Days Gone: Γίνε μηχανόβιος σε έναν μετά-αποκαλυπτικό κόσμο!

by K-Admin 1

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=zKoOIK6ugVw

 

Το Sons of Anarchy συναντά το 28 Days Later ή αλλιώς “Days Gone”. Στο νέο τίτλο των Sony (SIEE) και Bend Studio (Syphon Filter, Uncharted Golden Abyss) αναλαμβάνεις το ρόλο του σκληροτράχηλου και πρώην παράνομου μηχανόβιου Deacon St. John, ενός κυνηγού επικηρυγμένων που επιβιώνει μετά από μια παγκόσμια πανδημία. Δισεκατομμύρια άνθρωποι αφανίστηκαν και πολλά περισσότερα εκατομμύρια μετατράπηκαν σε αποτρόπαια πλάσματα, που στο παιχνίδι ονομάζονται Freakers.

 

 

Με σύμμαχο την μοτοσυκλέτα σου

Ως πρώην μέλος ενός Motorcycle Club, ο Deacon έχει οδηγήσει πολλές μοτοσυκλέτες στη ζωή του. Και με τους δρόμους να βρίσκονται σε τραγική κατάσταση μετά την πανδημία, ο Deacon έφτιαξε μόνος του μια ολοκαίνουργια μηχανή Drifter που μπορεί να τα βγάλει πέρα ακόμα και στα πιο δύσβατα μονοπάτια στην αφιλόξενη έρημο της βορειοδυτικής ακτής της Βόρειας Αμερικής. Διατηρεί ωστόσο μερικά από τα εξαρτήματα από την παλιά του μηχανή, όπως το ντεπόζιτο που του είχε χαρίσει η σύζυγός του, Sarah.

Όπως καταλαβαίνεις, στο Days Gone η μοτοσυκλέτα είναι ζωτικής σημασίας για την επιβίωσή σου σε έναν απέραντο κατεστραμμένο κόσμο. Είναι το όχημα με το οποίο θα εξερευνήσεις κάθε σπιθαμή του χάρτη, ψάχνοντας για πυρομαχικά και εξοπλισμό μέσα σε ερείπια, στα οποία ίσως παραμονεύουν τεράστιοι κίνδυνοι. Η μηχανή σου λειτουργεί επίσης και ως κινητή βάση, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση αντικειμένων, για την προετοιμασία του εξοπλισμού σου και για τη διαχείριση όλων των αναγκαίων για επιβίωση.

Η μηχανή είναι επίσης εξοπλισμένη με νίτρο(!) επιτρέποντάς σου να «πιάνεις» υψηλότερες ταχύτητες και να φτάνεις πιο γρήγορα από τη μία περιοχή στην άλλη ή να αποφεύγεις λίγο πιο εύκολα τα άγρια πλάσματα και τους ληστές που θα συναντήσεις στο δρόμο σου.

 

 

Βίαιες αναμετρήσεις σε έναν μαγευτικό κόσμο

Από δάση και λιβάδια μέχρι χιονισμένες πεδιάδες και ερημικές εκτάσεις γεμάτες λάβα, η βορειοδυτική ακτή της Βόρειας Αμερικής είναι τόσο όμορφη όσο και θανάσιμη. Εξερεύνησε μια πληθώρα από βουνά, ορυχεία και μικρές επαρχιακές πόλεις, όπου τα εκατομμύρια χρόνια ηφαιστειακής δραστηριότητας έχουν αφήσει τα ανεξίτηλα σημάδια τους.

Με τις βάναυσες συμμορίες και τις ορδές των Freaker να τριγυρνούν ανενόχλητες, θα πρέπει να αξιοποιήσεις στο έπακρο την πλούσια συλλογή από διαμορφώσιμες παγίδες, όπλα και αναβαθμίσιμες δεξιότητες για να παραμείνεις ζωντανός. Κατανόησε τις συνήθειες των εχθρών σου, προσαρμόσου στους κύκλους μέρας-νύχτας και τις αλλαγές καιρού, και σύλλεξε χρήσιμα αντικείμενα από κτίρια και οχήματα για να πάρεις όσα χρειάζεσαι για να ζήσεις μια μέρα ακόμη, να εξερευνήσεις ένα ακόμη κομμάτι από τον τεράστιο χάρτη του Days Gone.

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=zKoOIK6ugVw

 

Η εμπειρία εμπλουτίζεται διαρκώς!

Αυτή η απέραντη περιπέτεια δράσης ανοιχτού κόσμου θα εμπλουτίζεται με δωρεάν περιεχόμενο (DLCs) ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ξεκινώντας τον ερχόμενο Ιούνιο! Το πρώτο DLC θα περιλαμβάνει μια νέα λειτουργία με ονομασία Survival, μετατρέποντας την εμπειρία των παικτών σε κάτι αρκετά πιο δύσκολο και “hardcore”. Μαζί με το Survival mode, στο Days Gone θα προστίθενται κι άλλες νέες προκλήσεις σε εβδομαδιαία βάση για όλο τον Ιούνιο. Νέες μηχανές, αρκετή δράση και horde tasks θα σου δίνουν ακόμα μια αφορμή για να επιστρέψεις στον απέραντο κόσμο του παιχνιδιού!

Η μάχη για επιβίωση στον μετά-αποκαλυπτικό κόσμο του Days Gone ξεκινάει στις 26 Απριλίου 2019, όπου και αναμένεται η κυκλοφορία του τίτλου αποκλειστικά για PlayStation 4 και PlayStation 4 Pro.

 

Μπορείς να δεις ακόμη