Gamescom 2023 Opening Night Live: Όλες οι σημαντικές ανακοινώσεις

by Zikou Stella

Μια ακόμα Gamescom ξεκίνησε με ένα Opening Night Live με παρουσιαστή τον Geoff Keighley. Το φετινό event δεν είχε ιδιαίτερες εκπλήξεις, υπήρχαν όμως μερικές σημαντικές ανακοινώσεις για τις οποίες θα μπορέσεις να ενημερωθείς στη συνέχεια.

 

Little Nightmares III

H Bandai Namco και η Supermassive Games ανακοίνωσαν το Little Nightmares III, που θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam) το 2024.

Στο Little Nightmares III, θα ακολουθήσεις το ταξίδι των Low και Alone, που προσπαθούν να βρουν τον δρόμο που θα τους οδηγήσει έξω από το Nowhere. Παγιδευμένοι στο Spiral, ένα σύμπλεγμα από μέρη που προκαλούν έντονη ανησυχία, οι δυο φίλοι θα πρέπει να συνεργαστούν για να επιβιώσουν σε έναν επικίνδυνο κόσμο γεμάτο από αυταπάτες και να ξεφύγουν από μια ακόμα μεγαλύτερη απειλή που κρύβεται στις σκιές.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της σειράς θα αντιμετωπίσεις τους φόβους της παιδικής σου ηλικίας παρέα με έναν φίλο σου σε online cooperative play ή solo με παρέα το AI.

 

 

Killing Floor III

H Tripwire Interactive ανακοίνωσε το Killing Floor III για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam, Epic Games Store), δίχως να κάνει γνωστή την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Βρισκόμαστε στο 2091 και η megacorp Horzine έχει καταφέρει να δημιουργήσει τον τέλειο στρατό: Μια υπάκουη ομάδα από βιομηχανικά τέρατα με την ονομασία Zeds. Πλέον, μόνο η ομάδα ανταρτών Nightfall στέκεται ανάμεσα σε αυτές τις καταχθόνιες δημιουργίες και το μέλλον της ανθρωπότητας.

Το Killing Floor III είναι η επόμενη προσθήκη στη θρυλική σειρά action / horror series. Το έντονο αυτό first-person shooter θα σου δώσει τον ρόλο ενός Nightfall και μαζί με άλλους πέντε συντρόφους σου θα πρέπει να πολεμήσεις τις ορδές των Zeds, να κερδίσεις χρήματα, να ξεκλειδώσεις ικανότητες και να δημιουργήσεις το τέλειο οπλοστάσιο. Δες το τρέιλερ εδώ.

 

 

Sonic Superstars

Το Sonic Superstars θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam, Epic Games Store) στις 17 Οκτωβρίου 2023, όπως ανακοίνωσε η SEGA.

Στο νεότερο trailer του παιχνιδιού που προβλήθηκε στο πλαίσιο του Opening Night Live της Gamescom 2023 παρουσιάζεται περισσότερο gameplay από την επερχόμενη περιπέτεια του Sonic, όπως λεπτομέρειες για το local co-op και το Battle Mode. Θα μπορέσεις να ασχοληθείς με ολόκληρο το campaign παρέα με έως και τρεις άλλους παίκτες, σε drop-in και drop-out local co-op, ή να προκαλέσεις έως επτά άλλους παίκτες online ή τρεις σε τοπικό επίπεδο, στο νέο Battle Mode.

Προορισμός της νέας περιπέτειας είναι τα Northstar Islands. Θα παίξεις ως Sonic, Tails, Knuckles και Amy Rose και θα αξιοποιήσεις τις ολοκαίνουργιες Emerald Powers για να κινηθείς και να επιτεθείς με δυναμικούς νέους τρόπους. Θα διασχίσεις πανέμορφα περιβάλλοντα που δεν έχεις ξαναδεί, για να σταματήσεις τον Dr. Eggman, τον Fang και έναν μυστηριώδη νέο αντίπαλο από το να μετατρέψουν τα γιγάντια ζώα των νησιών σε Badniks πριν να είναι πολύ αργά.

 

 

Lords of the Fallen

Η CI Games και η ομάδα ανάπτυξης Hexworks δημοσίευσαν το επίσημο story trailer για το dark fantasy action RPG, Lords of the Fallen στο πλαίσιο του Gamescom 2023: Opening Night Live. Σου θυμίζουμε ότι το Lords of the Fallen θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων στις 13 Οκτωβρίου 2023, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam).

 

 

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

Η CD Projekt RED αποκάλυψε ένα νέο trailer για το expansion του Cyberpunk 2077 με τίτλο  Phantom Liberty, το οποίο ονομάζεται “New Ways to Play”. Το trailer «New Ways to Play» παρουσιάζει μια γκάμα νέων χαρακτηριστικών του gameplay που έρχονται ως μέρος του επερχόμενου expansion “Phantom Liberty: και ως μέρος του δωρεάν Update 2.0.

Μεταξύ άλλων υπάρχει το νέο Relic skill tree. Αυτό προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ισχυρών ικανοτήτων που θα σου επιτρέψουν να μάθεις νέα στυλ παιχνιδιού και να δημιουργήσεις μοναδικά builds. Το Phantom Liberty εισάγει επίσης μια πυκνοκατοικημένη νέα τοποθεσία, τη Dogtown, με ατελείωτα δυναμικά γεγονότα και αποστολές, συναυλίες γεμάτες δράση, νέα είδη ένδυσης, όπλα, cyberware και πολλά άλλα για εξερεύνηση.

Επιπλέον, γίνεται αναφορά στο νέο perks system και παρουσιάζονται ορισμένα από τα νέα τα οποία θα σου δώσουν πιο δραστικές επιλογές για το gameplay και τη δυνατότητα να εξοντώνεις εχθρούς με συναρπαστικούς, πρωτότυπους τρόπους. Το ΑΙ των εχθρών κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων θα βελτιωθεί κατά πολύ, καθιστώντας τις μάχες πιο δυναμικές και διαισθητικές.

Μια άλλη σημαντική αλλαγή που αποκαλύπτεται έχει να κάνει με το νέο σύστημα αστυνόμευσης. Η τεχνητή νοημοσύνη των δυνάμεων του νόμου έχει βελτιωθεί, πράγμα που σημαίνει ότι το NCPD θα ανταποκρίνεται στις ενέργειες των παικτών με πιο ρεαλιστικούς τρόπους, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας οδοφραγμάτων, της προσπάθειας να βγάλουν τους παίκτες εκτός δρόμου και πολλά άλλα. Οδηγώντας γύρω από τη Night City θα δείς επίσης αναβαθμίσεις με την προσθήκη μαχών ανάμεσα σε οχήματα, η οποία θα σου επιτρέπει στον παίκτη να πυροβολείς ενώ οδηγείς και να χτυπά γρήγορα εχθρικά οχήματα από αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες.

Τα επανασχεδιασμένα skill trees, το ανανεωμένο σύστημα αστυνόμευσης και η μάχη με οχήματα θα είναι όλα διαθέσιμα δωρεάν ως μέρος του Update 2.0 για το Cyberpunk 2077 σε Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 5 και PC. To Phantom Liberty αναμένεται στις 26 Σεπτεμβρίου για PC και κονσόλες νέα γενιάς.

 

 

Tekken 8

Το Tekken 8 θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam) στις 26 Ιανουαρίου 2024, όπως ανακοίνωσε η Bandai Namco κατά τη διάρκεια του Gamescom 2023: Opening Night Live. Οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει. Θα μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε τρεις εκδόσεις:

Standard Edition που περιλαμβάνει:

– Το παιχνίδι

– Το Avatar costume: Paul Phoenix Set

– Δύο Avatar skins: Tetsujin, Mokujin

Deluxe Edition που περιλαμβάνει:

– Το παιχνίδι

– Το Playable Character Year 1 Pass

– Το Character costume: Gold Suit Pack

– Το Avatar skin: Kinjin

– Το Avatar costume: Paul Phoenix Set

– Δύο Avatar skins: Tetsujin, Mokujin

Ultimate Edition που περιλαμβάνει:

– Το παιχνίδι

– Το Playable Character Year 1 Pass

– Το Avatar costume: Classic Tekken Tee Set

– Τρία Avatar skins: Kazuya, Jun, Jin

– Το Character costume: Gold Suit Pack

– Το Avatar skin: Kinjin

– Το Avatar costume: Paul Phoenix Set

– Δύο Avatar skins: Tetsujin, Mokujin

 

 

Mortal Kombat 1

Κατά τη διάρκεια του Opening Night Live της Gamescom 2023, η Warner Bros. Games και η ομάδα ανάπτυξης NetherRealm Studios κυκλοφόρησαν ένα νέο trailer με τίτλο Rulers of Outworld για το Mortal Kombat 1, επιβεβαιώνοντας ότι η Sindel και ο General Shao θα βρίσκονται στην ομάδα των επιλέξιμων χαρακτήρων, ενώ οι Motaro και Shujinko θα είναι Kameo Fighters.

Οι δύο νέοι χαρακτήρες που προαναφέρθηκαν παρουσιάζονται στο νέο τρέιλερ, με τίτλο Rulers of Outworld και παρέχεται μια πρώτη ματιά στα στοιχεία του παιχνιδιού και της ιστορίας. Ως ανώτατος κυβερνήτης του στρατού του Outworld, ο στρατηγός Shao έχει αποδείξει την πίστη του στο βασίλειό του μέσω αμέτρητων νικών στη μάχη και διαθέτει ένα στυλ παιχνιδιού που κυριαρχεί στους αντιπάλους με απίστευτη δύναμη και σιδερένια θέληση. Η Sindel είναι η αυτοκράτειρα του Outworld που παλεύει για να προστατεύσει την οικογένειά της και την αυτοκρατορία της με την ικανότητα να νικήσει τους εχθρούς με τα μυστηριώδη μαλλιά της, τη διαπεραστική κραυγή της και τη δύναμη της αιώρησης.

Ακόμα, οι Motaro και Shujinko που παρουσιάζονται στο video ως νέοι Kameo Fighters, θα μπορούν να σου προσφέρουν βοήθεια με μια σειρά από υποστηρικτικές ενέργειες. Το Mortal Kombat 1 θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων στις 19 Σεπτεμβρίου 2023, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, Nintendo Switch και PC (Steam και Epic Games Store).

 

 

Alan Wake II

Η Epic Games Publishing και η ομάδα ανάπτυξης Remedy Entertainment δημοσίευσαν ένα νέο trailer για το Alan Wake II, με τίτλο “The Dark Place” κατά τη διάρκεια του Gamescom 2023: Opening Night Live.

Ο Alan Wake II ωθεί τους παίκτες σε μια ψυχολογική ιστορία τρόμου από την οπτική γωνία δύο επιλέξιμων χαρακτήρων. Η Saga Andreson ρισκάρει τη ζωή της για να λύσει ένα θανατηφόρο μυστήριο δολοφονιών στον Βορειοδυτικό Ειρηνικό, ενώ ο Alan Wake προσπαθεί να ξαναγράψει την πραγματικότητά του για να ξεφύγει από τα βάθη του Dark Place, μια εφιαλτική εκδοχή της Νέας Υόρκης.

Εκμεταλλευόμενη πλήρως τη δύναμη των κονσολών νέας γενιάς και των υπολογιστών και με τη βοήθεια της Northlight Engine της Remedy Entertainment, οι παίκτες θα αντιμετωπίσουν ισχυρούς υπερφυσικούς εχθρούς σε απελπιστικές καταστάσεις γεμάτες με έντονο σασπένς και απροσδόκητες ανατροπές. Η Anderson και ο Wake είναι δύο ήρωες σε δύο απελπισμένα ταξίδια σε δύο ξεχωριστές πραγματικότητες, που συνδέονται κατά βάθος με τρόπους που κανένας από τους δύο δεν μπορεί να καταλάβει. Το Alan Wake II θα κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου 2023, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Epic Games Store). Δες το τρέιλερ εδώ.

 

Call of Duty: Modern Warfare III

H Activision και η ομάδα ανάπτυξης Sledgehammer Games κυκλοφόρησαν το “Campaign Premiere” gameplay walkthrough video για το Call of Duty: Modern Warfare III στο πλαίσιο του Gamescom 2023: Opening Night Live.

Το “Operation 627” είναι η πρώτη αποστολή του campaign που σε εισάγει στο επόμενο κεφάλαιο του σύμπαντος του Modern Warfare. Θα σε οδηγήσει σε μια περιοχή που γνωρίζεις πολύ καλά, το Verdansk, όμως από μια νέα οπτική. Αυτή τη φορά, ωστόσο, βρισκόμαστε στο 2023 και το Verdansk αντιμετωπίζει μια ολοκαίνουργια απειλή.

Το Call of Duty: Next θα επιστρέψει στις 5 Οκτωβρίου 2023 για την παρουσίαση του Modern Warfare III Multiplayer, που θα σου προσφέρει τη δυνατότητα να ρίξεις μια ματιά στο τι έρχεται στο Call of Duty: Warzone και ενημερώσεις για τις εμπειρίες του Call of Duty σε φορητές συσκευές. Αναμένεται να γίνει διαθέσιμο στις 10 Νοεμβρίου 2023, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC (Steam, Battle.net). Δες το βίντεο εδώ.

 

 

Αν θέλεις να έχεις πλήρη ενημέρωση για όλα όσα ανακοινώθηκαν, δεν έχεις παρά να παρακολουθήσεις ολόκληρο το video του Gamescom 2023: Opening Night Live.

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη