E3 2021: Rocksmith+

by Aggeliki Tsoukana

 

 

Μια αναπάντεχη ανακοίνωση από την Ubisoft ήταν το Rocksmith+. Πρόκειται για μια εφαρμογή εκμάθησης κιθάρας. Ο χρήστης συνδέει την κιθάρα ( ηλεκτρική – ακουστική) ή το μπάσο του στον Η/Υ, είτε στο κινητό και είναι έτοιμος να παίξει οποιοδήποτε τραγούδι από τη μεγάλη γκάμα στη βιβλιοθήκη της εφαρμογής.

O χρήστης μπορεί να επιλέξει, ανάλογα με το είδος της αρεσκείας του, τραγούδια από τη βιβλιοθήκη η οποία ανανεώνεται με νέα τραγούδια εβδομαδιαία. Η εφαρμογή κάνει χρήση του μικροφώνου της εκάστοτε συσκευής για να αναγνωρίσει το παίξιμο του χρήστη. Έτσι το λογισμικό αναγνωρίζει τις νότες και δείχνει σε ζωντανό χρόνο πόσο ακριβής είναι στο πρωτότυπο το παίξιμο του χρήστη.

Το Rocksmith+ παρέχει συνδρομητική υπηρεσία και απευθύνεται από αρχάριους μέχρι και έμπειρους κιθαριστές. Τέλος όπως ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης Ubisoft Forward, οι πιθανοί ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν, από τώρα, εντελώς δωρεάν στη beta του Rocksmith+ .

 

 

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη