Εντυπωσιακά τα νέα ακουστικά Xiaomi Buds 4 Pro

by Zikou Stella

Σε μια συναρπαστική εκδήλωση στη Βαρκελώνη, η Xiaomi παρουσίασε τα νέα ακουστικά Xiaomi Buds 4 Pro. Με την ανανεωμένη τεχνολογία TWS και το κομψό, «καθαρό» σχεδιασμό τους, τα νέα ακουστικά της Xiaomi προσφέρουν μια υψηλής ποιότητας ακουστική εμπειρία με υπέροχες ηχητικές λεπτομέρειες.

 

Χρησιμοποιούν την τεχνολογία LDAC της Sony που επιτρέπει τη μεταφορά δεδομένων σε ταχύτητες μέχρι και 990kps στα 32-bit, ενώ υποστηρίζουν και Hi-Res Audio Wireless. Τα Xiaomi Buds 4 Pro διαθέτουν επίσης ένα εντυπωσιακό σύστημα noise cancellation (ακύρωσης θορύβου), μέχρι και 48dB, για την απομόνωση του χρήστη από ανεπιθύμητους θορύβους που προέρχονται από το εξωτερικό περιβάλλον. Έτσι, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν το περιεχόμενο τους ακόμα και στο δρόμο σε ώρα αιχμής.

 

Η λειτουργία Build-in Dimensional audio των Xiaomi Buds 4 Pro μπορεί επίσης να αντιληφθεί τις κινήσεις του κεφαλιού του εκάστοτε χρήστη και να προχωρήσει στις κατάλληλες ρυθμίσεις ώστε κάθε ηχητική λεπτομέρεια να βρίσκεται ακριβώς εκεί που πρέπει για έναν απόλυτα ρεαλιστικό ήχο. Επιπλέον, ο σε βάθος ήχος δημιουργεί μια εμπειρία surround, γεγονός που θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα οι λάτρεις των ταινιών, οι οποίοι αναζητούν μια κινηματογραφική εμπειρία όπου κι αν βρίσκονται.

 

Τα νέα ακουστικά της Xiaomi ξεχωρίζουν και για την υψηλή αυτονομία τους, με μεγάλη μπαταρία για έως και 9 ώρες απρόσκοπτη ακρόαση με μία φόρτιση και μέχρι 38 ώρες διάρκεια ζωής όταν γίνεται χρήση και της θήκης. Τα ακουστικά μπορούν να φορτίσουν και ασύρματα, κάνοντας τη χρήση τους ακόμα πιο εύκολη και απλή. Επιπρόσθετα, οι χρήστες μπορούν εύκολα να συνδέσουν τα ακουστικά τους με πολλαπλές συσκευές χάρη στη λειτουργία dual-device connectivity.

 

Τα Xiaomi Buds 4 Pro κυκλοφορούν σε μια εντυπωσιακή θήκη με μαγνήτες για να προστατεύονται τα ακουστικά και να είναι εύκολη η χρήση τους με ένα μόλις χέρι. Τα μαλακά ear tips τύπου LSR εγγυώνται ότι τα ακουστικά δεν μετατοπίζονται και παραμένουν άνετα. Το νέο Intelligent Fit Monitoring σύστημα επιτρέπει στους χρήστες να βρουν το κατάλληλο σχήμα που τους βολεύει για απόλυτη απόλαυση. όση ώρα επιθυμούν. Τα νέα ακουστικά κυκλοφορούν σε 2 χρώματα: Star Gold και Space Black για ένα πραγματικά premium look.

 

Τέλος, από την πρώτη μέρα λανσαρίσματος, οι χρήστες θα μπορούν, για πρώτη φορά, να ρυθμίσουν τον ήχο μέσα από την εφαρμογή Xiaomi Earbuds. Η εφαρμογή προσφέρει πρόσβαση σε εξατομικευμένες λειτουργίες όπως ANC, transparency mode, Built-in Dimensional audio[3] και dual-device connectivity, δίνοντας στο χρήστη τον πλήρη έλεγχο της ακουστικής εμπειρίας. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μέσα από το Google Play Store.

Μπορείς να δεις ακόμη