Γνώρισε το νέο iPhone SE της Apple

Η Apple χτες το απόγευμα ανακοίνωσε το νέο iPhone SE. Πρόκειται για το πιο ισχυρό iPhone 4,7 ιντσών που υπήρξε ποτέ. Με επεξεργαστή τον Α13 Bionic chip με Neural Engine τρίτης γενιάς, τον πιο γρήγορο επεξεργαστή που υπήρξε ποτέ σε smartphone, προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις στις εφαρμογές, τα παιχνίδια και τις φωτογραφίες.

Περιλαμβάνει τη λειτουργία πορτρέτου, φωτισμό πορτρέτου, έλεγχο βάθους και έξι εφέ φωτισμού. Διαθέτει το επόμενης γενιάς Smart HDR προσφέροντας απίστευτη λεπτομέρεια μεταξύ των πιο φωτεινών σημείων και των σκιών. Εξασφαλίζει λήψεις επαγγελματικής ποιότητας ενώ καταγράφει βίντεο 4Κ κινηματογραφικής ποιότητας.

 

 

Το χαρακτηριστικό Touch ID σου εξασφαλίζει μεγαλύτερη ασφάλεια στον έλεγχο ταυτότητας, ώστε να μπορείς εύκολα να ξεκλειδώσεις το iPhone σου αλλά και να συνδεθείς άμεσα στις εφαρμογές που επιθυμείς.

Διαθέτει ισχυρή μπαταρία που εγγυάται μεγάλη διάρκεια, ενώ υποστηρίζει τη δυνατότητα γρήγορης φόρτισης κι ασύρματη φόρτιση. Αξίζει ακόμη να αναφερθεί ότι είναι ανθεκτικό στο νερό και την σκόνη.

Ενσωματώνει όλα τα προηγμένα χαρακτηριστικά του iOS, όλα αυτά που αγαπάς σε ένα iPhone, σε ένα όχι τόσο μεγάλο μέγεθος.

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη