροπιτάκια που ετοίμασε η γιαγιά, γιατί έτσι είχε μάθει από τα χρόνια της την ημέρα εκείνη, την πίτσα μιας και αυτό μπορεί να είναι το φαγητό που συναρπάζει τους μικρούς καλεσμένους σου και τόσα άλλα που θα κάνουν την ημέρα εκείνη το σπίτι σου παράδεισο γεύσεων.

Εκτός όμως από το μαγείρεμα, στην εξίσωση μπαίνει και η καθαριότητα. Τα παιδιά θα παίξουν στην παιδική χαρά ή τον κήπο γεμίζοντας τις ψυχές όλων με το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης που προσφέρει απλόχερα το γέλιο τους, όμως μετά ίσως χρειαστεί να φορτώσεις το πλυντήριο για να κάνεις τα ρούχα τους σαν καινούρια.

Αν όλα αυτά σου φαίνονται πολλά, η πραγματικότητα είναι έτοιμη να σε διαψεύσει. Για τον πολύ απλό λόγο ότι, το μόνο που χρειάζεσαι είναι να επιλέξεις τα κατάλληλα εργαλεία, τους κατάλληλους συνεργάτες για το νοικοκυριό σου. Έτσι στην εξίσωση μπαίνει η Davoline. Ένα κορυφαίο brand με επιτυχημένες οικονομικές σειρές και συσκευές υψηλού επιπέδου, που φέρνουν στο σπίτι σου την πολυτέλεια και την προηγμένη τεχνολογία, δίχως να βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη. Με τον Εντοιχιζόμενο Φούρνο Davoline DBSA 1073 Black, το Ψυγείο Ντουλάπα Davoline D4SS 608D IX και το Πλυντήριο Ρούχων Davoline F09AD, θα έχεις στη διάθεσή σου όλα όσα χρειάζεσαι για ένα Πάσχα που θα θυμάσαι για πολλά χρόνια και θα επαναλαμβάνεις με κάθε ευκαιρία.

 

 

Εντοιχιζόμενος Φούρνος Davoline DBSA 1073 Black

Ο Davoline DBSA 1073 είναι εξοπλισμένος με όλες τις λειτουργίες και τις τεχνολογίες για να σεβαστεί απόλυτα εσένα και το φαγητό που θα προσφέρεις στους καλεσμένους σου.

Με χωρητικότητα 72 λίτρων και πλαϊνές σχάρες 5 επιπέδων, είναι σίγουρο ότι θα μπορέσεις να ψήσεις ταυτόχρονα περισσότερα από ένα φαγητά, κάνοντας παράλληλα οικονομία σε χρόνο και κατανάλωση ρεύματος, γεγονός που ενισχύεται από την ύπαρξη του θερμοστάτη και τη λειτουργία της γρήγορης προθέρμανσης.

Η μοντέρνα γραμμή του και η αισθητική του θα ταιριάξουν άμεσα με την υπόλοιπη διακόσμηση και θα αναδείξουν την κουζίνα σου. Η ψηφιακή οθόνη παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη διαδικασία μαγειρέματος και με το ηλεκτρονικό ρολόι προγραμματίζεις τον χρόνο που απαιτείται για το ιδανικό ψήσιμο, ενώ έχεις τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε δέκα έτοιμα προγράμματα.

Χάρη στην πόρτα τριπλού κρυστάλλου που είναι ειδικά σχεδιασμένη για να αφαιρείται το τζάμι της και να καθαρίζεται εύκολα, επιτυγχάνεται η ιδανική θερμομόνωση, άρα μεγαλύτερη οικονομία λόγω της απαλλαγής από αυξομειώσεις της θερμοκρασίας. Επιπλέον ο μηχανισμός soft close βοηθά στο ομαλό και αθόρυβο κλείσιμο της πόρτας, προφυλάσσοντας από κραδασμούς. Η απαραίτητη συντήρηση και η καθαριότητα, ειδικά μετά τις υπερωρίες για χάρη του γιορτινού τραπεζιού, επισπεύδονται με το σύστημα καθαρισμού steam clean. Ο ζεστός ατμός θα ξεκολλήσει εύκολα και γρήγορα τα υπολείμματα των φαγητών από το θάλαμο, άρα θα έχεις περισσότερο χρόνο για να απολαύσεις την παρέα με τη βοήθεια αυτού του σημαντικού συμμάχου στην καθαριότητα.

 

 

Air Fry για απολαύσεις χωρίς ενοχές

Η υγιεινή διατροφή έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και πολύ πιθανό να μην θέλεις να λοξοδρομήσεις ούτε την ημέρα του Πάσχα. Αν η προσπάθεια για τη διατήρηση της σιλουέτας σου είναι διαρκής και καθημερινή, ο εντοιχιζόμενος φούρνος Davoline DBSA 1073 είναι έτοιμος να ικανοποιήσει κάθε σου ανάγκη για υγιεινά, νόστιμα και θρεπτικά πιάτα που πλημμυρίζουν από βιταμίνες.

Η απάντηση στις ανάγκες σου είναι απλή και δεν είναι άλλη από τη λειτουργία Air Fry. Απλά τοποθετείς τα υλικά στο ειδικό σκεύος και ο φούρνος σου ετοιμάζει τραγανό φαγητό, με ελάχιστο ή ακόμα και καθόλου λάδι. Τηγανιτές πατάτες και τρυφερά λαχανικά, ψάρια και κρεατικά με τέλειο ρόδισμα, είναι πλέον υπόθεση εύκολη και γρήγορη. Το μόνο όριο είναι η φαντασία σου και ακόμα και με απλά υλικά, τα πιάτα σου θα κατακτήσουν όλους τους λάτρεις της fitness διατροφής.

 

 

Ψυγείο Ντουλάπα Davoline D4SS 608D IX

Το Davoline D4SS 608D IX αποτελεί την υλοποίηση της φράσης “Food Theater”. Πραγματικά το “ξεδιπλώνεις” και μπροστά σου ανοίγεται ένας παράδεισος με τρόφιμα και ποτά, που ταξιδεύει το μυαλό σε γαστρονομικούς παραδείσους και εξιτάρει τη φαντασία για φαγητά ανεπανάληπτης έμπνευσης.

Με συνολική χωρητικότητα 600 λίτρων, είναι σίγουρο πως θα φιλοξενήσει και θα φροντίσει όλα τα υψηλής ποιότητας υλικά που έχεις ψωνίσει για τις γιορτινές μέρες και θα χωρέσει όσες κούτες με γλυκά και αν φέρουν οι επισκέπτες. Στην πόρτα της συντήρησης διαθέτει έξι θήκες, συν γυάλινα ράφια ασφαλείας και δύο συρτάρια τροφίμων. Χάρη στον φωτισμό LED, έχεις πάντοτε την καλύτερη δυνατή άποψη για το περιεχόμενο της συντήρησης, με μια μόνο ματιά. Δίχως να παραμένουν οι πόρτες ανοιχτές για πολλή ώρα κάτι που έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια ψύξης.

Επιπλέον, το ψυγείο διαθέτει την καινοτόμο τεχνολογία X-Door, η οποία εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση στο εσωτερικό. Με τη δυνατότητα μετατροπής της ζώνης 90lt σε κατάψυξη ή ψύξη στο κάτω δεξιά μέρος, προσφέρει ευελιξία στη χρήση, καθιστώντας τον χώρο προσαρμόσιμο σύμφωνα με τις ανάγκες σου.

Η τεσσάρων αστέρων κατάψυξή του, είναι σχεδιασμένη για υψηλές επιδόσεις, με χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση. Διαθέτει δικό της φωτισμό LED, τέσσερα συρτάρια και δύο συρόμενους δίσκους, όχι μόνο για να αποθηκεύεις μεγάλες ποσότητες τροφίμων, αλλά και για να τις ξεχωρίζεις ανάλογα με το είδος τους. Ακόμα και αν πέσει το ρεύμα για λίγο, μην έχεις φόβο, οι καλεσμένοι σου θα απολαύσουν φαγητά από άψογα διατηρημένα υλικά, μιας και μπορεί να τα διατηρεί παγωμένα έως και δέκα ώρες. Από την άλλη, μέσα σε 24 ώρες έχει τη δυνατότητα να καταψύξει έως και 10 κιλά εξασφαλίζοντας σου όλη την ισχύ για να διατηρήσεις αναλλοίωτες τις θρεπτικές ουσίες των εκλεκτών υλικών, με τη λιγότερη δυνατή κατανάλωση ρεύματος.

 

 

Total No Frost

Με το Davoline D4SS 608D IX απολαμβάνεις τα προνόμια της τεχνολογίας Total No Frost. Όχι μόνο με λόγια, αλλά και με πράξεις. Έτσι λοιπόν, ξεχνάς τον πάγο στο εσωτερικό του ψυγείου, που μόνο προβλήματα μπορεί να προκαλέσει στην καλή λειτουργία της συσκευής και την καλή συντήρηση των τροφών, ενώ δεν θα μπεις ποτέ ξανά στον κόπο της απόψυξης. Επιπλέον, χάρη στην εξωτερική οθόνη, έχεις πάντοτε τον απόλυτο έλεγχο της θερμοκρασίας, με σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα.

 

 

Λειτουργίες για μια καλύτερη ζωή

Αν έχεις παιδιά στο σπίτι, η ασφάλειά τους είναι το μεγαλύτερό σου μέλημα. Οπότε, γιατί να μην επιλέξεις το Davoline D4SS 608D IX που έχει λειτουργία κλειδώματος για παιδιά, ώστε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Από την άλλη, ακόμα και αν τους επιτρέπεις την ελεύθερη πρόσβαση, δεν αποκλείεται πάνω στη βιασύνη τους να ξεχάσουν την πόρτα ανοιχτή και να χάνεται η ψύξη. Τότε, ενεργοποιείται η ειδική ηχητική ειδοποίηση και ξέρεις που θα πρέπει να σπεύσεις άμεσα.

