Γνώρισε τις νέες ρομποτικές σκούπες Midea!

by Aggeliki Tsoukana

Για περισσότερα από 20 χρόνια η Μidea προσφέρει καινοτόμες και ολοκληρωμένες λύσεις κλιματισμού καλύπτοντας και τις πιο ιδιαίτερες απαιτήσεις. Έχοντας αφιερώσει δεκαετίες στην έρευνα και την καινοτομία, η κινεζική εταιρεία με έδρα το Πεκίνο εφαρμόζει την τεχνογνωσία της και στις νέες ρομποτικές σκούπες Midea M7 Pro, Midea S8+ και Midea I5C.

Με μία ρομποτική σκούπα Midea θα «απελευθερώσεις» προσωπικό χρόνο από την καθαριότητα του σπιτιού, για να χαλαρώσεις ή να ασχοληθείς με τους δικούς σου, με τη σιγουριά ότι το πάτωμα θα είναι πάντοτε απαλλαγμένο από κάθε ίχνος σκόνης και ρύπων. Μάλιστα, έχεις τη δυνατότητα να την προγραμματίσεις από το smartphone σου, ώστε το σκούπισμα να γίνεται όσο λείπεις από το σπίτι.

 

 

Προγραμμάτισε την καθημερινότητά σου χωρίς άγχος

Με δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου μπορείς ακόμα κι αν βρίσκεσαι χιλιόμετρα μακριά στη δουλειά να δεις αν ολοκληρώθηκε η καθαριότητα στο σπίτι ή να σταματήσεις/ξεκινήσεις μία εργασία. Από την οθόνη του κινητού σου μπορείς να πραγματοποιήσεις εκκίνηση νέας χαρτογράφησης, να λάβεις ειδοποιήσεις και, γενικά, να κάνεις πολλές ρυθμίσεις με απλά βήματα.

 

 

Απίστευτη ευελιξία στη χρήση

Με ισχυρά μοτέρ και με ευρύχωρα δοχεία συλλογής σκόνης, οι νέες ρομποτικές σκούπες Midea μπορούν να φέρουν σε πέρας οποιαδήποτε αποστολή κι αν τους ζητηθεί. Είτε βρίσκεσαι στο σπίτι είτε στη δουλειά, θα μπορείς ανά πάσα στιγμή να της ζητήσεις να σκουπίσει ένα συγκεκριμένο δωμάτιο, ή μία συγκεκριμένη περιοχή σε ένα δωμάτιο.

Μία ρομποτική σκούπα Media διαθέτει προηγμένους αισθητήρες για ακριβή χαρτογράφηση σε επίπεδο cm. Θα ρυθμίσει την ισχύ απορρόφησης στο μέγιστο όταν ανιχνεύει χαλί και επανέρχεται στην κανονική ισχύ μετά την απομάκρυνση από το χαλί.

 

 

Μία ρομποτική σκούπα στα μέτρα σου

Η Midea M7 Pro θα συνεχίζει να καθαρίζει από το σημείο στο οποίο σταμάτησε και διαθέτει πολλές προηγμένες λειτουργίες όπως ονομασία δωματίων, εικονικός τοίχος, απαγόρευση περιοχών κ.ά., την ίδια στιγμή που μπορεί να αποθηκεύσει 3 διαφορετικούς χάρτες.

Αντίστοιχα, η Midea I5C διαθέτει σύστημα πλοήγησης με γυροσκόπιο στο εσωτερικό της. Η ρομποτική σκούπα, χαρτογραφεί τον χώρο που πρόκειται να καθαρίσει έτσι ώστε να εξασφαλίσει καθαρισμό υψηλής απόδοσης.

Με τη Midea S8+ θα έχεις ήσυχο το κεφάλι σου σχετικά με τη συντήρηση της σκούπας. Μετά το καθάρισμα, αδειάζει αυτόματα στον κάδο/station που περιλαμβάνεται στη συσκευασία, επιτρέποντάς σου να ξεχάσεις το καθάρισμα για εβδομάδες. Μόλις το δοχείο συλλογής αδειάσει, η σκούπα συνεχίζει τη ρουτίνα της από το σημείο που είχε σταματήσει. Το δοχείο σκόνης παρέχει αρκετό χώρο για ένα μήνα, ελαττώνοντας έτσι τη συχνότητα της διαδικασίας καθαρισμού του.

 

 

Εξαιρετική απόδοση

Χάρη στα προηγμένα μοτέρ και τη μεγάλη ισχύ απορρόφησης 4000 Pa, οι νέες ρομποτικές σκούπες Midea προσφέρουν εξαιρετική εμπειρία καθαρισμού. Απορροφούν αποτελεσματικά σκόνη και μικρά σκουπιδάκια, καθαρίζοντας σε βάθος την επιφάνεια του δαπέδου. Έρχονται με έξυπνο σχεδιασμό βούρτσας, που όχι μόνο διευκολύνει τη λειτουργία σκουπίσματος, αλλά αποτρέπει τις τρίχες από το να μπλέκονται.

Είναι κατάλληλες για κατοικίδια και με πολλαπλά επίπεδα απορρόφησης για να επιλέξεις. Παράλληλα, το έξυπνο σύστημα φιλτραρίσματος πολλαπλών επιπέδων θα απομακρύνει τα περισσότερα αλλεργιογόνα από την ατμόσφαιρα.

 

Αυτονομία για απρόσκοπτη λειτουργία όσο χρειάζεται

Εξοπλισμένες με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, οι ρομποτικές σκούπες Media διαθέτουν μεγάλη αυτονομία. Ενδεικτικά, η Midea I5C μπορεί να λειτουργήσει συνεχόμενα για έως 150 λεπτά. Πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί άνετα να καθαρίσει ένα μεγάλο χώρο, ενώ η αυτόματη επιστροφή στη βάση και φόρτιση σε διευκολύνει στον επόμενο καθαρισμό

 

 

Σκούπισμα και σφουγγάρισμα με μία συσκευή

Αυτές οι ρομποτικές σκούπες έχουν να προσφέρουν πολλά, και μπορούν να σε απαλλάξουν ακόμα και από την κουραστική διαδικασία του σφουγγαρίσματος.

Για να απολαμβάνεις σφουγγάρισμα δαπέδου με εξαιρετικά αποτελέσματα, χάρη στους προηγμένους αισθητήρες και τα ειδικά εξαρτήματα που μπορούν να μιμηθούν το χειροκίνητο σφουγγάρισμα. Ανάλογα το μοντέλο, η χωρητικότητα δοχείου νερού φτάνει έως 450ml, για σφουγγάρισμα έως 60 λεπτά χωρίς επιπλέον προσθήκη νερού.

Όλα λειτουργούν μέσω του smartphone σου. Έλεγξε το επίπεδο απορρόφησης και τη ροή του νερού, επεξεργάσου τον χάρτη, προγραμμάτισε τον καθαρισμό σου, παρακολούθησε τη διάρκεια ζωής των αξεσουάρ, χειρίσου τη συσκευή σου με φωνητικό έλεγχο μέσα από μια διαισθητική εφαρμογή για το κινητό σου!

 

Καλύτερη ζωή με μία ρομποτική σκούπα Media

Αν αναλογιστείς το γεγονός ότι οι δουλειές του σπιτιού είναι χρονοβόρες, επαναλαμβανόμενες, κουραστικές και καμία φορά λίγο βαρετές, σίγουρα ο καθένας μας θα έκανε τα πάντα για να τις αποφύγει. Μια ρομποτική σκούπα Media είναι ιδανική λύση για να μειώσεις τον χρόνο που αφιερώνεις καθημερινά στο σκούπισμα και στο σφουγγάρισμα του σπιτιού και να αξιοποιήσεις τον ελεύθερο χρόνο σου σε πράγματα που έχουν πραγματικό ενδιαφέρον για σένα.

Μπορείς να δεις ακόμη