E3 2021: Among Us

by K-Admin 1

 

Το παιχνίδι που έκανε πάταγο στο internet και έγινε μια απο τις πιο viral gaming και streaming επιτυχίες με εκατομμύρια παίχτες ανά την υφήλιο, έρχεται στις κονσόλες της Microsoft όπως ανακοίνωσε η εταιρία κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της στα πλαίσια της Ε3 2021. Με έξτρα έκπληξη τα ανανεωμένα λόμπι που πλέον υποστηρίζουν μέχρι και 15 παίχτες 3 εκ των οποίων θα ειναι Impostors.

Το Among Us ειναι ένα top down παιχνίδι επιβίωσης όπου οι παίκτες προσπαθούν να ολοκληρώσουν τις εργασίες τους χωρίς να τους σκοτώσουν οι δολοφόνοι που κρύβονται ανάμεσα στο πλήρωμα. Το κύριο χαρακτηριστικό που έκανε το Among Us πετυχημένο ειναι η επικοινωνία με τους παίκτες και η προσπάθεια να πείσουν για την ενοχή η αθωότητα των άλλων.

Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει σε Xbox Series X|S, Xbox One, και PC στις 15 Ιουνίου του 2021 ενώ θα ενταχθεί την ίδια μέρα στο Xbox Game Pass.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη