Καθαριστές αέρα για μέγιστη προστασία στον εργασιακό σας χώρο

by Aggeliki Tsoukana

Ο κακής ποιότητας αέρας συχνά οδηγεί σε προβλήματα συγκέντρωσης και δυσφορία. Προκαλούμενος από γύρη, μικρόβια ή κακή ποιότητα αέρα μετά από μια μακρά συνάντηση στην αίθουσα συσκέψεων, μπορεί να οδηγήσει σε έλλειψη συγκέντρωσης, πονοκεφάλους, βουλωμένη μύτη, ακόμη και κρίσεις άσθματος. Επηρεάζονται ιδιαίτερα οι αλλεργικοί.

Η δημιουργία μιας απόλυτα υγιεινής και καθαρής ατμόσφαιρας στην καθημερινότητάς μας είναι επιτακτική. Γι’ αυτό και οι καθαριστές αέρα είναι μια από τις σημαντικότερες επενδύσεις που μπορείτε να κάνετε για εσάς και την επιχείρησή σας. Για να μπορούν όλοι να αναπνέουν εύκολα. Για την καλύτερη ποιότητα αέρα στην καθημερινή εργασία.

 

Τι είναι και πώς λειτουργεί ο καθαριστής αέρα

Πρόκειται για το πιο εξελιγμένο και αποτελεσματικό σύστημα καθαρισμού του εσωτερικού αέρα. Χρησιμοποιούν προηγμένα προφίλτρα και φίλτρα, όπως είναι τα φίλτρα ΗΕΡΑ, για να συγκρατούν ή και να εξουδετερώνουν ατμοσφαιρικά μικροσωματίδια (PM), μικροοργανισμούς, σκόνη, τις τοξίνες του καπνού, βακτηρίδια, ιούς, νεκρά κύτταρα του δέρματος των κατοικίδιων ζώων και οσμές.

 

 

Αποτελεσματικό φιλτράρισμα αέρα για υγιεινή ατμόσφαιρα

Ένας καθαριστής αέρα βοηθάει στη βελτιστοποίηση του εσωτερικού περιβάλλοντος για εσάς και όλους όσοι βρίσκονται στον ίδιο χώρο. Με φωτεινή ένδειξη LED για να έχετε άμεση και αξιόπιστη διάγνωση της ποιότητας αέρα στον χώρο σας, και δραστικό φίλτρο HEPA που βοηθάει στην απομάκρυνση από τους ανεπιθύμητους μικροοργανισμούς και τα σωματίδια σκόνης από τον χώρο σας.

Ο αέρας διέρχεται από πολλαπλά στάδια φιλτραρίσματος, ενισχύοντας έτσι την αποτελεσματικότητα του ήδη ισχυρού φίλτρου HEPA. Το υψηλό επίπεδο φιλτραρίσματος, με τις περισσότερα μοντέλα να διαθέτουν δυνατότητα κατακράτησης έως και 99,97% των σωματιδίων, βοηθάει στη βέλτιστη ποιότητα του αέρα στον χώρο σας.

 

Προηγμένες λειτουργίες για να έχετε τον απόλυτο έλεγχο των αναγκών σας

Ο απόλυτος έλεγχος των αναγκών του χώρου σας είναι τώρα εφικτός χάρη στον δείκτη ποιότητας αέρα. Σχεδόν όλα τα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με φωτεινή ένδειξη στο πάνελ της μονάδας, ώστε να έχετε άμεσα την πληροφορία που χρειάζεστε για την ποιότητα του αέρα στον χώρο σας. Με τη βοήθεια προηγμένων αισθητήρων στις πιο σύγχρονες προτάσεις, ο αέρας ελέγχεται διαρκώς προκειμένου να εντοπιστούν χημικές ενώσεις όπως μούχλα και ανεπιθύμητες οσμές ή αιωρούμενα σωματίδια.

Ο χρωματικός δείκτης προσαρμόζεται άμεσα με βάση αυτή τη διάγνωση προκειμένου να σας παρέχει άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση αναφορικά με την εξαιρετική, καλή ή κακή ποιότητα της ατμόσφαιρας που υπάρχει στο περιβάλλον σας. Και με δεδομένο ότι αποφεύγετε την άσκοπη χρήση της συσκευής εξοικονομείτε ενέργεια, μειώνοντας κατακόρυφα τα λειτουργικά κόστη.

