Ένας κόσμος γεμάτος ζωή σε περιμένει στο The Bustling World

by Zikou Stella

Η κινεζική FireWo Games ανακοίνωσε το open-world action RPG The Bustling World, που θα κυκλοφορήσει για PC (Steam), χωρίς να κάνει γνωστό το πότε.

Το Bustling World δεν ακολουθεί ένα συγκεκριμένο μονοπάτι προόδου. Τα πάντα στον κόσμο του καθορίζονται από τις αποφάσεις και τις ενέργειες των παικτών. Οι κάτοικοι στο παιχνίδι έχουν τις δικές τους ζωές, οικογένειες, προσωπικότητες και κοινωνικές σχέσεις. Θα σκεφτούν και θα αποφασίσουν τις δικές τους ενέργειες: αν δουλέψουν στο σπίτι, αν πάνε στη δουλειά, αν βγουν για διασκέδαση, αν θα μετακομίσουν σε άλλες πόλεις για χρήματα, αν θα εκδικηθούν για τις οικογένειές τους, αν θα προσπαθήσουν να ξεφύγουν από τον πόλεμο κλπ. Αυτές οι ενέργειες καθορίζονται από την προσωπικότητα των NPCs, την οικογένεια και τις ενέργειες του παίκτη. Για παράδειγμα, αν προσβάλλεις κάποιους ανθρώπους, ίσως σαμποτάρουν το κατάστημά σου.

Οι πόλεις του παιχνιδιού αλλάζουν με δυναμικό τρόπο. Οι κάτοικοι είναι αυτοί που αποφασίζουν που θα ζήσουν, τι είδους σπίτι θα χτίσουν και τι τύπο καταστήματος θα λειτουργήσουν. Όσοι βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας θα εξετάσουν τις σχέσεις τους με τις άλλες πόλεις, είτε πρόκειται να εγκαθιδρύσουν διπλωματία, εμπόριο ή πόλεμο, κλπ. Όταν επιστρέψεις σε μια πόλη από την οποία έφυγες πριν πολλά χρόνια, ίσως δεν την αναγνωρίσεις.

Το AI του κόσμου και των κατοίκων θα ανταποκριθεί με διαφορετικό και μοναδικό τρόπο σε κάθε ενέργεια και απόφασή σου, κάνοντας κάθε νέα εμπειρία ξεχωριστή.

Μια ιδέα για το τι σε περιμένει στο The Bustling World μπορείς να πάρεις μέσω του trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PC. 

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη