Γιορτάστε μαζί τον Άγιο Βαλεντίνο από κοντά ή…από απόσταση

by K-Admin 1

 

Η μέρα των ερωτευμένων πλησιάζει. Ακόμη κι αν είσαι από αυτούς που θεωρούν τη συγκεκριμένη μέρα πιο «παιδική» ή ακόμη και ανούσια, δεν παύει να είναι μία αφορμή για να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου.

Και μπορεί οι παρούσες συνθήκες να μην ευνοούν, καθώς δεν έχεις τη  δυνατότητα να κανονίσεις μία όμορφη και ρομαντική έξοδο για τους δυο σας, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε ακόμα κι από το σπίτι. Η φαντασία σου είναι το μόνο που χρειάζεσαι!

Παρακάτω σου δίνουμε μερικές ιδέες για την ημέρα αυτή, που μπορεί να αποδειχθούν και καλές προτάσεις για δώρο!

 

 

Και μαζί….

Ένα ρομαντικό δείπνο είναι πάντα μια καλή ιδέα. Είτε αποφασίσεις να βγάλεις τον καλύτερό σου εαυτό μαγειρεύοντας εσύ, είτε παραγγείλεις ένα ειδικό μενού από το αγαπημένο σας εστιατόριο, το πιο σημαντικό είναι η ατμόσφαιρα. Άναψε κεριά, βάλε ρομαντική μουσική και φόρεσε την καλύτερή σου διάθεση. Και, φυσικά, επίλεξε ένα ωραίο κρασί, που θα συνοδεύσει την όμορφη βραδιά σας. Να σου θυμίσουμε ότι για τη σωστή συντήρηση των κρασιών, μπορείς να προμηθευτείς έναν συντηρητή κρασιών. Υπάρχουν και μικροί, με χωρητικότητα αποθήκευσης 6 φιαλών, όπως ο Sandstrom SWC6B19G. Έτσι, θα μπορείς να συντηρείς και να απολαμβάνεις τα κρασιά σου σαν κάθε σωστός wine lover.

Μία άλλη ωραία ιδέα είναι να απολαύσετε μαζί μια ταινία. Δεν είναι απαραίτητο να είναι ρομαντική, αν είστε φαν του θρίλερ, διαλέξτε αυτήν που τόσο καιρό περιμένατε να δείτε. Και μην ξεχνάς ότι υπάρχουν προπληρωμένες κάρτες Netflix, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την πληρωμή μιας υφιστάμενης συνδρομής ή για τη δημιουργία νέας συνδρομής. Είναι και μια έξυπνη ιδέα για δώρο στο ταίρι σου! Χαρίζοντας μια δωροκάρτα Netflix, προσφέρεις τη δυνατότητα πρόσβασης σε ένα παγκόσμιο δίκτυο, γεμάτο φανταστικές ιστορίες που συνδέουν όλο τον κόσμο!

Κι αν δε θέλεις τη δωροκάρτα ή αν έχεις την εφαρμογή ήδη στο κινητό σου, με ένα Google Chromecast, που συνδέεται στη θύρα HDMI της τηλεόρασής σου και στη συνέχεια με το δίκτυο Wi-Fi σου, μπορείς να έχεις άμεση πρόσβαση στις εφαρμογές της αρεσκείας σου! Με λίγα λόγια, συνδέεις το κινητό με την τηλεόρασή σου και μπορείς να δεις βίντεο από το YouTube ή ταινία από οποιαδήποτε εφαρμογή! Αν έχεις και soundbar, που αναδημιουργεί τον ήχο και τον φέρει σε επίπεδα 3D, τότε σίγουρα θα απολαύσετε μία μοναδική βραδιά!

Ως γνωστόν, ο καλύτερος φίλος μιας ταινίας είναι το ποπ κορν! Μπορείς να εκπλήξεις τον/την αγαπημένο/η σου, φτιάχνοντας τα δικά σας ποπ κορν στο σπίτι, με τη βοήθεια μίας μηχανής ποπ κορν όπως η Ariete 2957 Top Red. Πολύ γρήγορα και εύκολα, μπορείτε να απολαύσετε το δικό σας σπιτικό και υγιεινό ποπ κορν! Και για να γλυκάνεις και λίγο τη βραδιά, μπορείς να ετοιμάσεις και σπιτικές βάφλες, με μια βαφλιέρα σαν την Ariete Party Time 1973. Αφράτες, μυρωδάτες βάφλες, που μπορείτε να βάλετε σοκολάτα, φρέσκα φρούτα, σαντιγί και ότι άλλο τραβάει η όρεξή σας. Αν όμως θέλεις πραγματικά να εντυπωσιάσεις, βάλε στο τραπέζι ένα σιντριβάνι σοκολάτας όπως το Ariete 2962 και βουτήξτε μέσα φράουλες, φρούτα, μπισκότα κι ότι μπορείτε να φανταστείτε! Άλλωστε, η σοκολάτα έχει την τιμητική της μια τέτοια μέρα!

Και μια και κρυώνει κι ο καιρός, μπορείτε να χουχουλιάσετε μαζί στον καναπέ, χαλαρώνοντας με τις φλόγες στο τζάκι. Δεν έχεις τζάκι; Κανένα πρόβλημα! Με ένα ηλεκτρικό όπως το WAVE από την Argo έχεις κανονική προσομοίωση τζακιού! Ετοιμάστε κι έναν αρωματικό εσπρέσο ή μια ζεστή σοκολάτα στην πολυκαφετιέρα σας, όπως είναι η Dolce Gusto Genio S Plus και βάλτε την αγαπημένη σας μουσική υπόκρουση.

Κουλουριαστείτε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου κι αφήστε μακριά τα προβλήματα της καθημερινότητας, έστω για μία ημέρα. Επικεντρωθείτε σε σας, στις όμορφες αναμνήσεις σας και στις ακόμα καλύτερες που θα δημιουργήσετε μαζί στο μέλλον.

 

 

Και μακριά…

Αν αυτή η μέρα σας βρίσκει χωριστά, μη στενοχωριέσαι. Η τεχνολογία σε βοηθάει να μειώσεις την απόσταση και να περάσεις μία ίσως διαφορετική, αλλά σίγουρα ξεχωριστή ημέρα των ερωτευμένων.

Αυτό που σίγουρα χρειάζεσαι είναι η δυνατότητα βιντεοκλήσης. Ένας υπολογιστής με μία καλή κάμερα σαν την Advent AWCAMHD21 Full HD Pro με την εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ήχου, θα σου δώσει την αίσθηση ότι ο άνθρωπός σου είναι δίπλα σου. Κι αν δεν έχεις υπολογιστή, το chromecast μπορεί να συνδέσει το κινητό με την τηλεόρασή σου και να απολαύσεις τη βιντεοκλήση στη μεγάλη οθόνη!

Τι θα έλεγες να κανονίζατε μαζί δείπνο και ταινία;

Φυσικά και γίνεται! Είναι πιο εύκολο από ό,τι νομίζεις.

Για το δείπνο, μπορείτε να ετοιμάσετε και οι δύο το ίδιο μενού. Μπορείτε ακόμη και να μαγειρεύετε ταυτόχρονα, ενώ είστε σε βιντεοκλήση. Αλλά κι αν δε θέλετε να μπλέξετε με την κουζίνα, μπορείτε άνετα να παραγγείλετε το ίδιο μενού. Μπορείς να έχεις το αγαπημένο σου πρόσωπο μαζί σου στο τραπέζι, να κουβεντιάσετε και να απολαύσετε ωραίο φαγητό. Με ένα tablet τοποθετημένο δίπλα ή απέναντί σου, θα είναι σαν να είστε μαζί. Εννοείται ότι θα έχετε και την ίδια μουσική υπόκρουση!

Μετά το δείπνο, μπορείς να προτείνεις να δείτε «παρέα» την ίδια ταινία. Εάν το ταίρι σου δεν έχει Netflix ή smart TV, έχεις βρει το δώρο που θα του/της κάνεις! Μία δωροκάρτα Netflix ή ένα chromecast, για να συνδέσει την τηλεόραση και να διαλέξετε μαζί την ταινία που θα δείτε, ενώ θα είστε σε βιντεοκλήση.

Κανονίστε να έχετε τα σνακς και το ρόφημα ή το ποτό που προτιμάτε, συνδεθείτε και ξεκινήστε! Κατά τη διάρκεια της ταινίας θα σχολιάζετε και θα ανταλλάσσετε απόψεις, σαν να ήσασταν μαζί.

Με λίγη καλή θέληση και θετική διάθεση, όλα γίνονται! Μη στενοχωριέσαι γιατί δεν μπορείτε να είστε μαζί στον ίδιο χώρο. Σκέψου ότι έχεις τον άνθρωπό σου και φρόντισε να περάσετε αυτή τη μέρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

Εσύ πώς θα γιορτάσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Με το άλλο σου μισό ή με τον αγαπημένο σου εαυτό; Βρες δώρο για κάθε ενδεχόμενο!

Μπορείς να δεις ακόμη