ΑΚΡΩΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΚΑΙ ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ TRAILER ΤΟΥ GRAND THEFT AUTO VI

by Aggeliki Tsoukana

Μια νέα διαρροή ανάγκασε τη Rockstar Games να δημοσιεύσει πολλές ώρες νωρίτερα από τη στιγμή που είχε προαναγγείλει το πρώτο trailer του Grand Theft Auto VI.

Μπορείς λοιπόν να παρακολουθήσεις τα πρώτα πλάνα από το παιχνίδι στη συνέχεια, υπό τους ήχους του τραγουδιού Love is a Long Road του Tom Petty. Επιπλέον, έγινε γνωστό ότι το Grand Theft Auto VI θα λανσαριστεί το 2025, για PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S. Λογικά θα ακολουθήσει λίγο καιρό μετά η αντίστοιχη έκδοση για PC, όπως ακριβώς είχε συμβεί με το Grand Theft Auto V.

“To Grand Theft Auto VI συνεχίζει τις προσπάθειές μας να ωθήσουμε τα όρια του τι είναι εφικτό, σε άκρως καθηλωτικές, βασισμένες στο σενάριο, εμπειρίες ανοικτού κόσμου. Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να μοιραστούμε αυτό το όραμα με τους παίκτες, όπου και αν βρίσκονται”, δήλωσε ο ιδρυτής της Rockstar Games, Sam Houser.”

Όσον αφορά το σενάριο, τα γεγονότα του Grand Theft Auto VI θα μας μεταφέρουν στην πολιτεία Leonida, όπου βρίσκεται η βυθισμένη σε φώτα neon, Vice City, αλλά και πέρα από αυτή, σε μια περιπέτεια που η η Rockstar Games χαρακτηρίζει ως τη μεγαλύτερη και πιο καθηλωτική εξέλιξη στη σειρά Grand Theft Auto.

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series SPC. 

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη