Dell G5: Το πρώτο desktop της σειράς G

 

Προορίζεται για τους νεοεισερχόμενους στο PC gaming, αλλά και για τους gamers που αναζητούν ένα οικονομικό σύστημα, το νέο Dell G5 επεκτείνει τη σειρά G στον χώρο των desktops.

Το Dell G5 είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει άμεσα την υπολογιστική ισχύ που χρειάζεται ο gamer, τα γραφικά και τα χαρακτηριστικά, σε ένα συμπαγές και αναβαθμίσιμο πλαίσιο. Το νέο desktop PC της  Dell μπορεί να δεχτεί επεξεργαστές μέχρι και i9 K-Series και κάρτες γραφικών Nvidia GeForce GTX και RTX ή AMD Radeon, κατάλληλες για VR. Προσφέρουν άφθονη απόδοση και άμεση απόκριση για απρόσκοπτο gameplay.

Η επέκταση και αναβάθμιση γίνονται πανεύκολα χάρη στη σχεδίαση για πρόσβαση χωρίς εργαλεία, με επιπλέον υποδοχές μονάδων αποθήκευσης στο εσωτερικό. Η σχεδίαση εξασφαλίζει τη βέλτιστη ψύξη του συστήματος, μαζί με τέσσερις επιλογές ρυθμίσεων θερμικού προφίλ, που πραγματοποιούνται μέσω του software Alienware Command Center. Παρέχουν τη δυνατότητα να προσαρμόσεις το σύστημα στις δικές σου ανάγκες, είτε πρόκειται για gaming, εργασία, μελέτη, ή παρακολούθηση βίντεο.

Επιπλέον, η εκπληκτικά συμπαγής σχεδίαση καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο, διευκολύνοντας το gaming σε μικρά φοιτητικά δωμάτια ή υπνοδωμάτια. Η χαρακτηριστική σχεδίαση, εμπνευσμένη από gamers, με προαιρετικό φωτισμό από μπλε LED και διαφανές πλαϊνό κάλυμμα, προσδίδει στο G5 gaming desktop μια δυναμική όψη και ιδιαίτερη αισθητική.

 

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη