To 7ήμερο του gaming

by Aggeliki Tsoukana

Το 7ήμερο του gaming σου μεταφέρει τις κυριότερες ειδήσεις από τη βιομηχανία των video games την εβδομάδα που προηγήθηκε.

 

Καθυστερεί το λανσάρισμα του WRC Generations

Η Nacon και η ομάδα ανάπτυξης Kylotonn, ανακοίνωσαν ότι το racing game WRC Generations δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει στην ημερομηνία που είχε αρχικά ανακοινωθεί. Ως τώρα γνωρίζαμε ότι ο τίτλος θα λανσαριστεί στις 13 Οκτωβρίου 2022, όμως αυτό θα πραγματοποιηθεί τελικά στις 3 Νοεμβρίου, εκτός και αν δεν υπάρξει άλλη παράταση. Το παιχνίδι αναμένεται για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC μέσω Steam. Η αντίστοιχη έκδοση για το Nintendo Switch μεταφέρεται σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Ετοιμάσου για 750 km ειδικών διαδρομών σε 22 χώρες, που είναι χωρισμένα σε 165 τμήματα, τις 49 ομάδες της σεζόν 2022 από τις διοργανώσεις Rally1, Rally2, Junior WRC και 37 θρυλικά αυτοκίνητα.

Από νέα χαρακτηριστικά, υπάρχουν καινούργια, υβριδικά οχήματα, ακόμα πιο ρεαλιστικά physics, το LEAGUES mode στο οποίο θα έχεις την ευκαιρία να συναγωνιστείς με άλλους παίκτες, το ράλι Σουηδίας με έξι νέες ειδικές διαδρομές, τη δυνατότητα να μοιράζεσαι livery και stickers με τα υπόλοιπα μέλη της κοινότητας και δυνατότητες δημιουργίας και διαχείρισης της ομάδας του.

Ακολουθεί ένα νέο trailer.

 

 

Σε πολλαπλά παιχνίδια εργάζεται η CD Projekt RED

Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης ενημέρωσης των επενδυτών της, η CD Projekt ανακοίνωσε τι μας ετοιμάζει για το μέλλον. Πρώτα απ’ όλα, υπάρχει ένα νέο παιχνίδι The Witcher, με την κωδική ονομασία “Sirius”, η δημιουργία του οποίου έχει ανατεθεί στην The Molasses Flood. Επίσης, μια νέα τριλογία The Witcher που θα αναπτυχθεί από τη CD Projekt RED και ένας ακόμα τίτλος στο σύμπαν της σειράς The Witcher, με την κωδική ονομασία “Canis Majoris”, την ανάπτυξη του οποίου έχει αναλάβει εξωτερικό studio. Ακόμα, το Project Orion θα είναι η συνέχεια του Cyberpunk 2077 και τη δημιουργία του έχει αναλάβει το νέο studio της CD Projekt RED στη Βοστώνη. Τέλος, η εταιρεία ετοιμάζει ένα νέο IP, για το οποίο το μόνο που γνωρίζουμε προς το παρόν είναι ότι έχει την κωδική ονομασία “Project Hadar”.

Όπως διαπιστώνεις και ο ίδιος, όσο περνάνε τα χρόνια, τόσο επεκτείνεται η CD Projekt, οπότε έχει τη δυνατότητα να διαχειρίζεται περισσότερες από μία σειρές παιχνιδιών ταυτόχρονα.

 

Ατμοσφαιρικό το πρώτο trailer του Dead Space remake

Η Electronic Arts και η Motive σου προσφέρουν την ευκαιρία να παρακολουθήσεις τα πρώτα πλάνα από το Dead Space remake.

Αναλαμβάνεις τον ρόλο του Isaac Clarke, ενός συνηθισμένου μηχανικού, που βρίσκεται σε αποστολή ρουτίνας για να επιδιορθώσει ένα γιγάντιο διαστημόπλοιο εξόρυξης, το USG Ishimura. Αλλά στο Ishimura, τον περιμένει ένας ζωντανός εφιάλτης. Το πλήρωμα του πλοίου έχει σφαγιαστεί και μολυνθεί, και η φίλη του Isaac, η Nicole, αγνοείται. Μόνοι και παγιδευμένοι, μόνο με τα εργαλεία και τις δεξιότητες σου ως μηχανικός, θα δώσεις μάχη για την επιβίωση- όχι μόνο ενάντια στα τρομακτικά τέρατα που ονομάζονται Necromorphs, αλλά θα παλέψεις και με τη λογική σου που καταρρέει. Θα επιβιώσεις για να λύσεις το μυστήριο και να διαφύγεις ή θα χαθείς στο απόλυτο κενό του διαστήματος;

Χωρίς όπλα ή υποστήριξη, ο Isaac αναγκάζεται να αμυνθεί ενάντια στα Necromorphs με ό,τι εργαλεία εξόρυξης υψηλής τεχνολογίας μπορεί να βρει. Θα πρέπει να αξιοποιήσεις τις γνώσεις του σε αυτά τα εργαλεία για να διαμελίσεις τα εφιαλτικά πλάσματα, να λύσεις όποιους γρίφους βρεις μπροστά σου και να χρησιμοποιήσεις προς όφελός σου τα δυσλειτουργικά συστήματα του Ishimura.

Από την αρχή, μέχρι να φτάσεις στους τίτλους τέλους, θα βρεθείς στους τρομακτικά στενούς και σκοτεινούς διαδρόμους του USG Ishimura και στη δράση δεν θα παρεμβληθεί καμία οθόνη φόρτωσης ή cinematic curscene. Για τις ανάγκες του remake, στο Oshimura έχουν προστεθεί νέα δωμάτια, διαδρομές και εμπόδια, ενώ υπάρχει ένας νέος χάρτης και σύστημα εντοπισμού.

 

 

Gameplay trailer διάρκειας επτά λεπτών για το WILD HEARTS

H Electronic Arts και η ομάδα ανάπτυξης Omega Force, κυκλοφόρησαν ένα νέο gameplay trailer με επτά λεπτά δράσης από το επερχόμενο hunting action game WILD HEARTS.

Το WILD HEARTS είναι ένα νέο είδος hunting game που εισάγει καινοτόμους μηχανισμούς crafting στον αγώνα σου ενάντια στα Kemono, γιγάντια θηρία που έχουν γίνει ένα με το περιβάλλον τους. Αναπτύχθηκε από την Omega Force, το ιαπωνικό στούντιο της Koei Tecmo που είναι υπεύθυνο για τις σειρές παιχνιδιών Warriors. Το παιχνίδι θα σε παρασύρει σε μια επική περιπέτεια που διαδραματίζεται στη φανταστική φεουδαρχική Ιαπωνία. Μπορείς να ταξιδέψεις στον ζωντανό κόσμο του μόνος ή να βιώσεις την περιπέτεια παρέα με δύο φίλους σου. Είσαι ο μόνος κυνηγός που μπορεί να χρησιμοποιήσει την αρχαία τεχνολογία για να δημιουργήσει μια σειρά από Karakuri – εξελιγμένους μηχανισμούς που θα χρησιμοποιήσεις για να πολεμήσεις τα γιγάντια θηρία και να διασχίσετε τον κόσμο.

Το WILD HEARTS διαδραματίζεται στην Azuma, ένα φανταστικό τοπίο εμπνευσμένο από τη φεουδαρχική Ιαπωνία. Τα θηρία που συνήθως ζουν ειρηνικά, έχουν πλέον ξεχυθεί στην ύπαιθρο, αλλοιώνοντας το περιβάλλον εις βάρος της ζωής των πολιτών. Μετά από μια τρομερή μάχη με τον λύκο Deathstalker, γίνεσαι γνώστης μιας τεχνολογίας που προφυλάσσει τη ζωή. Καθώς οι δυνάμεις σου αυξάνονται, έχεις την αποστολή να αποκαταστήσεις την ισορροπία σε όλη την περιοχή.

 

 

Σύντομα η κυκλοφορία του Arkanoid: Eternal Battle

To Arkanoid: Eternal Battle θα κυκλοφορήσει σε ψηφιακή μορφή για PlayStation 5, Xbox Series Χ, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam) στις 27 Οκτωβρίου 2022. Στις 8 Νοεμβρίου θα ακολουθήσουν οι αντίστοιχες φυσικές εκδόσεις για PlayStation 5, PlayStation 4 και Nintendo Switch, όπως ανακοίνωσαν η Microids και η ομάδα ανάπτυξης, Pastagames. Τη στιγμή αυτή είναι διαθέσιμο ένα demo για PC.

Στο “Eternal Battle” mode, 25 παίκτες πρέπει να “χτυπηθούν” σε έναν αγώνα για την καλύτερη βαθμολογία, όπου ο νικητής είναι αυτός που θα απομείνει τελευταίος στο παιχνίδι.

Οι παίκτες έχουν άπειρες ζωές, αλλά προσοχή! Η απώλεια της ενεργειακής μπάλας μειώνει το σκορ σας κατά 10% και οι παίκτες με τη χαμηλότερη βαθμολογία θα αποκλείονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Μην ανησυχείς όμως. Μπορείς να γλυτώσεις τον εαυτό σου από τον αποκλεισμό εκμεταλλευόμενος ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα του Arkanoid, τα power-ups. Θα έχεις πρόσβαση σε μια ποικιλία ικανοτήτων, ανάλογα με τη θέση σου στον αγώνα. Κάθε μία θα σου δώσει τη δυνατότητα να αλλάξεις με στρατηγικό τρόπο το πως αγωνίζεσαι και όταν αυτή χρησιμοποιηθεί την κατάλληλη στιγμή, μπορεί να δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στους αντιπάλους σου. Τα αποτελέσματα της χρήσης των power ups μπορεί να είναι τα εξής:

– Απενεργοποίηση της οθόνης των αντιπάλων για λίγα δευτερόλεπτα.

– Προσωρινή μείωση του μεγέθους του ReVaus (πλοίου) των αντιπάλων σου κατά 50%.

– Επιτάχυνση της ενεργειακής μπάλας των εχθρών σου, που για λίγα δευτερόλεπτα θα έχουν μεγαλύτερη δυσκολία να την προσεγγίσουν.

Όταν απομένουν μόνο τέσσερις παίκτες, το Eternal Battle μπαίνει στο τελικό στάδιο. Ο αντίπαλός σου είναι πλέον ο ίδιος ο DOH. Θα πρέπει να τον χτυπήσεις όσο το δυνατό περισσότερες φορές για να κερδίσεις πόντους. Κάθε 45 δευτερόλεπτα, το DOH βγάζει από τη μάχη τον παίκτη με το χαμηλότερο σκορ, οπότε φρόντισε να είσαι σε εγρήγορση μέχρι το τέλος του αγώνα! Ο παίκτης με την υψηλότερη βαθμολογία στο τέλος αυτής της φάσης αντιμετωπίζει τον DOH μόνος του. Αν καταφέρεις να τον νικήσεις, θα κερδίσεις το παιχνίδι.

 

 

Πλούσιο το περιεχόμενο της συλλεκτικής έκδοσης του SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake

Η THQ Nordic και η ομάδα ανάπτυξης Purple Lamp Studios, ανακοίνωσαν τη συλλεκτική έκδοση του SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake με την ονομασία “BFF Edition”. Επιπλέον, έκαναν γνωστό ότι το παιχνίδι θα λανσαριστεί εντός του 2023, για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC μέσω Steam.

Η συλλεκτική έκδοση θα περιλαμβάνει:

– Μια κόπια του παιχνιδιού

– Το αγαλματίδιο Cosmic Victory, ύψους 25 εκατοστών

– Ένα φουσκωτό ομοίωμα του Patrick, ύψους 50 εκατοστών

– Το φυλακτό BFF μαζί με καδένα

– Τέσσερα costume miniature bouncing balls

– Τέσσερα placemats

– Το DLC “Costume Pack”

– Ειδική συσκευασία

 

 

Νέο trailer και πληροφορίες για τα Pokemon Scarlet και Pokemon Violet

Η The Pokemon Company και η ομάδα ανάπτυξης Game Freak, αποκάλυψαν ένα νέο trailer διάρκειας 15 λεπτών για τα επερχόμενα Pokemon Scarlet και Pokemon Violet. Συν νέες πληροφορίες για το player profile app, το TM Machine αλλά και το νέο Pokemon, Farigiraf.

Η profile app είναι το σημείο που μπορείς να δεις τι έχεις επιτύχει κατά τη διάρκεια των περιπετειών σου, όπως πόσα σήματα έχεις συγκεντρώσει, πόσο κοντά είσαι στην ολοκλήρωση του Pokedex, ακόμα και τον αριθμό των συνταγών για σάντουιτς που έχεις ανακαλύψει!

Δείχνει επίσης τα Pokemon με τα οποία ταξιδεύεις την εκάστοτε στιγμή και μπορείς να ορίσετε μια φωτογραφία προφίλ χρησιμοποιώντας τον κατάλληλο συνδυασμό από ρούχα, χτενίσματα, πόζες και φίλτρα.

Επιλέγοντας Hide Info από τα Adventure Records, μπορείς να προβάλεις ολόκληρη τη φωτογραφία του προφίλ σου.

Το Technical Machine είναι ένα εργαλείο που επιτρέπει στα Pokemon να μαθαίνουν νέες κινήσεις. Σε αυτούς τους τίτλους, υπάρχει ένα κομμάτι εξοπλισμού εγκατεστημένο σε κάθε Pokemon Center που ονομάζεται TM Machine, το οποίο επιτρέπει στους Trainers να φτιάξουν τα δικά τους TM.

Τα TM μπορούν να κατασκευαστούν χρησιμοποιώντας League Points (LP για συντομία) και υλικά που αφήνουν πίσω τους άγρια ​​Pokemon μετά από μία μάχη. Τα LP μπορούν να αποκτηθούν καθώς προχωράς στην ιστορία ή πραγματοποιώντας συναλλαγές σε υλικά από τα Pokemon. Βρες τις κινήσεις που θέλεις να μάθουν τα Pokemon σου στο TM Machine και δοκιμάστε να φτιάξεις το δικό σου TM!

Η επιλογή των διαθέσιμων TM που μπορείς να δημιουργήσεις μεγαλώνει καθώς συνεχίζεις την περιπέτειά σου. Ένα TM μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά, αλλά αν έχεις αρκετό LP και τα σωστά υλικά από τα Pokemon, μπορείς να φτιάξεις όσα θέλεις χρησιμοποιώντας το TM Machine. Σκέψου προσεκτικά ποιες κινήσεις θέλεις να μάθουν τα Pokemon σου για να επεκτείνεις το στρατηγικό τους οπλοστάσιο.

 

 

Με ένα trailer αποκαλύφθηκε το Need for Speed Unbound

Όπως είχε υποσχεθεί, η Electronic Arts αποκάλυψε το Need for Speed Unbound, μέσω ενός trailer. Το παιχνίδι θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων στις 2 Δεκεμβρίου 2022, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC. Σε περίπτωση που προβείς σε προπαραγγελία θα μπορέσεις να ξεκινήσεις να παίζεις τρεις ημέρες νωρίτερα και θα λάβεις αποκλειστικά αντικείμενα για το Need For Speed Unbound.

“Αγωνίσου ενάντια στον χρόνο, άφησε πίσω τους αστυνομικούς και λάβε μέρος στα εβδομαδιαία προκριματικά, με σκοπό τη συμμετοχή σου στο The Grand, την απόλυτη πρόκληση αγώνων δρόμου της Lakeshore”, αναφέρει η ανακοίνωση που συνοδεύει το trailer.

Όσο πλησιάζουμε προς το λανσάρισμα, τόσο περισσότερες πληροφορίες θα έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

 

 

Gameplay trailer για το Call of Duty: Modern Warfare 2

Η Activision κυκλοφόρησε το πρώτο gameplay trailer για το επερχόμενο Call of Duty: Modern Warfare 2, το οποίο σου προσφέρει μια πρώτη ματιά στο first person shooter.

Το trailer επιβεβαιώνει σε μεγάλο βαθμό τις φήμες και τις διαρροές των τελευταίων μηνών που  ανέφεραν ότι, το campaign θα επικεντρωθεί κατά ένα μεγάλο μέρος στον παγκόσμιο πόλεμο κατά των ναρκωτικών.

Η Task Force 141 αναπτύσσεται σε μια άγνωστη χώρα της Νότιας Αμερικής, καθώς αναζητά έναν τρομοκράτη που φαίνεται να είναι σύμμαχος με διακινητές ναρκωτικών. Ουσιαστικά, η ιστορία μπλέκει τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας με τον πόλεμο κατά των ναρκωτικών.

Σου θυμίζουμε ότι, το Call of Duty: Modern Warfare 2 θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου 2022, για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X και PC.

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

Μπορείς να δεις ακόμη