Γνώρισε τα νέα smartphones Xiaomi Mi 10T

by K-Admin 1

 

Τα νέα smartphones Xiaomi Mi 10Τ και Mi 10T Pro επαναπροσδιορίζουν την εμπειρία χρήσης ενός κινητού. Διαθέτουν οθόνη με τεχνολογία AdaptiveSync, ισχυρό επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 865, μπαταρία μεγάλης διάρκειας 5000mAh και υποστήριξη ταχείας φόρτισης. Παράλληλα, προσφέρουν κορυφαία εμπειρία τριπλής κάμερας 64MP επαγγελματικού επιπέδου και πλευρικό αισθητήρα αποτυπώματος για ταχύτατο ξεκλείδωμα, βολικό κράτημα και συνολικά εργονομικό σχεδιασμό.

 

 

Επαναπροσδιορίζοντας την εμπειρία οθόνης του smartphone

Τα νέα Mi 10T και Mi 10T Pro διαθέτουν μια από τις καλύτερες επίπεδες οθόνες 6.67″ DotDisplay (ανάλυσης 2400 x 1080 FHD+), με υποστήριξη HDR10+ και κορυφαίο ρυθμό ανανέωσης τα 144Hz.

Παράλληλα, η τεχνολογία Adaptive Sync αντιστοιχεί αυτόματα τον ρυθμό καρέ του περιεχομένου, ώστε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σου. Από την απόλαυση της αγαπημένης σου ταινίας στα 48Hz έως την παρακολούθηση τηλεοπτικών σειρών στα 50Hz, από τη ροή βίντεο στα 30Hz ή 60Hz έως την Colora περιήγηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή τα παιχνίδια στα 144Hz, η οθόνη είναι πιο ομαλή και διαθέτει μεγαλύτερη ευαισθησία από ποτέ. Την ίδια στιγμή, εξασφαλίζει βέλτιστη χρήση της μπαταρίας, ενώ χάρη στην τεχνολογία Motion Estimation, Motion Compensation (MEMC), εισάγει περισσότερα καρέ για πιο ρεαλιστικά βίντεο και ακόμη καλύτερη θέαση.

 

 

«Ζωντανά» χρώματα με TrueColor

Με εύρος χρωμάτων P3 και τεχνολογία TrueColor, η οθόνη προσφέρει ένα εξαιρετικά ευρύ φάσμα χρωμάτων με ακριβείς αποχρώσεις. Η λειτουργία ανάγνωσης 3.0 προσομοιώνει την υφή του χαρτιού για να προστατεύει τα μάτια σου. Παράλληλα, η οθόνη Sunlight 3.0 βελτιώνει αυτόματα την αντίθεση και προσαρμόζει τον δυναμικό χρωματικό κορεσμό σε εξωτερικούς χώρους. Με ενσωματωμένο αισθητήρα φωτισμού περιβάλλοντος 360°, η οθόνη μπορεί να προσαρμόσει έξυπνα τη φωτεινότητα ακόμη και σε συνθήκες οπίσθιου φωτισμού.

 

 

Ταχύτερα και πανίσχυρα

Απόλαυσε ταχύτερη και ακόμα πιο ισχυρή εμπειρία εργασίας και ψυχαγωγίας, με γραφικά Qualcomm Adreno 650 και μνήμη RAM 8GB. Ζήσε την εντυπωσιακή ισχύ και αποτελεσματικότητα της νεότερης τεχνολογίας LPDDR5 RAM και UFS 3.1 Flash Storage 128GB ή 256GB, με την ισχύ της πλατφόρμας Qualcomm Snapdragon 865. Στην εργασία ή το παιχνίδι, ετοιμάσου να ξεπεράσεις τις προσδοκίες σου.

 

 

Επαναπροσδιορίζοντας τα όρια της φωτογραφίας

Ανησυχείς πως οι αναμνήσεις σου θα ξεθωριάσουν στον χρόνο; H νέα σειρά Xiaomi Mi 10T θα σε βοηθήσει να συλλάβεις τις πολύτιμες στιγμές. Με κάμερα 64MP, ή 108MP στο Mi 10Τ Pro, θα καταγράψεις κάθε λεπτομέρεια και η εξαιρετικά υψηλή ανάλυση δε θα σε απογοητεύσει. Διαθέτει σύστημα τριπλής κάμερας με φακό εξαιρετικά ευρείας γωνίας 13MP, ενώ με τον macro φακό των 5MP, η καθεμιά σκηνή έχει τη δική της ομορφιά με ξεχωριστές λεπτομέρειες. Οι φυσικές και καθαρές μακροσκοπικές φωτογραφίες θα σε μεταφέρουν σε διαφορετικούς κόσμους.

 

 

 

Κάθε selfie μοναδική

Η 20MP Ultra-clear εμπρόσθια κάμερα έρχεται με βελτιστοποιημένο εφέ βάθους πεδίου με AI. Οι φωτογραφίες selfie γίνονται, απόλυτα προσωπική υπόθεση. Παράλληλα, διαθέτει μοναδική λειτουργία αργής κίνησης με χρονοδιακόπτη στα 120fps. Όλες οι αγαπημένες σου στιγμές καταγράφονται σε αργή κίνηση και διατηρούνται για πάντα!

 

Επαναπροσδιορίζοντας τα όρια της λήψης video

Η κάμερα της νέας σειράς Xiaomi Mi 10T φέρνει την επανάσταση στη λήψη video από smartphone, προσφέροντας εγγραφή video 8K. Χάρη στην πανίσχυρη λειτουργία Video pro mode και τον στερεοφωνικό ήχο, χρειάζεσαι μόλις λίγα taps για τη δημιουργία επαγγελματικών βίντεο.

 

Πανίσχυρες λειτουργίες Video

Άγγιξε νέα ύψη στη λήψη video με smartphone, χάρη στην υποστήριξη 8K video σε συνδυασμό με πανίσχυρες λειτουργίες βίντεο, όπως Movie frame, AI Portrait video, 15 Seconds Short video recording και Vlog mode. Τώρα έχεις περισσότερο χώρο για να αναπτύξεις τη δημιουργικότητά σου. Τράβηξε φωτογραφίες όπως ένας επαγγελματίας, εμπλούτισε τα stories στο Instagram, ή ανέβασε ποιοτικό περιεχόμενο στο YouTube.

 

 

Ταχεία φόρτιση, περισσότερος χρόνος σε standby

Τίποτα δεν είναι πιο καθησυχαστικό από μια μεγάλη μπαταρία έως 5000mAh. Προσφέρει 100% φόρτιση σε μόλις 59 λεπτά και τα 33W σε ενσύρματη και ασύρματη ταχεία φόρτιση, θα σε απαλλάξουν από το άγχος μήπως ξεμείνεις από μπαταρία.

 

Βολικό κράτημα, άμεσο ξεκλείδωμα

Ο πλευρικός αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος και το πλήκτρο power συνδυάζονται σε εργονομικό σχεδιασμό. Δεν απαιτούνται επιπλέον κινήσεις, καθώς τη στιγμή που θα σηκώσεις το κινητό σου, θα μπορείς να το ξεκλειδώσεις με μια κίνηση.

 

Μπαίνοντας στην εποχή του 5G

Οι εντυπωσιακές ταχύτητες downloading είναι μόνο η αρχή. Καλωσόρισε τα εξυπνότερα και πιο αξιόπιστα δικτυακά πρότυπα που προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια, σταθερότητα και αξιοπιστία. Ζήσε το Internet του μέλλοντος με υποστήριξη 5G και Wi-Fi 6.

 

Μπορείς να δεις ακόμη