Εσύ καθαρίζεις ό,τι βλέπεις. Αυτή καθαρίζει ό,τι δεν βλέπεις. BOSCH UNLIMITED 10 ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ MICROCLEAN.

by Aggeliki Tsoukana

Η Bosch Unlimited 10 έρχεται να αλλάξει την αντίληψή σου για τον καθαρισμό! Δεν περιορίζεται στο να καθαρίζει απλώς τις επιφάνειες, αλλά εξασφαλίζει βαθύ καθαρισμό, απομακρύνοντας ακόμα και τα πιο μικρά σωματίδια σκόνης και επιπλέον με οπτική επιβεβαίωση ότι δεν υπάρχουν άλλα σωματίδια προς αναρρόφηση. Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία MicroClean, που περιλαμβάνει τον MicroClean Αισθητήρα και τον MicroClean Δακτύλιο, έχεις απόλυτο έλεγχο στον καθαρισμό, φτάνοντας σε κάθε κρυφό σημείο και απομακρύνοντας και το τελευταίο μικροσωματίδιο.

Ας ανακαλύψουμε πώς κάθε χαρακτηριστικό της Bosch Unlimited 10 μπορεί να σου προσφέρει το πραγματικά καθαρό σπίτι που ονειρεύεσαι!

 

MicroClean Αισθητήρας: Στόχευσε στην Αόρατη Σκόνη

Ο MicroClean αισθητήρας είναι ο φύλακας της καθαριότητας που χρειάζεσαι. Σχεδιασμένος να ανιχνεύει ακόμα και τα μικρότερα σωματίδια σκόνης έως τρία χιλιοστά του χιλιοστού, εξασφαλίζει ότι τίποτα δεν μένει πίσω. Το πέλμα MicroClean με βούρτσα και LED φωτισμό είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε να εξαφανίζει ακόμα και την αόρατη σκόνη. Καθώς σκουπίζεις, ο MicroClean αισθητήρας αντιλαμβάνεται διαρκώς και σε πραγματικό χρόνο αν υπάρχει σκόνη και βρωμιά. Αυτή η τεχνολογία λειτουργεί ανεξαρτήτως του τύπου επιφάνειας, όποιο παρελκόμενο εξάρτημα και αν χρησιμοποιείς, είτε σκουπίζεις σκληρά δάπεδα, χαλιά ή ακόμη και υφασμάτινες ταπετσαρίες, Αποτέλεσμα; Ένα σπίτι πραγματικά καθαρό, χωρίς ίχνος σκόνης, ακόμα και σε σημεία που δεν μπορείς να δεις όπως κάτω από έπιπλα χαμηλού ύψους, κρεβάτια κλπ.

 

MicroClean δακτύλιος: Η Οπτική Απόδειξη για Απόλυτη Καθαριότητα

Ο MicroClean Δακτύλιος προσφέρει κάτι παραπάνω από καθαριότητα. Προσφέρει σιγουριά. Καθώς σκουπίζεις, ο δακτύλιος είναι λευκός, δείχνοντας ότι η αναρρόφηση σκόνης και βρωμιάς συνεχίζεται. Μόλις ο δακτύλιος γίνει μπλε, σημαίνει ότι δεν ανιχνεύεται πλέον σκόνη και έχεις φτάσει στο σημείο απόλυτης καθαριότητας. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι ανεκτίμητο όταν καθαρίζεις σε δυσπρόσιτα σημεία, όπως κάτω από έπιπλα ή σε υφασμάτινες επιφάνειες, και θέλεις να νιώθεις σιγουριά ότι κάθε σωματίδιο σκόνης έχει απομακρυνθεί.

 

Εξαιρετική Απόδοση Αναρρόφησης: Καθαρίζει Κάθε Είδος Σκόνης και Βρωμιάς

Η Bosch Unlimited 10 είναι εξοπλισμένη με έναν πανίσχυρο κινητήρα TurboSpin, που σου επιτρέπει να απομακρύνεις βρωμιά κάθε τύπου, ακόμη και από τα πιο βαθιά στρώματα χαλιών και ταπετσαριών. Με τη λειτουργία Auto Mode, η σκούπα αναγνωρίζει αυτόματα τον τύπο της επιφάνειας και ρυθμίζει ακαριαία την ταχύτητα περιστροφής της βούρτσας και την ένταση αναρρόφησης, για να σου προσφέρει την απόλυτη καθαριότητα. Εάν όμως έχεις να αντιμετωπίσεις πιο απαιτητικές εργασίες, το Turbo Mode αυξάνει τη δύναμη αναρρόφησης για να αφαιρέσεις ακόμη και τη βαθιά παγιδευμένη βρωμιά και σκόνη. Για τον καθημερινό καθαρισμό, το Eco Mode σου προσφέρει την άνεση που χρειάζεσαι με μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας. Επιπλέον, μέσα από την οθόνη υψηλής ευκρίνειας μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ της αθόρυβης λειτουργίας, της λειτουργίας για το αυτοκίνητο και της λειτουργίας για ευαίσθητα χαλιά.

