Επιστρέφει η θρυλική σειρά Monkey Island

by Aggeliki Tsoukana

Η θρυλική σειρά Monkey Island επιστρέφει όπως ανακοινώθηκε πριν από μερικά 24ωρα από τους δημιουργούς Devolver Digital και Lucasfilm Games. Ο νέος τίτλος αναμένεται να ονομαστεί Return to Monkey Island και αποτελεί άμεση συνέχεια του προηγούμενου παιχνιδιού με όνομα Monkey Island 2: LeChuck’s Revenge που κυκλοφόρησε το 1991 για πρώτη φορά.

Οι πληροφορίες δεν σταματάνε εκεί αφού μετά την αποκάλυψη της κυκλοφορίας του παιχνιδιού ανακοινώθηκε πως η ομάδα ανάπτυξης που έχει αναλάβει τον τίτλο δεν είναι άλλη από την Terrible Toybox η οποία στο παρελθόν έχει λάβει θετικές κριτικές για τον τίτλο της ονόματι Thimbleweed Park. Το θετικό της εξέλιξης είναι ότι πίσω από το studio βρίσκεται, ως επικεφαλής, ο Ron Gilbert, δημιουργός της σειράς Monkey Island ενώ την ομάδα του πλαισιώνει και ο Dave Grossman σεναριογράφος του πρώτου παιχνιδιού. Ακόμα ανακοινώθηκε, από τον Ron Gilbert μέσω Twitter, πως το παιχνίδι βρίσκεται ήδη σε ανάπτυξη τα τελευταία δύο χρόνια και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022.

Τέλος γνωστό έγινε επίσης πως επιστροφή στις ρίζες θα κάνει και ο Dominic Armato ο οποίος δάνεισε τη φωνή του στον Guybrush Threepwood χαρακτήρα των προηγούμενων παιχνιδιών της σειράς. Στα της μουσικής επένδυσης επιστρέφει στον ρόλο του ο Michael Land μαζί με τους Peter McConnell και Clint Bazakian οι οποίοι δούλεψαν στο Monkey Island 2 συμπληρώνοντας έτσι ένα group ανθρώπων με μεγάλη εμπειρία πάνω στα παιχνίδια της σειράς και θέτοντας τον πήχη για την επιστροφή των παιχνιδιών πολύ ψηλά.

Ακόμα δεν έχει γίνει καμία αναφορά στις πλατφόρμες που αναμένεται να γίνει διαθέσιμο το νέο παιχνίδι με όνομα Return to Monkey Island παρά μόνο το έτος κυκλοφορίας του που έχει οριστεί για το 2022.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη