Διοργάνωσε το απόλυτο πάρτι με τα νέα ηχεία της JBL!

by Zikou Stella

Το καλοκαίρι έφτασε και σίγουρα είναι η καλύτερη εποχή να διοργανώσεις ένα party. Είτε στο σαλόνι σου, είτε στον κήπο σου, είτε στη βεράντα, είτε σε κάποια παραλία, σίγουρα θα χρειαστείς ηχεία που τα “σπάνε” και η JBL έχει τις ιδανικές λύσεις με το JBL Boombox 3 WiFi και το JBL Charge 5 WiFi, που προσφέρουν ακόμα περισσότερη αυτονομία, επιπλέον λειτουργίες και κρυστάλλινο ήχο.

 

 

JBL Boombox 3 WiFi

Με το JBL Boombox 3 WiFi θα μπορέσεις πραγματικά να διοργανώσεις τη δική σου συναυλία και η αυτονομία του φτάνει έως τις 24 ώρες. Είναι πιστοποιημένο κατά IP67 που σημαίνει ότι είναι αδιάβροχο και αντέχει στη σκόνη, οπότε θα μπορέσεις να το πάρεις μαζί σου σε βουνό και θάλασσα.

 

3D Dolby Atmos για υψηλής ποιότητας ήχο

Το JBL Boombox 3 Wi-Fi ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες επιλογές της κατηγορίας του, γιατί διαθέτει λειτουργία 3D Dolby Atmos που δημιουργεί μια τρισδιάστατη ηχητική σκηνή στον χώρο. Αυτό σου επιτρέπει να παρακολουθείς μια ταινία λες και βρίσκεσαι σε μια κινηματογραφική αίθουσα, εκμεταλλευόμενος στο έπακρο τις δυνατότητες του ηχείου, ακριβώς σαν να έχεις συνδέσει μια υψηλής ποιότητας ηχόμπαρα.

 

Εμβληματικός σχεδιασμός

Ο σχεδιασμός του JBL Boombox 3 WiFi είναι εμβληματικός και ανανεωμένος, τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά. Είναι εφοδιασμένο με μεταλλική λαβή με σιλικόνη, δύο πλαϊνά καλύμματα και ύφασμα που είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη. Στο εσωτερικό του θα βρεις ένα νέο subwoofer για πιο δυνατό ήχο και μπάσα. Αν θέλεις ακόμα μεγαλύτερη ένταση, θα έχεις τη δυνατότητα να συνδέσεις και άλλα ηχεία, μέσω της εφαρμογής της JBL. Με το πάτημα ενός πλήκτρου θα δημιουργήσεις ένα ασυναγώνιστο ηχητικό σύνολο.

 

WiFi για υψηλής ποιότητας streaming μουσικής

Συν τα άλλα, η τεχνολογία WiFi σου εξασφαλίζει σταθερή και ασύρματη σύνδεση με το ηχείο οπουδήποτε στον χώρο και σε συνδυασμό με την εφαρμογή της JBL, streaming μουσικής δίχως διακοπές ακόμα και όταν μιλάς στο smartphone σου. Το JBL Boombox 3 WiFi έχει διαστάσεις  482,4 x 256,9 x 199,7 mm και ζυγίζει 6,7 κιλά.

 

 

 

JBL Charge 5 Wi-Fi Black

Το JBL Charge 5 Wi-Fi Black θα αποτελέσει την καρδιά ενός επιτυχημένου πάρτι, όπου και αν βρίσκεσαι. Είτε δίπλα σε μια πισίνα, είτε σε μια παραλία, είτε σε ένα πάρκο ή εννοείται ακόμα και στο σπίτι σου, θα έχεις πάντοτε κοντά σου μια συσκευή παντός καιρού, πιστοποιημένη κατά IP67 για αντοχή σε συνθήκες υπερβολικής σκόνης και υγρασίας, χωρίς το άγχος αν πιτσιλίστηκε από τις σταγόνες της βροχής ή από κάποιο ποτό.

 

 

Κρυστάλλινος και δυνατός ήχος όπου και αν βρίσκεσαι

Το Το JBL Charge 5 Βluetooth διαθέτει βελτιστοποιημένο driver, ενώ το ενσωματωμένο tweeter και ΤΑ δύο JBL bass radiators θα σου προσφέρουν τη δυνατότητα, όπου και αν βρίσκεσαι να απολαμβάνεις τις αγαπημένες σου μελωδίες με πλούσιο και καθαρό ήχο, γεμάτο ποιοτικό μπάσο, είτε βρίσκεσαι σε εσωτερικό, είτε σε εξωτερικό χώρο. Χάρη στα δύο ενσωματωμένα μικρόφωνα, η συσκευή καταγράφει το περιβάλλον και βελτιστοποιεί την ποιότητα του ήχου για την καλύτερη δυνατή εμπειρία ακρόασης όπου κι αν βρίσκεσαι.

 

Αδιάκοπη διασκέδαση

Η διασκέδαση δεν σταματάει ποτέ χάρη στην αυτονομία 20 ωρών που προσφέρει το ηχείο. Ακόμα και αν το smartphone από το οποίο κάνεις streaming κοντεύει να αδειάσει από μπαταρία, μπορείς να ενεργοποιήσεις το ενσωματωμένο powerbank του JBL Charge 5 Wi-Fi, για να μην είσαι υποχρεωμένος να κάνει διάλειμμα από την αγαπημένη σου μουσική.

 

Οικοσύστημα ηχείων, εφαρμογών και υπηρεσιών

Κυριολεκτικά, το ηχείο σου επιτρέπει να δημιουργήσεις το δικό σου οικοσύστημα συσκευών, εφαρμογών και υπηρεσιών. Μπορείς να συνδέσεις όσα ηχεία θέλεις, που υποστηρίζουν επίσης την τεχνολογία Partyboost, για να ανεβάσεις ακόμα περισσότερο την ένταση και τον ρυθμό του πάρτι. Η υποστήριξη AirPlay, Alexa Multi-Room Music, Chromecast και Spotify Connect κάνουν δυνατό το streaming μουσικής, ραδιοφωνικών σταθμών από το διαδίκτυο, ακόμα και των podcasts που παρακολουθείς. Με τις τεχνολογίες ασύρματης σύνδεσης, Wi-Fi και Buetooth, θα απολαμβάνεις περιεχόμενο χωρίς διακοπές, ακόμα και αν μιλάς στο τηλέφωνό σου.

 

Οικολογικό αποτύπωμα

Το  JBL Charge 5 Wi-Fi Black διαθέτει και οικολογικό αποτύπωμα, μιας και είναι κατασκευασμένο από ανακυκλώσιμα υλικά. Οι διαστάσεις του είναι 223 x 97 x 94 mm και το βάρος του 1,7 κιλά. Ο κατασκευαστής παρέχει εκτεταμένη εγγύηση, διάρκειας τριών ετών.

Αν θέλεις να ακούσεις την ποιότητα του ήχου που προσφέρουν οι συσκευές της JBL, το προσωπικό των καταστημάτων Κωτσόβολος είναι πάντοτε στη διάθεσή σου, πρόθυμο να απαντήσει σε κάθε σου ερώτηση.

 

Μπορείς να δεις ακόμη