 

Υψηλή Υγιεινή με Σύστημα φιλτραρίσματος HEPA: Καθαρός Αέρας, Καθαρό Σπίτι

Το σύστημα φιλτραρίσματος HEPA της Unlimited 10 δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Με την ικανότητά του να φιλτράρει περισσότερο από το 99,99% των σωματιδίων σκόνης και αλλεργιογόνων, αποτελεί εγγύηση ότι ο αέρας που απελευθερώνεται από τη σκούπα είναι πιο καθαρός από τον αέρα από τον αέρα του περιβάλλοντος χώρου. Δεν πρόκειται για ένα απλό φίλτρο, αλλά για ένα ολοκληρωμένο σύστημα φιλτραρίσματος που εμποδίζει τη διαρροή της σκόνης από κάθε σημείο της σκούπας. Σε συνδυασμό με τον MicroClean Αισθητήρα και τον MicroClean Δακτύλιο, η Bosch Unlimited 10 σου προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για τον απόλυτο καθαρισμό του σπιτιού σου, απαλλαγμένο από σκόνη, ακόμα και αλλεργιογόνα.

 

 

Η Unlimited 10 Απλοποιεί τον Καθαρισμό με τα Μοναδικά της Χαρακτηριστικά

Ο σπαστός σωλήνας υψηλής αντοχής της Unlimited 10 επιτρέπει να καθαρίσεις κάτω από χαμηλά έπιπλα και σε δυσπρόσιτα σημεία χωρίς να σκύψεις ή να κουραστείς. Όποια στιγμή χρειαστεί, μπορείς με μια κίνηση να αποσυνδέσεις το πέλμα από τον σωλήνα για να καθαρίσεις γωνίες και σοβατεπί. Ο σχεδιασμός της σε συνδυασμό με την ευκρινή οθόνη TFT, παρέχει μια εξαιρετική εμπειρία χρήσης, καθώς σου επιτρέπει να επιλέγεις εύκολα τον τρόπο λειτουργίας ανάλογα με τις ανάγκες σου. Μέσω της οθόνης, μπορείς να παρακολουθείς σε πραγματικό χρόνο την εναπομένουσα διάρκεια χρήσης της μπαταρίας, κάτι που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν χρησιμοποιείς διαφορετικά παρελκόμενα, καθώς η κατανάλωση ενέργειας ενδέχεται να ποικίλλει ανάλογα με τη λειτουργία που έχεις επιλέξει. Επιπλέον, τα φίλτρα καθαρίζονται με απλές κινήσεις, χωρίς κόπο, εξασφαλίζοντας έτσι την καλύτερη δυνατή απόδοση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Με τον μοχλό συμπίεσης σκόνης, συρρικνώνεις τον όγκο των σκουπιδιών στον κάδο, μειώνοντας τη συχνότητα αδειάσματος έως και 50%. Έτσι, έχεις περισσότερο χρόνο για τον καθαρισμό, λιγότερη επαφή με τη σκόνη και αποτρέπεται το νέφος σκόνης κατά το άδειασμα του κάδου στον κάδο απορριμάτων.

 

 

Η μπαταρία της είναι συμβατή με πολλές συσκευές Bosch και άλλων μαρκών

Η Bosch Unlimited 10 χρησιμοποιεί την αποσπώμενη πανίσχυρη μπαταρία ιόντων λιθίου Power for ALL, η οποία είναι συμβατή με πάνω από 100 διαφορετικά διαφορετικά ερασιτεχνικά εργαλεία μαστορέματος και κήπου της Bosch και άλλων μαρκών. Με δυνατότητα λειτουργίας έως 80 λεπτά ή έως 100 λεπτά στο μοντέλο ProPower, σου εξασφαλίζει επαρκή διάρκεια για να καθαρίσεις το σπίτι σου χωρίς διακοπές. Επιπλέον, με τον γρήγορο φορτιστή, η μπαταρία επαναφορτίζεται έως και 5 φορές ταχύτερα, δίνοντάς σου την άνεση να τη χρησιμοποιήσεις άμεσα ενώ είναι συμβατός με όλες τις μπαταρίες 18V της Power For All Alliance.

 

 

 

Ειδικές Εκδόσεις Unlimited 10 για Όλες τις Ανάγκες

Έχεις κατοικίδια και αντιμετωπίζεις πρόβλημα με τις τρίχες στο σπίτι; Η Unlimited 10 έχει τη λύση που χρειάζεσαι! Η έκδοση ProAnimal είναι ειδικά σχεδιασμένη για να κάνει την απομάκρυνση των τριχών από τα χαλιά, τις ταπετσαρίες και τις υπόλοιπες επιφάνειες πιο εύκολη και γρήγορη, χάρη στα εξειδικευμένα της εξαρτήματα. Με τη βοήθεια της μηχανοκίνητης βούρτσας Mini Power, μπορείς να αφαιρείς τις τρίχες ακόμα και από τις πιο δύσκολες γωνίες και υφάσματα, εξασφαλίζοντας βαθύ καθαρισμό με ελάχιστη προσπάθεια.

Χρειάζεσαι κάτι πιο ισχυρό για πραγματικά απαιτητικές περιοχές; H έκδοση ProPower είναι αυτή που θα καλύψει τις ανάγκες σου. Με ενισχυμένη μπαταρία και εξαρτήματα σχεδιασμένα για τις πιο δύσκολες δουλειές, μπορείς να καθαρίσεις οποιαδήποτε επιφάνεια, ανεξαρτήτως του πόσο επίμονη είναι η βρωμιά.

Δεν έχεις κάποια ιδιαίτερη ανάγκη, αλλά αναζητάς το καλύτερο επίπεδο καθαρισμού για το σπίτι σου; Το standard μοντέλο της Unlimited 10 είναι η τέλεια επιλογή για εσένα. Προσφέρει γενικό καθαρισμό υψηλής απόδοσης και έρχεται με ένα πλούσιο πακέτο εξαρτημάτων για κάθε γωνιά του σπιτιού.

Μήπως χρειάζεσαι αποτελεσματικό καθαρισμό και για το αυτοκίνητό σου; Με τα εξαρτήματα που περιλαμβάνονται, όπως η μηχανοκίνητη βούρτσα, μπορείς να αφαιρείς τρίχες και χνούδια ακόμα και από τα καθίσματα του αυτοκινήτου με την ίδια αποτελεσματικότητα.

Ποια από αυτές τις εκδόσεις πιστεύεις ότι ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου;

 

 

Ασφάλεια και Αντοχή που Στηρίζονται στη Γερμανική Ποιότητα

Ο κινητήρας TurboSpin χωρίς ψήκτρες λειτουργεί έως και στις 70.000 στροφές το λεπτό, διασφαλίζοντας ότι κάθε στιγμή απολαμβάνεις καθαριότητα κορυφαίας ποιότητας. Η Bosch προσφέρει εγγύηση 10 ετών για τον κινητήρα, δίνοντάς σου τη σιγουριά ότι η σκούπα σου θα παραμείνει αξιόπιστη και αποτελεσματική για πολλά χρόνια. Με τη γερμανική τεχνογνωσία και υλικά υψηλής ποιότητας, η Bosch Unlimited 10 αντέχει στη φθορά και σου προσφέρει μακροχρόνια αξιοπιστία.

 

Επίλεξε την Bosch Unlimited 10 για Καθαριότητα Πέρα από το Ορατό

Η Bosch Unlimited 10 δεν είναι απλώς μια ηλεκτρική σκούπα stick. Είναι ο πιο πιστός σύμμαχος για την καθημερινή σου καθαριότητα, επαναπροσδιορίζει την έννοια του σκουπίσματος προσφέροντας ένα απαράμιλλο επίπεδο καθαριότητας. Ήρθε η στιγμή να επενδύσεις σε μια σκούπα που προσφέρει τη μέγιστη δυνατή καθαριότητα και μάλιστα με οπτική επιβεβαίωση, φροντίζοντας να διατηρείς το σπίτι σου καθαρό και υγιές, κάθε μέρα.

Ανακάλυψε την και χάρισε στο σπίτι σου την απόλυτη εμπειρία καθαριότητας με την Bosch!

Μπορείς να δεις ακόμη