Μαζί με τα παραπάνω, οι λειτουργίες, Eco, Holiday και Super Freeze, για να έχεις όλη την απαραίτητη ισχύ ψύξης, όποτε και για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητη.

 

 

Πλυντήριο Ρούχων Davoline F09AD

Το πλυντήριο ρούχων Davoline F09AD έχει όλα όσα χρειάζεσαι για να απολαύσεις τις Πασχαλινές ημέρες ό,τι καλύτερο υπάρχει στη γκαρνταρόμπα σου. Με χωρητικότητα 9 κιλών, θα πλύνεις άνετα όλα τα ρούχα της οικογένειας και αν ξέχασες κάτι, η συσκευή είναι τόσο πρακτική που θα σου επιτρέψει να το προσθέσεις στο μέσο της πλύσης.

 

 

Απόλυτη φροντίδα με τη δύναμη του ατμού

To Davoline F09AD διαθέτει 16 προγράμματα εκ των οποίων τα τρία είναι ατμού, για τη μέγιστη δυνατή φροντίδα των ρούχων και το φρεσκάρισμά τους. Μετά από κάθε πλύση, όλα τα αγαπημένα σου υφάσματα θα είναι απόλυτα καθαρά και φροντισμένα στον μέγιστο βαθμό, σαν καινούρια, έτοιμα για άπλωμα και σίδερο, ακόμα και μέσα σε 18 λεπτά. Μάλιστα για ακόμα μεγαλύτερη προστασία των ρούχων, το πλυντήριο διαθέτει πρόγραμμα αυτοκαθαρισμού του κάδου που ταυτόχρονα σε απαλλάσσει από μια κατά βάση κοπιαστική διαδικασία.

Όσο για τις απαραίτητες πληροφορίες, επειδή η Davoline ακολουθεί τη λογική ότι η τεχνολογία θα πρέπει να προσφέρεται απλόχερα χωρίς υψηλό κόστος, υπάρχει μια υψηλής ευκρίνειας οθόνη LED, με ένδειξη μεταξύ άλλων του υπολειπόμενου χρόνου. Επιπλέον, ο εγκέφαλος του πλυντηρίου έχει τη δική του μνήμη και θυμάται το σημείο που είχε σταματήσει σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Για να μην ξεκινάς τη διαδικασία από την αρχή, δαπανώντας άσκοπα πόρους και χρόνο.

 

 

Μοτέρ BLDC

Το Davoline F09AD είναι εξοπλισμένο με σύγχρονο μοτέρ BLDC. Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει είναι πολλαπλά και πιο συγκεκριμένα, χαμηλό επίπεδο θορύβου, υψηλές επιδόσεις σε έως και 1400 στροφές, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και χαμηλή κατανάλωση, που με βάση τις προδιαγραφές φτάνει τις 49 KWh ανά έτος. Δίχως αμφιβολία, είναι μια συσκευή που μπαίνει στο νοικοκυριό σου για να καταλάβει μόνιμη θέση, φροντίζοντας όχι μόνο για την καθαριότητα και την υγιεινή της οικογένειάς σου, αλλά και για την τσέπη σου.

 

Έξυπνες Λειτουργίες

Με όλες τις υπόλοιπες δουλειές, τα ρούχα που ήθελες να φορέσεις στην Ανάσταση ή ανήμερα το Πάσχα έμειναν άπλυτα. Προσπαθείς να βρεις εναλλακτικές λύσεις και δεν θέλεις να βάλεις πλυντήριο μόνο για εσένα, έχοντας στο μυαλό τη δαπάνη για μισό και ούτε φορτίο. Να ένας ακόμα λόγος να επιλέξεις το Davoline F09AD. Γιατί είναι “προικισμένο” με το σύστημα Auto- Balance. Οπότε, ακόμα και αν το φορτίο είναι μισό, προσαρμόζει αυτόματα τη διάρκεια της πλύσης, την κατανάλωση ρεύματος και νερού. Για καθαριότητα, μέγιστη φροντίδα και οικονομία ταυτόχρονα.

Οι ευφυείς λειτουργίες δεν σταματάνε εδώ. Με σύστημα αποτροπής δημιουργίας αφρού, προστατευτικούς μηχανισμούς ενάντια στην υπερχείλιση και την υπερθέρμανση, αλλά και σύστημα αυτοδιάγνωσης βλαβών, αποτελούν πλέον παρελθόν πολλές από τις έννοιες που πιθανό να είχες για όση διάρκεια ήταν σε λειτουργία το πλυντήριο.

 

Οι οικιακές συσκευές της Davoline σου υπόσχονται ένα αξέχαστο Πάσχα σε όλα τα επίπεδα, γιατί αξίζεις το καλύτερο. Το μόνο που χρειάζεται για να τις αποκτήσεις είναι να μπεις στο site ή να επισκεφτείς ένα κατάστημα Κωτσόβολος, όπου το άριστα καταρτισμένο προσωπικό θα σε καθοδηγήσει στην πλήρη κάλυψη κάθε σου ανάγκης.

Μπορείς να δεις ακόμη