ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας: «Αλυσιδωτή» αντίδραση για ένα βιώσιμο μέλλον

by Zikou Stella

Για 2η συνεχή χρονιά η Κωτσόβολος στηρίζει τον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας, ένα αθλητικό γεγονός παγκόσμιας εμβέλειας που προβάλλει τα αθλητικά ιδεώδη και τις ομορφιές της χώρας.

 

Η Κωτσόβολος με τη συμμετοχή στον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας, αλλά και με ποικίλες άλλες εταιρικές δράσεις, θέτει ως προτεραιότητα τη βιωσιμότητα και προτείνει εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης αποδεικνύοντας έμπρακτα τους λόγους που τον ανέδειξαν Green Brand of the Year στην Ελλάδα.

 

Φέτος, οι περιοχές που θα φιλοξενήσουν τον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας είναι ο Καρτερός, το Ηράκλειο, οι Μυκήνες, η Καλαμάτα, το Costa Navarino, η Κυπαρισσία και η Αρχαία Ολυμπία, μέρη με μοναδική ομορφιά, ιστορική αξία και απίθανες ποδηλατικές διαδρομές.

Η Κωτσόβολος, στηρίζοντας τη γιορτή αυτή του αθλητισμού, θα βρίσκεται με ειδικά διαμορφωμένους χώρους τόσο στο Ηράκλειο Κρήτης όσο και στην Καλαμάτα.

Σε περιμένουμε λοιπόν στο περίπτερό μας για να πάρεις μέρος στα challenges που οργανώνουμε και να κερδίσεις δώρα από την ΧΙΑΟΜΙ!

Πιο συγκεκριμένα, 3 διαφορετικά challenges σε περιμένουν από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα:

#1 E-moblity challenge

Αν βρεθείς στο περίπτερό μας θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις, σε ειδικά διαμορφωμένη πίστα, τα ηλεκτρικά οχήματα της ΧΙΑΟΜΙ ενώ ταυτόχρονα θα μπορείς να ελέγχεις τις επιδόσεις σου με τα τελευταίας τεχνολογίας wearables της ΧΙΑΟΜΙ.

Το challenge; Να συμπληρώσεις την ίδια διαδρομή που κάνουν οι αθλητές στον ποδηλατικό γύρο. Αν το αποδεχτείς θα μπεις στην κλήρωση για να διεκδικήσεις ένα wearable Redmi Watch 2 Lite της Xiaomi.

#2 Action photography Challenge

Διαμορφώσαμε μια ειδική ράμπα, όπου ΒΜΧ pro athletes θα προσφέρουν ένα εντυπωσιακό show με jams και πολλά happenings. Αν θέλεις να τους δεις δεν έχεις παρά να επισκεφτείς το περίπτερό μας στο Ηράκλειο όπου θα βρίσκονται ο Γιώργος Νταβουτιάν, ο Άγγελος Δεμενεοπουλος και ο Κώστας Μανωλακάκης για επιδείξεις street jam ή το περίπτερό μας στην Καλαμάτα για να δεις τον Δημήτρη Ρούσσο, τον Γιώργο Νταβουτιάν και τον Άγγελο Δεμενεόπουλο να επιδίδονται σε επιδείξεις airbag jam.

Παράλληλα, θα μάθεις τα καλύτερα κόλπα για να τραβάς τέλειες φωτογραφίες με ένα κινητό ΧΙΑΟΜΙ, από τον action photographer Άλεξ Γρυμάνη που θα παρευρίσκεται στο περίπτερό μας.

Το challenge; Να τραβήξεις την καλύτερη φωτογραφία! Αν τα καταφέρεις θα κερδίσεις ένα κινητό ΧΙΑΟΜΙ Redmi Note 12 Pro+ με κάμερα 200MP.

#3 Green Delivery Challenge

Έχε τον νου σου, γιατί στις 2/5, μία ημέρα πριν την παρουσία μας στο FAN ZONE Ηρακλείου & στις 3/5, μία μέρα πριν την παρουσία μας στην Καλαμάτα, τα ηλεκτρικά ποδήλατα παραδόσεων της Κωτσόβολος κάνουν μία στάση για όποιον τυχερό δεχτεί το challenge του Green Delivery. Αν λοιπόν τις παραπάνω ημερομηνίες κυκλοφορείς στους δρόμους του Ηρακλείου ή της Καλαμάτας μπορεί να τον συναντήσεις.

Το challenge; Να απαντήσεις σωστά σε μια εύκολη ερώτηση για τις «πράσινες ενέργειες» του Κωτσόβολου ώστε να μπεις στην κλήρωση για ένα ηλεκτρικό πατίνι Scooter 3 Lite White.

Με το ένα challenge καλύτερο από το άλλο σου προτείνουμε να μη διαλέξεις, αλλά να επιδιώξεις τη συμμετοχή σου σε όλα!

Έλα στη γιορτή της ποδηλασίας για να γνωρίσεις από κοντά το υπέροχο αυτό άθλημα που συμβάλλει στην εξασφάλιση ενός βιώσιμου μέλλοντος για την γενιά μας και για τις επόμενες γενιές. Η Κωτσόβολος σου δείχνει έμπρακτα τον δρόμο. Αν θες ακολούθησέ τον!

 

Μπορείς να δεις ακόμη