E3 2021: Advance Wars 1 + 2: Re-Boot Camp

by Aggeliki Tsoukana

 

Η Nintendo ανακοίνωσε και το Advance Wars 1 + 2: Re-Boot Camp. Η πλοκή του τίτλου περιλαμβάνει τη διοίκηση ενός στρατού σε μάχη. Η τεχνογνωσία σου είναι απαραίτητη καθώς μετακινείς μονάδες εδάφους, αέρα και ναυτικού στο πεδίο της μάχης. Εξόντωσε τις εχθρικές ομάδες και κατέκτησε πόλεις και βάσεις για να εξασφαλίσεις τη νίκη.

 

 

Το εν λόγω remake διαθέτει τα παιχνίδια που καλύπτουν τα γεγονότα των Advance Wars και Advance Wars 2: Black Hole Rising! Υπερασπίσου το έδαφος σου με τη βοήθεια των Andy, Max, Sami και άλλων διοικητών, ο καθένας με τις δικές του ικανότητες και δυνάμεις. Και στα δυο παιχνίδια οι διοικητές που επιλέγεις ( όπως και αυτοί που επιλέγουν οι αντίπαλοί σου) διαδραματίζουν κομβικό ρόλο τόσο στο πεδίο της μάχης όσο και στην ιστορία. Έως τέσσερις παίκτες μπορούν να πολεμήσουν σε δεκάδες χάρτες.

Κάθε παίκτης επιλέγει ένα διοικητή και ένα από τα δυο campaigns και μπορεί να χρησιμοποιήσει στρατηγικά τις ικανότητές του για να κερδίσει τη μάχη. Προσάρμοσε τη μάχη σου με βάση τον αντίπαλο και η νίκη θα είναι δική σου. Ο τίτλος θα γίνει διαθέσιμος για το Nintendo Switch, ενώ η κυκλοφορία του θα ξεκινήσει στις 3 Δεκεμβρίου.

Παρακάτω ακολουθεί το τρέιλερ όπως δόθηκε στη δημοσιότητα.

 

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

Μπορείς να δεις ακόμη