Ειδικό μηχανοκίνητο κρεβάτι από την Ιαπωνία σου επιτρέπει να παίζεις ξαπλωμένος!

by Aggeliki Tsoukana

Μπορεί κάποτε η αγορά των gaming αξεσουάρ να απαρτιζόταν από joysticks ή controllers και τιποτα τιμονιέρες και ΗOTAS για τους πραγματικά πωρωμένους με τα racing και flight simulator παιχνίδια, όμως η σημερινή πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Από ποντίκια, πληκτρολόγια, headsets και μικρόφωνα, μέχρι καρέκλες και αγωνιστικά καθίσματα η γκάμα των gaming αξεσουάρ δεν έχει τελειωμό. Το καλύτερο αξεσουάρ όμως, το όνειρο κάθε gamer παρουσιάστηκε πριν λίγο καιρό στην Ιαπωνία: το αναβαθμισμένο ηλεκτρικό gaming κρεβάτι της Bauhutte, με κωδικό BGB-100FA..

 

 

Και λέμε αναβαθμισμένο γιατί η Ιαπωνική εταιρεία είχε παρουσιάσει την πρώτη έκδοση πριν από δύο χρόνια, μόνο που εκείνο σε υποχρέωνε να ανασηκωθείς μόνος σου για να παίξεις. Η νέα έκδοση λύνει αυτό το πολύ σοβαρό πρόβλημα, καθώς η βάση του στρώματος είναι αναδιπλούμενη και χάρη σε δύο μοτέρ και μία σειρά από πιστόνια μπορείς να ρυθμίσεις την κλίση του προκειμένου να πάρεις την ιδανική θέση για να ξεκινήσεις να παίζεις. Μάλιστα η κλίση της πλάτης και των ποδιών μπορούν να ρυθμιστούν ανεξάρτητα. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να κουνήσεις το δαχτυλάκι σου για να επιλέξεις τις ρυθμίσεις που σε βολεύουν από το ειδικό ενσύρματο χειριστήριο.

 

View post on imgur.com

 

Η βασική έκδοση του κρεβατιού κοστίζει στην Ιαπωνία 59.800 yen (περί τα 480 ευρώ), όμως η τιμή μπορεί να αυξηθεί ανάλογα με τα αξεσουάρ που θα επιλέξει ο κάθε υποψήφιος αγοραστής και που μπορεί να περιλαμβάνουν από γραφείο, ρακ για να βάλεις ψυγειάκι, καφετιέρα, φούρνο μικροκυμάτων και προμήθειες σε φαγητό, μέχρι ειδική κρεμάστρα για τα ρούχα σου. Πολύ μπροστά οι Ιάπωνες!

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη