IFA 2019: Hoover H-Free 800, η πρώτη σκούπα stick με WiFi

Με γνώμονα τις τεχνολογίες του smart home, η Hoover παρουσιάζει την  πρώτη σκούπα χειρός στον κόσμο με συνδεσιμότητα WiFi,.την Η-Free 800.

H ασύρματη σκούπα χειρός της εταιρείας αποτελεί το νεότερο μέλος στην πολυβραβευμένη οικογένεια προϊόντων Η-Free. Με compact σχεδιασμό και υψηλή αυτονομία, η σκούπα χειρός Hoover Η-Free 800 φτάνει παντού. Διαθέτει Wi-Fi που ενημερώνει τον χρήστη για τη λειτουργία και τις ανάγκες συντήρησης της. Το μόνο που χρειάζεσαι για να επικοινωνήσεις μαζί της είναι το αντίστοιχο mobile app για iOS και Android, το Hoover Wizard.

Χρησιμοποίησε το κινητό σου για να λάβεις ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο για τη συντήρηση και τον καθαρισμό του φίλτρου, το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας. Θα μπορείς ακόμη και να παραμετροποιήσεις τις λειτουργίες της συσκευής όπως ηλεκτρονικό «κλείδωμα» για να μην μπορούν να την ανοίξουν παιδιά, στατιστικά και συμβουλές χρήσης, ποιο αξεσουάρ είναι κατάλληλο για κάθε επιφάνεια, μέχρι και μετρητή καύσης θερμίδων!

Η μπαταρία ιόντων λιθίου προσφέρει αυτονομία έως και 35 λεπτά με μία μόλις φόρτιση. Το προηγμένο ηλεκτρικό μοτέρ με τεχνολογία H-LAB χωρίς ψήκτρες, διατηρεί σταθερή την απόδοση στην απορρόφηση, καθ’ όλη τη διάρκεια χρήσης. Η μπαταρία φορτίζεται πλήρως, είτε επάνω στην σκούπα είτε ξεχωριστά, σε 5 ώρες. Διατίθεται και ως αξεσουάρ, για περαιτέρω επέκταση της αυτονομίας χρήσης.

 

Σε ό,τι αφορά τις επιδόσεις της, η Η-Free 800 έρχεται εξοπλισμένη με την τεχνολογία HSpin-Core+, με ειδικό φίλτρο που περιστρέφεται με πάνω από 2.000 στροφές το λεπτό, διαχωρίζοντας τα μεγάλα σωματίδια από τα μικρά. Την ίδια στιγμή το ισχυρό ρεύμα αέρα μεταφέρει όλη τη βρωμιά στο κάτω μέρος του κάδου χωρητικότητας 0,7 λίτρων. Διατηρεί διαρκώς, σταθερή την ισχύ απορρόφησης μειώνοντας την ανάγκη καθαρισμού του φίλτρου. Το φίλτρο είναι κατά 55% μεγαλύτερο στην εξαγωγή σε σχέση με το υφιστάμενο μοντέλο της Hoover. Αυτό συμβάλλει στην κατακράτηση της σκόνης και στη μακρόχρονη συντήρηση του.

Η νέα σκούπα χειρός της Hoover έρχεται μαζί με μια μεγάλη γκάμα από αξεσουάρ. Περιλαμβάνει ειδική βούρτσα χαλιών με μηχανικά περιστρεφόμενη κεφαλή και φωτισμό LED που βοηθά στον εύκολο εντοπισμό της σκόνης. Χάρη στη λειτουργία Easy Driving, ο μακρύς σωλήνας έχει τη δυνατότητα κλίσης συνολικά 180 μοιρών για μεγάλη ευελιξία. Έτσι ξεπερνά κάθε εμπόδιο και καθαρίζεις εύκολα ακόμα και τα πιο δυσπρόσιτα σημεία, όπως κάτω από καναπέδες και τραπέζια, με μόλις μία κίνηση του.

Στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται μία ειδική βούρτσα για ευαίσθητα υφάσματα, ρύγχη για γρίλιες καλοριφέρ και εξαερισμού, όπως και μεγάλου μήκους για σοβατεπί ή για δύσκολα στην πρόσβαση σημεία, κοντό πέλμα για σκληρές επιφάνειες, καθώς και μια διπλή σπαστή προέκταση, για τα υψηλότερα σημεία, όπως π.χ. το πάνω ράφι της βιβλιοθήκης σου.

Η νέα σκούπα χειρός της Hoover επιτρέπει, επίσης, τη μείωση της έντασης του ήχου χάρη στην επιλογή Silent Mode κατά 4 decibel. Επιπλέον, το Continuous mode σού επιτρέπει να τη διατηρείς ενεργοποιημένη για όλη τη διάρκεια του σκουπίσματος, χωρίς να χρειάζεται να πατάς το διακόπτη ενεργοποίησης/απενεργοποίησης.

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη