GoldenEye 007: το κλασικό James Bond παιχνίδι έρχεται στο Xbox σε 4K remaster

by Aggeliki Tsoukana

Εικοσιπέντε χρόνια μετά την αρχική κυκλοφορία, το θρυλικό GoldenEye 007 θα κυκλοφορήσει ξανά τόσο για Nintendo Switch, όσο και για Xbox. Πιο συγκεκριμένα, η έκδοση για το Switch θα γίνει διαθέσιμη μέσω του Nintendo Switch Online και θα περιλαμβάνει για πρώτη φορά και online multiplayer – o αρχικός τίτλος για εσάς τους K-mers που δεν το είχατε προλάβει το 1997 στο N64, υποστήριζε τοπικό multiplayer με έως και 4 παίκτες, με split-screen στην κονσόλα.

 

 

Όσο για την έκδοση του Xbox, στόχος της Rare που έχει αναλάβει τη μεταφορά, είναι να διατηρήσει την αυθεντική αίσθηση και το παιχνίδι θα απεικονίζεται σε αναλογία πλευρών 4:3, όμως θα μπορεί να ανεβάσει ανάλυση έως 4K, με υψηλότερο και πιο ομαλό framerate, θα έχει βελτιωμένο χειρισμό αξιοποιώντας και τους δύο αναλογικούς μοχλούς του Xbox controller, θα προσφέρει υποστήριξη για achievements, ενώ θα διαθέτει μέχρι και τοπικό split-screen multiplayer.

Το remaster του GoldenΕye 007 θα κυκλοφορήσει μέσα από το Rare Replay, οι κάτοχοι του οποίου θα μπορούν να το παίξουν εντελώς δωρεάν. Ταυτόχρονα, θα είναι διαθέσιμο και για τους συνδρομητές του Xbox Game Pass.

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη