ΔΩΣΕ ΝΕΑ ΖΩΗ ΣΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΥ

by Zikou Stella

Όταν αγοράζεις μια συσκευή δεν σημαίνει ότι απλά την τοποθέτησες στο χώρο σου, την έβαλες σε λειτουργία και αυτή θα σε υπηρετεί εφ’ όρου ζωής. Ένα πολύ βασικό είναι να της δώσεις τη δυνατότητα να έχει για όσο το δυνατό περισσότερα χρόνια επιδόσεις που βρίσκονται πολύ κοντά σε αυτές μιας καινούργιας. Ο τρόπος είναι πολύ απλός και η απάντηση μία και μόνο λέξη. Συντήρηση. Κάτι που ως τώρα ίσως προσπερνούσες, κάτι στο οποίο ίσως δεν έδινες ιδιαίτερη σημασία, κάτι που μπορεί να έκανες όχι σε τακτά χρονικά διαστήματα. Τα οφέλη του να εντάξεις τη συντήρηση των συσκευών στον οικογενειακό σου προϋπολογισμό είναι πολλά περισσότερα από όσα φαντάζεσαι. Μάλιστα, μακροπρόθεσμα, με τη συντήρηση θα γλιτώσεις πολλά περισσότερα χρήματα σε σχέση με την απόκτηση μιας νέας συσκευής. Συν το γεγονός ότι θα απολαμβάνεις μια καλύτερη ποιότητα ζωής, απαλλαγμένη από περιττούς πονοκεφάλους.

 

Γιατί να κάνεις συντήρηση

 

  • Εξοικονόμηση Ενέργειας: Συντηρώντας τη συσκευή σου τακτικά έχεις σημαντική μείωση στην κατανάλωση ρεύματος και εξοικονόμηση χρηματικών πόρων για να καλύψεις άλλες ανάγκες του νοικοκυριού σου.

 

  • Υγιεινή: Μια συσκευή δίχως φθορές, δίχως σκόνες, απαλλαγμένη από μούχλα, μικρόβια και ακάρεα που πιθανό να δημιουργήσουν ή να επιδεινώσουν χρόνια προβλήματα υγείας, αναβαθμίζει σημαντικά την ατμόσφαιρα και τη διαβίωση των αγαπημένων σου προσώπων, εννοείται και τη δική σου.

 

  • Επέκταση ζωής: Η συντήρηση είναι η πιο απλή και αποτελεσματική μέθοδος για να αυξήσεις τον κύκλο ζωής των συσκευών. Έτσι γλιτώνεις από ουσιαστικά περιττά έξοδα στα οποία θα αναγκαζόσουν να μπεις για να την αντικαταστήσεις.

 

  • Μέγιστη Απόδοση/ Ομαλή Λειτουργία: Είναι απόλυτα λογικό να θέλεις να απολαμβάνεις το μέγιστο των δυνατοτήτων κάθε συσκευής, πάντοτε με βάση τις προδιαγραφές λειτουργίας της. Συντηρώντας τη, της δίνεις τη δυνατότητα να σε υπηρετεί με όλες της τις δυνάμεις για όσο το δυνατό μεγαλύτερο διάστημα, λειτουργώντας δίχως προβλήματα και κυρίως, με ασφάλεια.

 

  • Έγκαιρη Ανίχνευση Βλαβών: Η συντήρηση είναι κατά βάση ένα προληπτικό μέτρο. Στο πλαίσιο της όλης διαδικασίας, ο έμπειρος τεχνικός θα εντοπίσει πιθανές δυσλειτουργίες που ίσως δεν είναι άμεσα «ορατές» και θα προτείνει λύσεις για τη διόρθωσή τους. Έτσι, έχεις τη βεβαιότητα πως το κλιματιστικό σου δεν θα σε αφήσει να λιώνεις εν μέσω καύσωνα, ούτε το πλυντήριο θα σταματήσει ξαφνικά πριν ολοκληρώσει τον κύκλο πλύσης.

 

  • Μείωση Θορύβου: Μπορείς να καταλάβεις πολύ εύκολα μια συσκευή που «ζορίζεται» να λειτουργήσει. Ο θόρυβος είναι μια πρώτη ένδειξη και πέρα από τα προβλήματα, πιθανό σοβαρά, που δεν αποκλείεται να προμηνύει, είναι ενοχλητικός. Σε σημείο που να μην σε αφήνει να κοιμηθείς και να σέρνεσαι την επόμενη ημέρα. Βάλε λοιπόν στο πρόγραμμα τη συντήρηση, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ότι οι συσκευές σου δεν θα ξεπερνάνε τα επίπεδα θορύβου που εγγυάται ο κατασκευαστής.

 

Κωτσόβολος, ο απόλυτος προορισμός για τη συντήρηση συσκευών

Τηρώντας για μια ακόμα φορά την υπόσχεση να βρίσκεται συνεχώς δίπλα σου, ο Κωτσόβολος σου προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών για τη συντήρηση όλων των συσκευών σου. Χάρη σε ένα πανελλαδικό δίκτυο εξειδικευμένων και έμπειρων τεχνικών, έχεις τη δυνατότητα να απολαμβάνεις όλα τα πλεονεκτήματα που σου προσφέρει ο Κωτσόβολος. Ο τεχνικός που θα σε επισκεφτεί δεν θα κάνει μια «απλή» συντήρηση, αλλά θα ελέγξει και τη συσκευή ή τις συσκευές σου για να διαπιστώσει την καλή λειτουργία τους, θα προβεί, εφόσον προβλέπεται σε απολύμανση, με αποτελεσματικές μεθόδους και εργαλεία, ασφάλεια, ενώ φεύγοντας ο χώρος σου θα είναι απόλυτα καθαρός, χωρίς σκόνες ή άλλες βρωμιές λόγω των εργασιών συντήρησης.

 

Ποιες συσκευές μπορώ να συντηρήσω με τις υπηρεσίες του Κωτσόβολου

Οι υπηρεσίες συντήρησης του Κωτσόβολου καλύπτουν μια ευρεία γκάμα συσκευών, ώστε να έχεις ένα και μοναδικό σημείο αναφοράς, δίχως να ψάχνεις χρόνο για τεχνικούς ή να ρωτάς δεξιά και αριστερά για την ποιότητα της δουλειάς τους. Η μακρόχρονη εμπειρία μας δίνει τη δυνατότητα να σου προσφέρουμε υπηρεσίες και εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου, όταν και ακριβώς τη στιγμή που θα το ζητήσεις. Μπορείς να απευθυνθείς στον Κωτσόβολο για να συντηρήσεις:

 

 

  • Κλιματιστικά: Είναι κάτι περισσότερο από επιβεβλημένο να συντηρείς τακτικά το κλιματιστικό σου, καθώς έτσι παρατείνεις σημαντικά τη διάρκεια ζωής του και συνεχίζει να ισχύει η εγγύηση που παρέχει ο κατασκευαστής. Μόνο και μόνο ένας συμπιεστής κοστίζει όσο το μισό κλιματιστικό. Μια μονάδα που είναι γεμάτη σκόνη, όχι μόνο καίει περισσότερο ρεύμα, αλλά επιβαρύνει και την ατμόσφαιρα, προκαλώντας αλλεργίες και άλλα αναπνευστικά προβλήματα. Δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρεις. Οι έμπειροι τεχνικοί του Κωτσόβολου θα απολυμάνουν το κλιματιστικό και θα ελέγξουν λεπτομερώς τη σωστή λειτουργία του.
  • Ηλιακός Θερμοσίφωνας: Το ζεστό νερό είναι αναγκαίο, ειδικά τον χειμώνα που επικρατούν χαμηλές θερμοκρασίες. Γιατί να ανάβεις τον ηλεκτρικό θερμοσίφωνα, επιβαρύνοντας την τσέπη σου, τη στιγμή που ο ηλιακός μπορεί να καλύψει τις ίδιες ανάγκες με πολύ μικρότερο κόστος. Αρκεί να τον συντηρείς τακτικά ώστε να εξασφαλίζεται η μακροχρόνια καλή λειτουργία του. Με τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης του Κωτσόβολου θα απολαμβάνεις ζεστό νερό χωρίς προβλήματα.

 

  • Καθαρισμός Δικτύου Θέρμανσης: Για να λειτουργεί σωστά ένα δίκτυο θέρμανσης, είτε θέλεις ψύξη, είτε ζέστη, θα πρέπει να είναι πάνω απ’ όλα καθαρό. Η τακτική, ετήσια συντήρηση παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στο να συνεχίζεις να απολαμβάνεις θερμική άνεση, για να έχεις ανά πάσα στιγμή στο σπίτι ή στο γραφείο τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Σίγουρα, είναι ένα μη επιθυμητό σενάριο να σταματήσει να λειτουργεί η αντλία θερμότητας με καύσωνα ή στην καρδιά του χειμώνα. Για αυτό λοιπόν εμπιστεύσου τον Κωτσόβολο για τον καθαρισμό του δικτύου θέρμανσης, αν θέλεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και την τσέπη σου απαλλαγμένη από έκτακτες στεναχώριες που θα μπορούσες να είχες αποφύγει.

 

 

  • Φωτοβολταϊκά: Η επένδυση σε ένα φωτοβολταϊκό είναι σοβαρή, οπότε απαιτείται και η ανάλογη προσοχή στη συντήρηση του εξοπλισμού. Ως πρωτοπόρος της τεχνολογίας, ο Κωτσόβολος είναι απόλυτα έτοιμος να καλύψει όλες τις πτυχές της συντήρησης που απαιτεί η φωτοβολταϊκή σου εγκατάσταση. Έμπειροι τεχνικοί, με προηγμένα τεχνολογικά συστήματα, παρακολουθούν καθημερινά και σε πραγματικό χρόνο τη λειτουργία του φωτοβολταϊκού συστήματος. Επιπλέον, στο προσφερόμενο πακέτο περιλαμβάνονται ετήσιες επισκέψεις για αναλυτικό έλεγχο του εξοπλισμού και διορθωτικές παρεμβάσεις όπου αυτό κριθεί απαραίτητο.