 

 

Για καθαρό αέρα κάθε στιγμή

Η δημιουργία μιας απόλυτα υγιεινής και καθαρής ατμόσφαιρας στην καθημερινότητάς μας είναι πια γεγονός. Μπορείτε να ελέγξετε την ποιότητα του αέρα στην επιχείρησή σας και να δημιουρήσετε ένα ασφαλές περιβάλλον για όλους, με το νέο πρωτοποριακό μηχάνημα Airthinx IAQ.

Μπορείτε να αξιοποιήσετε το Airthinx IAQ σε κάθε κλειστό χώρο και να μειώσετε δραστικά τη συγκέντρωση βλαβερών παραγόντων. Είτε σε καταστήματα, γραφεία επιχειρήσεων και ιατρικές εγκαταστάσεις, είτε σε ξενοδοχεία και εστιατόρια, η επαναστατική αυτή συσκευή μπορεί πραγματικά να βελτιώσει την ποιότητα του αέρα. Ακόμα και σε σχολεία ή χώρους εργασίας το Airthinx εγγυάται ασφάλεια και την πιο καθαρή ατμόσφαιρα. Ρυθμίστε τις έξυπνες ειδοποιήσεις ώστε να γνωρίζετε πότε τα επίπεδα μόλυνσης είναι σε υψηλό βαθμό και εμπιστευθείτε όλα τα υπόλοιπα στο Airthinx. Παρακολουθήστε τις αναλύσεις δεδομένων στις οθόνες και εξασφαλίστε ενέργεια και χρήματα βελτιώνοντας παράλληλα την αποδοτικότητα της επιχείρησής σας.

 

 

Μάθετε για τη δυναμική αποστείρωση αέρα

Ο καθαριστής αέρα FagronLab UVGI-80 είναι μια συσκευή δυναμικής αποστείρωσης αέρα ιδανική για χώρους αναμονής, ιατρεία, εμπορικά καταστήματα, γραφεία, εστιατόρια, δημόσιους οργανισμούς κ.ά. Ανάμεσα στα πολλά πλεονεκτήματά του συγκαταλέγεται και η τεχνολογία δυναμικής αποστείρωσης αέρα με χρήση λαμπτήρων (UVC). Είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να κάνετε για να εξασφαλίσετε καθαρή, υγιεινή ατμόσφαιρα για εσάς, τους συνεργάτες, τους εργαζόμενους, αλλά και για τους πελάτες σας.

Με δυνατότητα ολοκλήρωσης 10 ανακυκλώσεων του αέρα ανά ώρα λειτουργίας. Κάτι που μεταφράζεται σε δυνατότητα αποστείρωσης 800m3 αέρα σε 60 λεπτά, ο αέρα αποστειρώνεται γρήγορα κι αποτελεσματικά. Απαλλάσσοντας την ατμόσφαιρα από παθογόνους μικροοργανισμούς και δυσάρεστες οσμές, καλύπτοντας μεγάλο όγκο χώρου. Χαρακτηριστικό που τον καθιστά την καλύτερη επιλογή για τους δημοσίους χώρους, όπως καταστήματα εστίασης, γυμναστήρια, ιατρεία, φαρμακεία, κομμωτήρια, εκπαιδευτικά ιδρύματα κ.ά.

Αξίζει να αναφερθεί ότι Παγκόσμιοι Οργανισμοί όπως οι FDA, WHO, CDC, ήδη έχουν ενσωματώσει τη χρήση της υπεριώδους αντιμικροβιοκτόνου ακτινοβολίας UVGI (Ultraviolet Germicidal Irradiation) στα πρωτόκολλα Υγιεινής και Ασφάλειάς τους.

Στο www.kotsovolos.gr θα βρείτε μία ευρεία γκάμα μοντέλων για να επιλέξετε αυτό που θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες σας, όσον αφορά στα τετραγωνικά, στην κατανάλωση και στα φίλτρα. Βρείτε το ιδανικό για τον χώρο σας και προσφέρετε σε εσάς, στους πελάτες και τους συνεργάτες σας ένα περιβάλλον καθαρό και υγιεινό.

Μπορείς να δεις ακόμη