Έτοιμο το νέο Google TV app

by Aggeliki Tsoukana

Η Google λανσάρει επίσημα τη νέα εφαρμογή της Google TV και για συσκευές της Apple (με iOS λειτουργικό), αφού ήδη την είχε διαθέσιμη για το δικό της λειτουργικό φορητών συσκευών, το Android.

Με την πιο «φρέσκια» αυτή εφαρμογή προσπαθεί να δημιουργήσει ένα software hub (ή αλλιώς έναν προορισμό) για όλα τα multimedia ή σχετικά με τηλεοπτικό περιεχόμενο αρχεία και υπηρεσίες για τον χρήστη. Δηλαδή, επιθυμεί η πλειοψηφία των χρηστών να έχουν το Google TV ως σημείο αναφοράς και διαχείρισης για όλα τα αρχεία βίντεο και ήχου, αλλά και για όλες τις υπηρεσίες streaming (όπως είναι το Disney+, αλλά μόνο με το Netflix να εξαιρείται για την ώρα).

Επιπρόσθετα, μέσα από αυτό app θα μπορείς να δημιουργείς ενιαίες watchlist, να λαμβάνεις προτάσεις και σημαντικές ειδοποιήσεις (μέσα από ένα βελτιωμένο αλγόριθμο), να βαθμολογείς ταινίες και σειρές, ενώ ανάμεσα σε άλλα θα μπορεί να αξιοποιηθεί και ως τηλεχειριστήριο για Android TV. Παράλληλα, θα υποστηρίζει πολλά προφίλ.

Ειδικά, για τους κατόχους συσκευών Android σταδιακά θα ενσωματώσει και το app Movies & TV από το κατάστημα Play Store, ώστε από μία μόνο εφαρμογή να βλέπεις και τις online αγορές και τις ενοικιάσεις σου σχετικού περιεχομένου.

Προφανώς, η εφαρμογή Google TV είναι διαθέσιμη και για τη χώρα μας.

 

Μπορείς να δεις ακόμη