H Seagate λανσάρει εξωτερικό σκληρό δίσκο 2TB για το PS4

 

Εδώ και πολλούς μήνες, η Sony έχει δώσει τη δυνατότητα στους κατόχους PS4 να χρησιμοποιούν έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο για τη μεταφορά και την αποθήκευση των παιχνιδιών τους. Η κονσόλα υποστηρίζει διάφορους εξωτερικούς δίσκους με USB 3.0, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν είχε κυκλοφορήσει κάποιος με επίσημη υποστήριξη από τη Sony. Έτσι, η Seagate γίνεται η πρώτη εταιρεία που λανσάρει εξωτερικό σκληρό δίσκο για το PS4.

Ο εξωτερικός σκληρός δίσκος της Seagate έχει μαύρο χρωματισμό, παρόμοιο με αυτόν του PS4, ενώ στην μπροστινή του όψη φέρει το λογότυπο της Sony και της Seagate. Έρχεται με χωρητικότητα 2ΤΒ, οπότε με δεδομένο πως ο μέσος αποθηκευτικός χώρος που απαιτεί ένα PS4 game για την εγκατάστασή φτάνει τα 39GB, χωράει περίπου 50 παιχνίδια. Επιπλέον, προσφέρει πραγματικό plug-and-play, αφού το μόνο που απαιτείται για να λειτουργήσει, είναι απλά να συνδεθεί στην κονσόλα μέσω του παρεχόμενου καλωδίου USB. Επίσης, είναι συμβατός με όλες τις εκδόσεις της κονσόλας (PS4, PS4 Slim, PS4 Pro), αρκεί να είναι ενημερωμένες με το system software update 4.50 ή νεότερο.

Ο εξωτερικός δίσκος για το PS4 διατίθεται ήδη στην αγορά της Βόρειας Αμερικής, ενώ είναι πολύ πιθανό να κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη.

 

Μπορείς να δεις ακόμη