Την έχεις δει series lover; Καλά κάνεις!

by Zikou Stella

Κάθε εβδομάδα σου μεταφέρουμε τα νέα για τις σημαντικότερες σειρές που μπορείς να απολαύσεις μέσα από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες video streaming που είναι διαθέσιμες στη χώρα μας.

 

AHSOKA (Disney+)

Τελευταίο trailer πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της νέας σειράς Star Wars. Τοποθετημένη χρονικά μετά την πτώση της Αυτοκρατορίας, η νέα σειρά του θρυλικού σύμπαντος που δημιούργησε ο George Lucas, ακολουθεί την Jedi Ahsoka Tano καθώς διερευνά μια ανερχόμενη απειλή στον ευάλωτο γαλαξία. Στη σειρά “Ahsoka” πρωταγωνιστούν οι Rosario Dawson, Natasha Liu Bordizzo, Mary Elizabeth Winstead, Ray Stevenson, Ivanna Sakhno, Diana Lee Inosanto, David Tennant, Lars Mikkelsen και Eman Esfandi. Τα επεισόδια σκηνοθετούν οι Dave Filoni, Steph Green, Peter Ramsey, Jennifer Getzinger, Geeta Vasant Patel και Rick Famuyiwa. Πρεμιέρα την Τετάρτη 23/08 με διπλό επεισόδιο αποκλειστικά στο Disney+.

 

 

Tom Jones (Cosmote TV)

Μίνι τηλεοπτική σειρά, μεταφορά της νουβέλας “H Ιστορία του Tom Jones”, του Henry Fielding, από το μακρινό 1749. Η σειρά μας μεταφέρει στην Αγγλία του 18ου αιώνα, για να παρακολουθούμε την τύχη του νεαρού Tom Jones που εγκαταλείφθηκε ως νεογέννητο στο σπίτι ενός πλούσιου δικαστή. Ο Jones ερωτεύεται την πλούσια κληρονόμο Sophie Western, αλλά το πλάνο για γάμο γκρεμίζεται εξαιτίας της ταπεινής του καταγωγής. Τότε ο Jones εξορίζεται στο Λονδίνο, όπου μπλέκει σε ερωτικές περιπέτειες. Πρεμιέρα την Τετάρτη 23/08 στις 22.00 στο COSMOTE SERIES HD.

 

 

Invasion – 2η σεζόν (Apple TV+)

H επιτυχημένη σειρά επιστημονικής φαντασίας του Apple TV+, επιστρέφει για τη 2η σεζόν της με 10 νέα επεισόδια γεμάτα δράση, που θα προβάλλονται σε εβδομαδιαία βάση. Η 2η σεζόν ξεκινάει μερικούς μήνες μετά τα γεγονότα της πρώτης σεζόν, με τους εξωγήινους να έχουν προσαρμοστεί και να κλιμακώνουν τις επιθέσεις τους κατά της ανθρωπότητας και είναι σειρά των ανθρώπων να (επι)δείξουν τη δύναμη της ανθρώπινης ψυχής για να επιβιώσουν. Στη σειρά συμμετέχουν οι Golshifteh Farahani (Extraction 2), Shioli Kutsuna (Deadpool 2), Shamier Anderson (John Wick: Chapter 4), India Brown (Hetty Feather), Billy Barratt (Crater), Azhy Robertson (A Marriage Story), Paddy Holland (Lockwood & Co.) και η νεαρή Tara Moayedi. Τα νέα μέλη του cast για τη δεύτερη σεζόν περιλαμβάνουν τους Enver Gjokaj (Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.), Nedra Marie Taylor (Orange is the New Black) και Naian González Norvind (Amsterdam). Πρεμιέρα την Τετάρτη 23/08.

 

 

Ράγκναροκ – 3η σεζόν (Netflix)

Τι κάνεις όταν είσαι ένας 18χρονος μαθητής της τελευταίας τάξης του λυκείου σε ένα μικρό χωριό στη Νορβηγία και συνειδητοποιήσεις πως είσαι ο εκλεκτός που έχει ως αποστολή να αντιμετωπίσει έναν αρχαίο  πανίσχυρο εχθρό, που απειλεί όχι μόνο το χωρίου σου, αλλά ολόκληρη τη χώρα; Στην τρίτη και τελευταία σεζόν του Ράγκναροκ που επιστρέφει στο Netflix την Πέμπτη 24/08, ο Magne θα πρέπει να αντιμετωπίσει αυτό τον εχθρό, διατηρώντας την ψυχραιμία του και παίρνοντας τις σωστές αποφάσεις, χρησιμοποιώντας σοφά το πιο ισχυρό όπλο στον κόσμο, τη στιγμή που προσπαθεί να ανακαλύψει ποιος πραγματικά είναι, ζυγίζοντας το κάθε του βήμα στην πορεία του προς την ενηλικίωση.

 

 

Wanted: The Escape of Carlos Ghosn (Apple TV+)

Εμπνευσμένη από το βραβευμένο βιβλίο “Boundless”, των δημοσιογράφων Nick Kostov και Seam McLain της Wall Street Journal, η νέα docu-series τεσσάρων επεισοδίων του Apple TV+, σκιαγραφεί την αληθινή ιστορία του Carlos Ghosn, του πάλαι ποτέ ισχυρού άνδρα της Renault και μετέπειτα των Nissan και Mitsubishi Motors, από την άνοδό του στην κορυφή της εταιρικής ιεραρχίας στην Ιαπωνία, μέχρι τη φυγή του στο Λίβανο, μετά τη σύλληψή του για οικονομική απάτη. Ως μια από τις πιο συγκλονιστικές διεθνείς επιχειρηματικές και νομικές ιστορίες της περασμένης δεκαετίας, το “Wanted: The Escape of Carlos Ghosn” παρέχει απαράμιλλη πρόσβαση στους βασικούς πρωταγωνιστές του σκανδάλου, αλλά και στον ίδιο τον Ghosn, ο οποίος για πρώτη φορά μεταφέρει την δική του εκδοχή των γεγονότων. Πρεμιέρα την Παρασκευή 25/08.

 

 

Φινάλε με εμφάνιση έκπληξη για το “And Just Like That” (Vodafone TV)

Ένα χρόνο μετά το νέο κεφαλαίο του “Sex and the City”, ο δεύτερος κύκλος του “And Just Like That” ήρθε με φόρα για να μας συστήσει έναν ήρωα από τα παλιά. Ο Έινταν συναντάει την Κάρι στην πολύβουη Νέα Υόρκη και οι συγκινήσεις είναι πιο έντονες από ποτέ. Και δεν είναι ο μοναδικός που έρχεται από τα παλιά, αφού η Kim Cattrall κλείνει τη σεζόν σε ένα φινάλε έκπληξη στις 25/08, καθιστώντας το τελευταίο επεισόδιο την πλέον hot προσθήκη αυτού του καλοκαιριού.

 

 

The Sixth Commandment (Cosmote TV)

Μίνι σειρά σε παραγωγή του BBC που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα. Η “The Sixth Commandment” αφηγείται την ιστορία του επιτρόπου Peter Farquhar και της φιλίας που ανέπτυξε με τον φοιτητή Ben Field (Éanna Hardwicke), με αφορμή την κοινή τους αγάπη για τα βιβλία και την Εκκλησία. Η σχέση αυτή οδήγησε σε μία από τις πολυπλοκότερες ποινικές υποθέσεις της πρόσφατης ιστορίας, καθώς ο Field εκμεταλλεύτηκε και τελικά δολοφόνησε τον επίτροπο Farquhar – τον οποίο υποδύεται ο Timothy Spall (Harry Potter Saga, The Last Samurai). Θύμα των δολοπλόκων σχεδίων του έπεσε και η Ann Moore-Martin (Anna Reid – Last Tango in Halifax), η ηλικιωμένη γειτόνισσα του επιτρόπου. Πρεμιέρα το Σάββατο 26/08 στις 22.00 στο COSMOTE SERIES HD.

 

 

Ψάχνεις για νέα smart TV, αλλά θέλεις μία τηλεόραση που θα αναβαθμίσει την εμπειρία σου όχι μόνο οπτικά, αλλά και αισθητικά; Kάνε τώρα και εσύ δική σου μία 4K smart TV από τις σειρές Τhe Serif ή The Frame και κέρδισε δωροεπιταγή έως €300.

Μπορείς να δεις ακόμη