Φέτος τα Χριστούγεννα, τα δώρα έρχονται σε… 60 λεπτά

by Aggeliki Tsoukana

Σε λίγες μέρες φτάνουν τα Χριστούγεννα! Κάθε χρόνο τέτοια εποχή κάνουμε δώρα στους αγαπημένους μας συγγενείς και φίλους. Αν ψάχνεις το κατάλληλο δώρο που θα φέρει το χαμόγελο στο πρόσωπο των αγαπημένων σου και δεν προλαβαίνεις να επισκεφθείς κάποιο κατάστημα, το kotsovolos.gr σου δίνει άμεσα τη λύση.

 

Εύκολη αγορά και άμεση παράδοση

Επίλεξε το προϊόν που επιθυμείς μέσα από μια πληθώρα tech προϊόντων. Διάλεξε προϊόντα computing, συσκευές εικόνας και ήχου, κινητά τηλέφωνα και άλλα και εξόπλισε τους αγαπημένους σου με τα τελευταία τεχνολογικά προϊόντα. Όποιο και αν είναι το προφίλ του ατόμου που θέλεις να του αγοράσεις δώρο, είναι σίγουρο ότι θα βρεις αυτό που αναζητάς. Είτε αναζητάς προϊόντα gaming, για μικρούς και μεγάλους, είτε είδη προσωπικής φροντίδας για άντρες και γυναίκες, η αγορά σου μπορεί να γίνει εύκολα και διασκεδαστικά, μέσα από τον υπολογιστή σου χωρίς να ταλαιπωρηθείς καθόλου.

Και το πιο σημαντικό, δεν χρειάζεται πια να αγχώνεσαι για την παράδοση των δώρων και να μετράς τις μέρες! Τώρα μπορείς να παραγγείλεις και να επιλέξεις παράδοση μέσα στην επόμενη ώρα! Με την υποστήριξη της Wolt μπορείς να κάνεις την παραγγελία σου και να είσαι σίγουρος ότι θα παραδοθεί στα επόμενα 60 λεπτά.

Βρες το κατάλληλο δώρο, πρόσθεσέ το στο καλάθι και αν είναι διαθέσιμη η υπηρεσία θα εμφανιστεί η ειδική σήμανση. Μην ξεχνάς ότι αφορά παραγγελίες που γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-19:00 και έχουν όγκο κάτω από 35lt, όπως κάμερες, smartphones, μικροσυσκευές κουζίνας, παιδικά παιχνίδια, συσκευές προσωπικής φροντίδας και πολλά άλλα. Η υπηρεσία αφορά τις μεγάλες πόλεις και ισχύει για προπληρωμένες παραγγελίες.

Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου ή στους αγαπημένους σου και παράλαβε το άμεσα στην πόρτα σου.

 

Οι υπηρεσίες γρήγορης παράδοσης των προϊόντων της Κωτσόβολος, που ήδη γνωρίζεις, παραμένουν στη διάθεσή σου

Η υπηρεσία παράδοσης μέσω Wolt έρχεται να συμπληρώσει τις υπάρχουσες υπηρεσίες γρήγορης παράδοσης που διαθέτει η εταιρεία με στόχο την άμεση εξυπηρέτηση του κοινού, όπως την αυθημερόν παράδοση για παραγγελίες έως τις 15:00, την παράδοση μέσα σε 24 ώρες σε 52 πόλεις σε όλη την Ελλάδα, αλλά και τη δυνατότητα παραλαβής παραγγελιών ακόμα και μέσα σε 20 λεπτά από τα 73 σημεία Quick Point, που διαθέτει.

Τα φετινά Χριστούγεννα οι αγορές γίνονται πιο εύκολα από ποτέ. Μπορείς άμεσα, γρήγορα και διασκεδαστικά, από την άνεση του σπιτιού σου να παραγγείλεις τα δώρα που επιθυμείς και να παραλάβεις όσο σύντομα θέλεις!

Καλές γιορτές!

Μπορείς να δεις ακόμη