E3 2021: Mario Party Superstars

by Aggeliki Tsoukana

 

Με έναν ακόμα τίτλο συνέχισε την παρουσίασή της η Nintendo κατά τη διάρκεια της φετινής Ε3. Πρόκειται για το Mario Party Superstars  το οποίο προορίζεται για τo Nintendo Switch και φέρει 100 κλασικά μίνι παιχνίδια από το Nintendo 64 και GameCube. Αγωνίσου για να κερδίσεις τα περισσότερα αστέρια, ενώ παράλληλα σαμπόταρε τους αντιπάλους σου. Παρακολούθησε την αντίστροφη μέτρηση που απελευθερώνει το Bowser Coin Beam και κέρδισε νομίσματα.

Όλα τα παιχνίδια μπορούν να παιχτούν και σε διαδικτυακό multiplayer! Δοκίμασε σε μια συλλογή από μίνι παιχνίδια από όλη τη σειρά Mario Party. Είτε εξοικονομείς κέρματα για αστέρια σε λειτουργία επιτραπέζιου παιχνιδιού. Όλα τα minigames παίζονται με ολα τα χειριστήρια, οπότε μπορείς να αρπάξεις τα Joy-Cons ή να παίξεις από το Nintendo Switch Pro Controller ή από το Nintendo Switch Lite.

Πραγματοποίησε το πάρτι ανά πάσα στιγμή και πάιξε με φίλους σου ή άλλους χρήστες στο διαδίκτυο. Οι αγώνες με φίλους αποθηκεύονται σε κάθε στροφή, οπότε μη διστάσεις να κάνεις ένα διάλειμμα και να συνεχίσεις από εκεί που σταμάτησες. Χρησιμοποίησε αυτοκόλλητα για να επαινέσεις ή να ενοχλήσεις αντίπαλους παίκτες, καθώς αγωνίζεσαι σε όλο τον κόσμο συλλέγοντας αστέρια.

Παρακολούθησε παρακάτω το τρέιλερ από την ανακοίνωση του παιχνιδιού. Ο τίτλος θα είναι διαθέσιμος για το Nintendo Switch, ενώ η κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί για τις 29 Οκτωβρίου του 2021.

 

 

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη