Dragons Dogma II: Ετοίμασε τον χαρακτήρα σου πριν το λανσάρισμα με το Character Creator & Storage

by Manos Kavvalos

Η Capcom κυκλοφόρησε το “Character Creator & Storage” για το Dragon’s Dogma II σε PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam), που σου επιτρέπει να δημιουργήσεις τον χαρακτήρα σου πριν το λανσάρισμα του παιχνιδιού, που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Μαρτίου 2024. Ό,τι δημιουργήσεις θα είναι δυνατό να το μεταφέρεις στην πλήρη έκδοση του Dragon’s Dogma II.

Στο πλαίσιο του πρόσφατου Capcom Highlights, ο director Hideaki Itsuno και ο παραγωγός του Dragon’s Dogma II, Yoshiaki Hirabayashi έδωσαν το “παρών”, ενημερώνοντας τους fans για το τι θα πρέπει να αναμένουν όταν ξεκινήσουν τη νέα περιπέτεια. Εκτός τη μέριμνα για την ομάδα σου, στην οποία είναι δυνατό να μετέχουν έως τρεις “σύντροφοι”, ελεγχόμενοι από τεχνητή νοημοσύνη, γνωστοί ως Pawns, θα πρέπει να επιστρατεύσεις όλη την περιέργεια και κάθε ίχνος δημιουργικότητας όταν εξερευνάς τον κόσμο του τίτλου.

Από τον τρόπο με τον οποίο φέρνεις εις πέρας τις αποστολές έως τον τρόπο που αλληλοεπιδράς με τους χαρακτήρες γύρω σου, οι αποφάσεις που θα πάρεις όχι μόνο θα επηρεάσουν τις σχέσεις του Arisen με άλλους χαρακτήρες, αλλά θα αλλάξουν επίσης και τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ των χαρακτήρων. Υπάρχουν συχνά δημιουργικές λύσεις για την αποφυγή διαφωνιών, όπως το να πλασάρεις ένα εξαίσιο πλαστό αντικείμενο ως γνήσιο. Κάθε απόφαση που παίρνεις θα επηρεάζει τον περίπλοκο ιστό των σχέσεων σε έναν κόσμο γεμάτο με πάνω από 1.000 χαρακτήρες, ο καθένας με τους δικούς του στόχους και κίνητρα.

Οι Itsuno και Hirabayashi παρουσίασαν επίσης το “Character Creator & Storage”, το οποίο μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν σε PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC. Αυτό θα σου επιτρέψει να δημιουργήσεις πέντε μοντέλα για τον Arisen και το Main Pawn σου από σήμερα. Αυτά τα μοντέλα θα μπορείς να τα μεταφέρεις στο παιχνίδι ώστε να είσαι απόλυτα έτοιμος για την κυρίως περιπέτεια από το πρώτο κιόλας λεπτό που θα κυκλοφορήσει το Dragon’s Dogma II.

Τέλος, το δίδυμο αποκάλυψε πως η ομάδα ανάπτυξης σκοπεύει να κάνει διαθέσιμα για όλους τους παίκτες, μέσω του διαδικτύου, Pawns που “μοντελοποιήθηκαν” από διάσημους δημιουργούς περιεχομένου. Θα μπορέσεις να τα προσθέσεις στην ομάδα σου και πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες.

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5PlayStation 4Nintendo SwitchXbox Series X, Xbox Series SPC. 

 

Έλα στην πιο KMING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη