Διαθέσιμη για το Xbox η εφαρμογή του Apple Music

by Aggeliki Tsoukana

Μια ακόμα δημοφιλής εφαρμογή ήρθε να προστεθεί στον κατάλογο των εφαρμογών που υποστηρίζει το UI των Xbox. Ο λόγος για την εφαρμογή του Apple Music, η οποία είναι πλέον διαθέσιμη στο Microsoft Store για Xbox One και Xbox Series X|S. H εφαρμογή σου επιτρέπει να έχεις πλήρη πρόσβαση στη δημοφιλή υπηρεσία music streaming, με δυνατότητα μάλιστα να ακούς κανονικά μουσική στο background, ενώ παίζεις τα αγαπημένα σου παιχνίδια.

 

 

H εφαρμογή έχει παρόμοιο interface με την εφαρμογή που υπαρχει στο Apple TV με τη navigation bar στο πάνω μέρος να προσφέρει άμεση πρόσβαση στις λειτουργίες Listen Now, Browse, Videos, Radio, Library και Now Playing. Να θυμίσουμε ότι το Apple Music είναι διαθέσιμο για τους κατόχους PlayStation 5 από πέρσι, ενώ υπάρχει και εφαρμογή για τις smart τηλεοράσεις των Samsung και LG, τα Android smartphones, την εφαρμογή που υποστηρίζει τα έξυπνα ηχεία της Sonos και φυσικά για υπολογιστές στο Microsoft Store για PC, μέσω του iTunes.

Για σένα που είσαι αριθμολάγνος να αναφέρουμε ότι το Apple Music διαθέτει ένα κατάλογο με περισσότερα από 100 εκατομμύρια τραγούδια, ενώ προσφέρει τρία πακέτα συνδρομής: φοιτητική (€3,99 /μήνα), ατομική (€7,49 / μήνα) και οικογενειακή (€11,99), ενώ όλες έρχονται με ένα μήνα δοκιμαστική περίοδο χωρίς δέσμευση. Μάλιστα αυτή την περίοδο, η φοιτητική συνδρομή σου δίνει και δωρεάν πρόσβαση στο Apple TV+, τη συνδρομητική υπηρεσία video streaming της Apple, ώστε να βλέπεις και σειρές και ταινίες, εκτός από το να απολαμβάνεις τη μουσική σου.

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

Μπορείς να δεις ακόμη