Epson EcoTank: εσύ ακόμα αγοράζεις κασέτες με μελάνια;

by K-Admin 1

 

Οποιοσδήποτε έχει χρησιμοποιήσει εκτυπωτές ή πολυμηχανήματα για αρκετό καιρό ξέρει ότι ο μεγάλος βραχνάς είναι τα μελάνια. Μελάνια που κάποια στιγμή τελειώνουν και που ανάλογα το μοντέλο θα πρέπει να αντικατασταθούν με κασέτες συμβατές με τον εκάστοτε εκτυπωτή, οπότε πρέπει να θυμάσαι κωδικούς, αλλά και πολύ συχνά, σε περίπτωση που ο εκτυπωτής σου δεν χρησιμοποιεί ξεχωριστές κασέτες μελάνης για κάθε χρώμα, χρειάζεται να τα αντικαταστήσεις χωρίς να έχουν τελειώσει όλα. Ευτυχώς, εταιρείες όπως η Epson έχουν τη λύση με τους εκτυπωτές τεχνολογίας EcoTank, που σου επιτρέπουν να αναπληρώσεις μόνος σου το κάθε χρώμα που τελειώνει.

 

 

Εκεί που ένας παραδοσιακός εκτυπωτής έχει φύσιγγες και κασέτες, οι εκτυπωτές τεχνολογίας EcoTank διαθέτουν ειδικά δοχεία αποθήκευσης των μελανιών τα οποία γεμίζουν από τα αντίστοιχα φιαλίδια που περιλαμβάνονται μέσα στη συσκευασία. Η αναπλήρωση είναι πολύ απλή αφού το κάθε φιαλίδιο διαθέτει ειδικά σχεδιασμένο κλείδωμα, ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να γεμίσεις κάποιο δοχείο με λάθος χρώμα, αλλά και βαλβίδα ασφαλείας η οποία δεν επιτρέπει διαρροές και εξασφαλίζει ότι δεν θα γεμίσεις το χώρο σου με μουτζούρες και μελάνια, ακόμα και σε περίπτωση ατυχήματος κατά την αναπλήρωση.

 

 

Έπειτα,  είναι πολύ εύκολο να παρακολουθείς τη στάθμη των μελανιών αφού το κάθε δοχείο έχει το δικό του διάφανο παράθυρο, ώστε να έχεις σαφή ένδειξη για το πότε κάποιο χρώμα χρειάζεται αναπλήρωση. Όχι πως θα χρειαστεί να το κάνεις συχνά, αφού τα μελάνια που περιέχονται στη συσκευασία με την αγορά κάθε εκτυπωτή είναι αρκετά για να εκτυπώσεις έως και 14.000 σελίδες. Έτσι κερδίζεις όχι μόνο σε ευκολία αλλά και σε χρήματα, αφού το κόστος εκτύπωσης είναι εξαιρετικά χαμηλό. Επιπλέον, τα μελάνια έχουν εγγύηση τριών ετών, οπότε ακόμα και αν δεν εκτυπώνεις μεγάλο όγκο σελίδων, δεν χρειάζεται να ανησυχείς μήπως τα μελάνια ξεραθούν και κάνουν ζημιά στον εκτυπωτή σου.

 

 

Αν λοιπόν ψάχνεις και εσύ για εκτυπωτή αυτή την περίοδο, επισκέψου το kotsovolos.gr  και ρίξε μία ματιά στην σειρά πολυμηχανημάτων EcoTank της Epson, και βγες διπλά κερδισμένος από το πρόγραμμα cashback που τρέχει αυτή την περίοδο που σου επιστρέφει έως €100 ανάλογα το μοντέλο που θα επιλέξεις.

 

Μπορείς να δεις ακόμη