 

 

  • Στεγνωτήρια: Έβαλες τα ρούχα για στέγνωμα και αυτά βγήκαν τσαλακωμένα ή μυρίζουν; Μην πάει το μυαλό σου αμέσως στην πιθανότητα η συσκευή να μη λειτουργεί σωστά, γιατί πολύ απλά, μπορεί να χρειάζεται συντήρηση. Λόγω των ρούχων, στο εσωτερικό του στεγνωτήριου συγκεντρώνονται χνούδια, τα οποία από τη μία διαφεύγουν και μολύνουν την ατμόσφαιρα του σπιτιού, από την άλλη, η συσσώρευσή τους μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές βλάβες και δυσλειτουργίες. Σκέψου μόνο ότι ο Κωτσόβολος μπορεί να σου προσφέρει τη δυνατότητα να έχεις ρούχα απόλυτα στεγνά, δίχως ζάρες, απαλλαγμένα από οσμές και ένα περιβάλλον απόλυτα καθαρό.

 

  • Αφυγραντήρας: Ο αφυγραντήρας είναι μια συσκευή που έχει πλέον μπει σε σχεδόν κάθε νοικοκυριό. Βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα της ατμόσφαιρας, όμως για να μπορεί να το κάνει θα πρέπει να είναι σωστά συντηρημένος. Διαφορετικά, το πιο πιθανό είναι να έχει χαμηλή απόδοση με μεγαλύτερη κατανάλωση ρεύματος και να αναδύει μια δυσάρεστη οσμή μούχλας. Έλα λοιπόν στον Κωτσόβολο για τη συντήρηση του αφυγραντήρα σου, αν θέλεις να συνεχίσει να σου προσφέρει υψηλό επίπεδο υγιεινής.

 

 

  • Πλυντήριο ρούχων: Το πλυντήριο ρούχων είναι μια συσκευή που πιθανό να χρησιμοποιείς καθημερινά και μάλιστα περισσότερες από μία φορές. Διατηρεί τα ρούχα σου καθαρά, απαλά, δίχως φθορές, απαλλαγμένα από μυρωδιές. Αν όμως θέλεις να απολαμβάνεις καθημερινά αυτή την υγιεινή και τη φρεσκάδα, δίχως τον φόβο να καταστραφούν τα αγαπημένα σου υφάσματα, θα πρέπει να μην αμελείς την τακτική συντήρηση του πλυντηρίου από έμπειρο τεχνικό προσωπικό, όπως αυτό που απαρτίζει το πανελλαδικό δίκτυο του Κωτσόβολου.

 

 

  • Πλυντήριο Πιάτων: Οι ρυθμοί της σύγχρονης ζωής είναι τέτοιοι που κάνουν επιβεβλημένη την παρουσία ενός πλυντηρίου πιάτων στο νοικοκυριό. Όχι μόνο καθαρίζει όλα τα είδη εστίασης, όπως πιάτα και ποτήρια, αλλά ταυτόχρονα μειώνει την κατανάλωση ενός πολύτιμου αγαθού, του νερού, σε σύγκριση με το παραδοσιακό πλύσιμο στο χέρι. Βεβαίως, τα πιάτα και οτιδήποτε άλλο τοποθετείς στο πλυντήριο έχουν υπολείμματα τροφών, που συγκεντρώνονται στο εσωτερικό του, μιας και οι περισσότεροι δεν περνάμε τα πιάτα με ένα νερό πριν τα τοποθετήσουμε στον κάδο. Αυτό σημαίνει πως υπάρχει ανάγκη για τακτική συντήρηση, ώστε ανοίγοντας την πόρτα της συσκευής, πιάτα ποτήρια και οτιδήποτε άλλο να αστράφτουν από καθαριότητα και να είσαι βέβαιος για την υγιεινή τους.

 

Πώς θα κλείσεις ραντεβού

Για όλους του λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω, η συντήρηση συσκευών είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη. Με γνώμονα το συμφέρον σου και την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, ο Κωτσόβολος είναι σε θέση να εγγυηθεί την καλή λειτουργία των συσκευών σου για ακόμα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, προσφέροντάς σου ελευθερία κινήσεων, απαλλαγή από περιττό άγχος και εξοικονόμηση πόρων που θα έχεις τη δυνατότητα να επενδύσεις σε έναν διαφορετικό τομέα της ζωής σου. Μπορείς να έρθεις σε ένα κατάστημα Κωτσόβολος, να επισκεφτείς στο site ή να καλέσεις στο 210 28 99 999, για να προγραμματίσουμε το επόμενο ραντεβού συντήρησης και να βάλεις το νοικοκυριό σου σε νέα τροχιά ποιοτικής αναβάθμισης.

Μπορείς να δεις ακόμη