Drive and chill με προηγμένα συστήματα ήχου αυτοκινήτου

by Aggeliki Tsoukana

Η κίνηση στους δρόμους, στη μετά πανδημίας εποχή, έχει αυξηθεί κατακόρυφα παρά την αύξηση των τιμών των καυσίμων. Το φαινόμενο αύξησης των αυτοκινήτων στους δρόμους οφείλεται κατά κύριο ρόλο στην προσπάθεια των πολιτών να αποφύγουν τον συνωστισμό στα ΜΜΜ. Πιο συγκεκριμένα, οι κάτοικοι του Λεκανοπεδίου δεν δείχνουν καθόλου πρόθυμοι να επιστρέψουν στη χρήση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, ούτε κοντά στα επίπεδα που ίσχυαν πριν την πανδημία.

Αν λοιπόν περνάς ήδη πολλές ώρες μέσα στο αυτοκίνητο για να μετακινηθείς, είναι απαραίτητο να έχεις το όχημα σου καταλλήλως εξοπλισμένο για να σου προσφέρει στιγμές ψυχαγωγίας και ηρεμίας.

 

 

Ψυχαγωγήσου!

Ένας πολύ καλός τρόπος για να περάσεις πολύ πιο ευχάριστα τον χρόνο σου στο αυτοκίνητο είναι να έχεις εγκατεστημένη μια έξυπνη οθόνη πολυμέσων. Η Kenwood DMX120BT αποτελεί ένα ολοκληρωμένο ηχοσύστημα πολυμέσων 2 DIN με οθόνη 6.8΄΄υψηλής ανάλυσης (800×480) και τεχνολογία Bluetooth για Hands – Free λειτουργία και ασύρματη λήψη μουσικής.

Το Bluetooth της συσκευής σου επιτρέπει να πραγματοποιείς κλήσεις Hands – Free, αλλά και να ακούς την αγαπημένη σου μουσική από το κινητό σου στα ηχεία του αυτοκινήτου σου. Μπορείς, ακόμα, να προβάλλεις βίντεο και να ακούς τον αγαπημένο σου ραδιοφωνικό σταθμό. Εκτός, όμως, όλων των παραπάνω έχεις τη δυνατότητα να συνδέσεις και κάμερα οπισθοπορείας, για να κάνεις τη ζωή σου πολύ πιο εύκολη κατά το παρκάρισμα.

Επιλογή υψηλού επιπέδου αποτελεί και η Alpine ILXW650BT. Διαθέτει οθόνη αφής 7’’, ενσωματωμένο ενισχυτή 4x16W RMS, δέκτη FM/AM (non RDS) και Bluetooth για hands free κλήσεις και audio. Απλά και όμορφα η Alpine φρόντισε έτσι ώστε να έχεις πρόσβαση σε εφαρμογές που διευκολύνουν την οδήγηση (Waze), αλλά και άλλες που στην ομορφαίνουν και σε αποφορτίζουν (Spotify / Amazon Music).

 

 

Η μουσική στο τέρμα

Για πιο απλοϊκές καταστάσεις, που το μόνο που έχει σημασία είναι η μουσική σου, τότε ένα καλό CD – MP3 player είναι αυτό που χρειάζεσαι. Απλό, λιτό και απέριττο, το Osio ACO-4518UBT σου προσφέρει όλα αυτά που θες. Μπορείς να συνδέσεις το USB stick σου και να απολαύσεις τη μουσική σου. Μπορείς να συνδεθείς με το κινητό σου μέσω Bluetooth. Μπορείς να βάλεις μία κάρτα SD στην οποία έχεις αποθηκεύσει τα αγαπημένα σου κομμάτια. Μπορείς ακόμα να συνδέσεις τα ακουστικά σου στην είσοδο AUX που διαθέτει. Ό,τι και να επιλέξεις το αποτέλεσμα θα είναι άψογο.

Χωρίς καμία υπερβολή το Osio ACO-4518UBT αποτελεί ένα σύγχρονο εργαλείο για το αυτοκίνητό σου με εξαιρετική ποιότητα ήχου και δυνατό σήμα ραδιοφώνου.

Το JVC KD-T402 αποτελεί ακόμα μία κορυφαία επιλογή, και ουσιαστικά σου προσφέρει όλα τα απαραίτητα για να ακούσεις την αγαπημένη σου μουσική. Το «πακέτο» περιλαμβάνει υποδοχές εισόδου (USB / AUX) για την προσθήκη φορητών προϊόντων αποθήκευσης μουσικής, εύχρηστη οθόνη LCD, επιλογή ελέγχου τιμονιού για ασφαλέστερη οδήγηση και ενισχυτή 3 ζωνών για την προσαρμογή του ήχου στις προτιμήσεις σου.

Ιδανικό ματσάρισμα του παραπάνω «εργαλείου» είναι τα ηχεία JVC CS-J610X. Αποτελούν ηχεία διπλού κώνου με μέγεθος 16cm και ισχύ που φτάνει τα 300W. Είναι εξοπλισμένα με woofer 16cm και μεταμορφώνουν την ακουστική εμπειρία του οχήματός σου σε κάτι εξωπραγματικό.

Μπορείς να δεις ακόμη