Ε3 2021: WarioWare: Get It Together

by Aggeliki Tsoukana

 

Ένα ακόμα απο τα παιχνίδι που ανακοίνωσε η Nintendo στο Direct της Ε3 2021 ήταν το WarioWare: Get It Together!. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που περιλαμβάνει πάνω από 200 γρήγορα και αστραπιαία μίνι παιχνίδια που γεμίζουν τον χρήστη με ξέφρενη διασκέδαση. Ο τίτλος εξελίσσεται καθώς το πιο πρόσφατο επιχειρηματικό σχέδιο του Wario πάει στραβά, ο ίδιος πρέπει να χρησιμοποιήσει το στυλ του για να το διορθώσει, παίζοντας στα μίνι game του τίτλου.

 

 

Το παιχνίδι είναι ένα κωμικό, συνεταιριστικό και σύνθετο παιχνίδι, ενώ περιλαμβάνει και  λειτουργία 2 παιχτών η οποία έρχεται για 1η φορά στη σειρά! Μπορείς είτε να παίξεις με κάποιον φίλο σας στο ίδιο παιχνίδι online, είτε μέσω LAN ή ακόμα να το απολαύσεις μόνος σου σε single game. Παίξε ως Wario ή ως κάποιος χαρακτήρας από το πλήρωμά του.

Για πρώτη φορά, έλεγξε τον Wario και τους φίλους του μέσα στα δικά τους χαοτικά παιχνίδια. Χρησιμοποίησε τις μοναδικές ικανότητές που διαθέτουν για να κερδίσεις πόντους και να προχώρησε στην επόμενη πίστα.

Ο τίτλος ανακοινώθηκε για το Switch και έρχεται στις 10 Σεπτεμβρίου του 2021. Παρακολούθησε το τρέιλερ ανακοίνωσης παρακάτω και δες τα πρώτα στιγμιότυπα όπως ανακοινώθηκαν στην παρουσίαση.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

Μπορείς να δεις ακόμη