Εξόπλισε το φοιτητικό σου σπίτι από τον Κωτσόβολο και κέρδισε δωροεπιταγή 100€ από την ΙΚΕΑ

by K-Admin 1

Πέρασες στη σχολή και νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σου.  Αν πέρασες σε διαφορετική πόλη από αυτή που βρίσκεται το πατρικό σου η ζωή σου θα αλλάξει ριζικά αφού θα μετακομίσεις σε δικό σου σπίτι και θα κληθείς να αντιμετωπίσεις με επιτυχία τις προκλήσεις μιας νέας καθημερινότητας.

Η μετακόμιση στο νέο σου σπίτι είναι λογικό να σου γεννά ανάμεικτα συναισθήματα. Χαρά, ενθουσιασμός, προσμονή αναμιγνύονται με το άγχος και την αγωνία, συναισθήματα που είναι αναμενόμενο να συνοδεύουν μια νέα αρχή.

Ο Κωτσόβολος και η ΙΚΕΑ σε καταλαβαίνουν και επιθυμούν να απαλλάξουν την οικογένειά σου και εσένα από το άγχος που προκαλεί το στήσιμο και η οργάνωση ενός νέου νοικοκυριού.

Συνεργάστηκαν λοιπόν για να προσφέρουν σε κάθε οικογένεια την ευκαιρία να εξοπλίσει το φοιτητικό σπίτι με τα ποιοτικά τους προϊόντα.

Τι πρέπει να κάνεις για να κερδίσεις τη δωροεπιταγή ΙΚΕΑ;

Είναι πολύ απλό.

  1. Κάνεις τις αγορές σου από τον Κωτσόβολο.
  2. Σκανάρεις την απόδειξη.
  3. Ανεβάζεις εδώ τη σκαναρισμένη απόδειξη και το φοιτητικό σου πάσο, πατάς υποβολή.
  4. Λαμβάνεις ένα voucher για αγορές από την ΙΚΕΑ.

Για αγορές στον Κωτσόβολο από 650€ και πάνω κερδίζεις δωροεπιταγή ΙΚΕΑ αξίας 100€ ενώ για αγορές από 350-650€ δωροεπιταγή ΙΚΕΑ αξίας 50€.

 

 

Όλα όσα χρειάζεσαι για να εξοπλίσεις το φοιτητικό σου σπίτι

Στον Κωτσόβολο θα βρεις μια τεράστια γκάμα προϊόντων που θα πλαισιώσουν το νέο σου σπίτι και θα σου προσφέρουν μια καλύτερη φοιτητική ζωή, με άνεση και ασφάλεια.

Εξοπλίσου με τις κατάλληλες για τον χώρο σου λευκές συσκευές, όπως κουζίνα, ψυγείο και πλυντήριο και συνέχισε με τις πιο μικρές, πλην απαραίτητες, συσκευές όπως καφετιέρα, τοστιέρα και βραστήρα. Για την καθαριότητα του χώρου σου θα χρειαστείς μια ηλεκτρική σκούπα, κλασική, στικ ή ρομποτική. Με ένα ατμοσίδερο θα φροντίζεις ώστε τα ρούχα που φοράς στη σχολή και στις υπόλοιπες δραστηριότητές σου να είναι πάντα περιποιημένα, ενώ σίγουρα θα χρειαστείς και είδη προσωπικής φροντίδας, όπως σεσουάρ ή ισιωτική.

Μια ανατομική καρέκλα και ένα μεγάλο γραφείο θα σου προσφέρουν άνεση κατά τη διάρκεια της μελέτης και θα κάνουν το διάβασμά σου πιο εύκολο. Εξόπλισε το γραφείο σου με υπολογιστή laptop ή desktop, ανάλογα με τις ανάγκες σου και τα κατάλληλα περιφερειακά, όπως ποντίκι, πληκτρολόγιο, ηχεία, ακουστικά, εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, usb sticks κ.λπ.. Ένας εκτυπωτής inkjet θα σου κάνει τη ζωή ευκολότερη, καθώς εύκολα και οικονομικά θα τυπώνεις τις σημειώσεις και τις εργασίες σου.

Για την ψυχαγωγία σου, επίλεξε μια smart TV στις διαστάσεις που σε βολεύουν και θα απολαμβάνεις ταινίες, σειρές, αθλητικά γεγονότα και gaming με κρυστάλλινο ήχο και ρεαλιστικά χρώματα.

Τέλος, φρόντισε για την απρόσκοπτη σύνδεσή σου στο ίντερνετ, σε κάθε χώρο του σπιτιού, με μια συσκευή επέκτασης Wi Fi.

Εξοπλίσου από τον Κωτσόβολο, πάρε τη δωροεπιταγή σου και συνέχισε τις αγορές σου στην ΙΚΕΑ…

Καλό δεν ακούγεται;

Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκέψου τη σελίδα: https://www.kotsovolos.gr/pages/students

 

 

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη