IFA 2019: Η AEG αποκάλυψε νέες «έξυπνες» οικιακές συσκευές

 

Η AEG αποκάλυψε μια νέα σειρά συνδεδεμένων προϊόντων για το «έξυπνο» σπίτι στη φετινή IFA. Οι νέες οικιακές συσκευές της εταιρείας έρχονται για να καλύψουν όλες τις καθημερινές ανάγκες των καταναλωτών,.από το μαγείρεμα, τη συντήρηση των τροφίμων και το πλύσιμο των πιάτων, μέχρι τη καθημερινή φροντίδα των ρούχων και το καθάρισμα των δαπέδων.

Οι νέες καινοτομίες για τον χώρο της κουζίνας περιλαμβάνουν τον συνδεδεμένο φούρνο AEG 9000 CookView με τρία προγράμματα μαγειρέματος, θερμότητα, ατμό και συνδυασμό και των δύο, με λειτουργία που υπολογίζει αυτόματα την ισορροπία θερμότητας και ατμού. Επιπλέον, η κάμερα CookView στη λαβή του φούρνου παρέχει εικόνα απευθείας στην οθόνη του smartphone σου μέσω της εφαρμογής My AEG για iOS και Android.

Η εταιρεία παρουσίασε το AEG 9000 SensePro Hob, τον πρώτο στον κόσμο ασύρματο αισθητήρα θερμοκρασίας που λειτουργεί χωρίς μπαταρίες. Επικοινωνεί απευθείας με την εστία για να ρυθμίζει και να διατηρεί την ακριβή θερμοκρασία των τροφίμων. Η συσκευή προσφέρει επίσης μια ειδική λειτουργία για μαγείρεμα σε κενό αέρος (sous vide).

Το προηγμένο AEG Gourmet 7 Blender θα γίνει το δεξί σου χέρι στην προετοιμασία του φαγητού. Ο εργονομικός σχεδιασμός του, περιλαμβάνει κλίση 10 μοιρών για να προσφέρει εξαιρετική απόδοση, ακόμα και με τα πιο σκληρά συστατικά. Οι επιλογές παλμού (pulse) σε διαφορετικές ταχύτητες βελτιστοποιούν την υφή των υλικών σου, παρέχοντας μια βελτιωμένη γευστική εμπειρία.

Ο συνδεδεμένος ψυγειοκαταψύκτης ΑEG 8000 MultiChill Fridge Freezer παρέχει μεγάλο θάλαμο συντήρησης και ψύξης με τεχνολογία MultiChill. Εξασφαλίζει την αυτόματη ρύθμιση και διαχείριση θερμοκρασίας. Διαθέτει μεσαίο συρτάρι με ποικίλες θερμοκρασίες που κυμαίνονται από -2 έως 7 βαθμούς Κελσίου. Αυτό προσφέρει την ευελιξία να το ρυθμίσεις σύμφωνα με τις προσωπικές σου ανάγκες. Παράλληλα, χάρη στη smart λειτουργία της συσκευής, θα λαμβάνεις πρακτικές ειδοποιήσεις στην οθόνη του smartphone ή του tablet.

Η έξυπνη κάμερα FridgeCam τραβάει φωτογραφία του εσωτερικού του ψυγείου κάθε φορά που κλείνει η πόρτα. Έτσι οι χρήστες να μπορούν να δουν το περιεχόμενο στη φορητή συσκευή τους. Μπορείς, για παράδειγμα, να ελέγξεις ανά πάσα στιγμή το εσωτερικό του ψυγείου σου από την οθόνη του smartphone σου ενώ κάνεις τα ψώνια σου στο σούπερ-μάρκετ.

Ο ψυγειοκαταψύκτης AEG Flat Door έρχεται με νέο σχεδιασμό υψηλής ποιότητας με ματ μαύρες επιφάνειες εξωτερικά και ανοξείδωτο ατσάλι εσωτερικά. Το ανοξείδωτο ατσάλι είναι αγώγιμο μέταλλο και έτσι η θερμοκρασία στο εσωτερικό επιστρέφει άμεσα σε ένα βέλτιστο επίπεδο μετά το άνοιγμα της πόρτας. Είναι έξυπνα και εργονομικά σχεδιασμένη για να ταιριάζει σε κάθε κουζίνα και να διευκολύνει τον καθαρισμό όταν ανοίγει η πόρτα.

Το πλυντήριο πιάτων AEG 9000 ComfortLift με QuickSelect Controls για εύκολο χειρισμό και εργονομικό σχεδιασμό για εύκολη φόρτωση/εκφόρτωση, υπόσχεται να πάει ένα βήμα παραπέρα το καθημερινό πλύσιμο των σκευών σου. Η συσκευή διαθέτει διαισθητική μπάρα αφής για την επιλογή των προγραμμάτων πλύσης, με ένα γρήγορο swipe αριστερά/δεξιά. Η συνδεδεμένη έκδοση προσφέρει επίσης ειδοποιήσεις στο κινητό για τον καθαρισμό της συσκευής αλλά και συμβουλές χρήσης. Συνοδεύεται από την εφαρμογή My AEG, η οποία παρέχει καθοδήγηση βήμα προς βήμα. Έτσι το πλυντήριο πιάτων να λειτουργεί με τον πιο βέλτιστο τρόπο.

Οι καινοτομίες στη φροντίδα των ρούχων περιλαμβάνουν το σετ πλυντηρίου-στεγνωτηρίου AEG 9000. Έρχονται με μινιμαλιστικό σχεδιασμό και διαισθητικούς πίνακες ελέγχου για εύκολο χειρισμό. Σύμφωνα με την AEG, οι εν λόγω συσκευές συνδυάζουν για πρώτη φορά τις καλύτερες καινοτομίες από τα πλυντήρια και στεγνωτήρια της εταιρείας, προσφέροντας συγχρονισμένα προγράμματα πλύσης/στεγνώματος που μειώνουν στο μισό τον χρόνο αλλά και την ενέργεια που σπαταλούσες μέχρι σήμερα για την φροντίδα των ρούχων. Η εφαρμογή My AEG παρέχει ένα πλήρως αυτοματοποιημένο πρόγραμμα που καλύπτει τη χρήση και των δύο μηχανημάτων για καλύτερα αποτελέσματα.

Το συνδεδεμένο στεγνωτήριο ρούχων AEG 9000 με τεχνολογία SensiDry παρέχει ένα πλήρες πρόγραμμα πλύσης/στεγνώματος που διαρκεί 3 ώρες για μια μπουγάδα έως 3kg. Η τεχνολογία SensiDry προσαρμόζει το πρόγραμμα σύμφωνα με τα υφάσματα, έτσι ώστε να τα ρούχα να καθαρίζονται αποτελεσματικά χωρίς να καταστρέφονται οι ίνες και το σχήμα τους. Επιπρόσθετα, τα μοντέλα με αντλία θερμότητας στεγνώνουν τα ρούχα σε χαμηλές θερμοκρασίες, εξοικονομώντας έως και 40% ενέργειας και νερού σε σχέση με τα στεγνωτήρια συμπύκνωσης υδρατμών της AEG.

 

Η φροντίδα των ρούχων ολοκληρώνεται με ένα καλό σιδέρωμα και το σύστημα σιδερώματος AEG Absolute 8000 Steam Station Iron προσφέρει ειδικά προγράμματα ατμού και θερμότητας για μια πληθώρα διαφορετικών υφασμάτων, τα οποία είναι προσβάσιμα μέσω μιας διαισθητικής οθόνης αφής.

Η νέα σκούπα χειρός AEG QX9 με αυτόματη λειτουργία ρυθμίζει αυτόματα τη ροή αέρα και την αναρρόφηση ώστε να ταιριάζει απόλυτα στην επιφάνεια που καθαρίζεται και βελτιστοποιεί τη συλλογή της σκόνης. Παράλληλα, παρέχει αθόρυβη λειτουργία ενώ διαθέτει εργονομικό σχεδιασμό χωρίς καλώδια.

 

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη