H Withings δυναμικά στην IFA 2016 με το Steel HR, το πρώτο “έξυπνο” ρολόι της!

by K-Admin

Withings 1

Η Withings που είναι γνωστή για τα fitness wearables ή αλλιώς activity trackers της αποφάσισε να δοκιμάσει και στην απαιτητική αγορά των smartwatches με την παρουσίαση στην IFA 2016 του Withings Steel HR. Το νέο ρολόι της Withings περιλαμβάνει έναν οπτικό HR αισθητήρα και μια νέα ψηφιακή υπο-οθόνη για ειδοποιήσεις, μαζί με το κλασικό αναλογικό καντράν που διακρίνεται για τον premium χαρακτήρα του.

Η ψηφιακή του υπο-οθόνη είναι, πιθανώς, η πιο όμορφη προσθήκη, μια κυκλική οθόνη, δηλαδή, που προβάλλει τα βήματα του χρήστη, τον καρδιακό παλμό και τις ειδοποιήσεις του κινητού. Η ιδέα της τοποθέτησης μιας ψηφιακής οθόνης μαζί με το αναλογικό μέρος του ρολογιού, δεν είναι καινούρια, μόνο που η έκδοση της Withings είναι σημαντικά πιο κομψή. Οι χρηστές μπορούν να δουν τα δεδομένα στην οθόνη μέσω της συνοδευόμενης iOS ή Android εφαρμογής. Έπειτα, μπορούν να περιηγηθούν πιέζοντας το πολλαπλών χρήσεων κουμπί που υπάρχει στο πλάι.

Η Withings έχει ιστορικά αντισταθεί στην προσθήκη επιπλέον τεχνολογίας στα ρολόγια της για να αποφευχθεί ο συμβιβασμός στο στυλ και στην διάρκεια της μπαταρίας του. Το Steel HR ακολουθεί τον προκάτοχο του, το Activité, και είναι σχεδιασμένο στη Γαλλία από ανοξείδωτο ατσάλι, δείκτες από χρώμιο και λουράκι σιλικόνης. Ενσωματωμένο στο καντράν, κάτω από τα βασικά ψηφία, υπάρχουν υπο-ψηφία τα οποία, όπως συνήθως, υπολογίζουν το ημερήσιο στόχο του χρήστη καθώς περνάει η μέρα.  Εκτός από κομψό, το ρολόι αυτό έχει ακόμα ένα πλεονέκτημα: η διάρκεια της μπαταρίας του κρατάει μήνες και όχι μέρες.

Withings 3 Withings 2

 

Μπορείς να δεις ακόμη